« Gavemærker som børn kan lave | Main | Syltet julelandskab »

December 08, 2014

Comments

Camilla

Hjemme hos os nøjes vi med drillenisse som kommer med hjem fra børnehaven. Nissen der bor hjemme hos os er bare af den søde slags. Han komme en gave i sokken hver nat og de fleste morgen er der et lille brev fra Nissen i hans lille postkasse. K
Kan simpelthen ikke overskue en drillenisse.

Marina Starcke

Kære Camilla

Det allerbedste ved mennesker er at de er forskellige og gør tingene på forskellige måder. Jeg kan sagtens forstå at mange mennesker synes at det er lidt overvældende med en drillenisse hele december og da især hvis man har dem på besøg fra børnehaven/skolen.

Personligt har jeg aldrig været vild med de nisser vi får med hjem fra børnehaven og skolen for så bliver det hele lidt forceret synes jeg. Helt galt var det sidste år hvor Anna skulle skrive fem sider med nissedrillerier fra den ene dag til den anden. Altså hvordan skal man nærmest nå det? Det skal jo altsammen foregå inden aftensmaden hvis hun skal nå at skrive om det også og så var det enda heldigt at det var en dag hvor der ikke var andet på programmet end almindelig aftensmad, lektier o.s.v.

Helt anderledes har jeg det med den drillenisse vi har boende. Den er jo bare en del af det almindelige kaos og laver sjov sådan som det nu passer ind i december hverdagen. Den roder fx på gulvet når det alligevel skal vaskes og i går hængte den et juletræ op i trappen fordi jeg alligevel havde købt et og så fik vi bare lidt mere sjov ud af det. Jeg opfatter det slet ikke som besværligt og vil faktisk savne det når Anna bliver for stor. Man skal selvfølgelig også huske at drillenissen endelig ikke skal lave sjov hver dag. Den forventning er der ingen der orker i længden.

Rigtig god december til dig og tak for kommentaren

Maj

jeg ville ønske, jeg havde tid og ro til at lade en drillenisse lave finurligheder herhjemme...
Men det bliver ikke i år.
Så jeg nyder at læse med om jeres nisse istedet :-).

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft
Opskrift på lækker kartoffelsalat
OPSKRIFT PÅ lækker cheesecake brownie
Opskrift på hjemmelavet rabarberkompot med vailje
Ny på instagram (marinas_mad):
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs