« Roosevelt Island Tram | Main | I dag er det kyndelmisse »

January 31, 2015

Comments

Dorte

Jeg synes det, som altid, er nogle dejlige billeder og jeg nyder altid et besøg her hos dig. Godt dit kamera er fikset igen. Kram herfra

Conny

Ja tak, bliv endelig ved med lækre billeder og positivt livssyn - vi ved jo godt, at livet ikke er lutter lagkage, men en smule glasur på hverdagen gør det lidt nemmere at overkomme både små og store forhindringer. Der er for mig stor forskel på krampagtigt at opretholde en perfekt og fuldstændig lykkelig facade og på bevidst at fokusere på det, der gør glad - du hører klart til sidste kategori, og tak for det :)

Marina

Kære Dorte

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor hårdt det må være for jeres familier i øjeblikket. Sender så mange kærlige tanker.

Marina

Kære Conny

Mange tak for din dejlige kommentar. Jeg blev simpelthen så glad. Sjovt nok har jeg aldrig tænkt over det med at jeg kun tager lykkelige billeder før jeg som en eftertanke skrev det herover. Det giver virkelig så meget mening for mig og forklarer hvorfor det altid gør mig i bedre humør at fotograferer. Jeg er fuldstændigt ude af stand til at fastholde en facade (lykkelig eller ej) men jeg arbejder hver dag hårdt på at skabe glæde indeni og hos de mennesker jeg har omkring mig. Tak fordi du kan mærke det.

Lisbet/Livsglimt

Jeg kan godt lide din livs-strategi! Det er ikke mærkeligt, at du har savnet dit kamera, når du har det på denne måde. Mit kamera er vist gået lidt i dvale. Det venter på alle forårsblomsterne...
Jeg havde en svær uge i sidste uge, men faldt midt i det tilfældigt over dejlige billeder af min familie. Det blev netop en reminder om det gode i livet.
Jeg håber ikke Marina, at jeg kom til at såre/fornærme dig med mine ord om billeder og løgn, for det var virkelig ikke hensigten og er på ingen måde sådan jeg oplever din blog!
Jeg er helt enig med Conny.
KH Lisbet

Marina

Kære Lisbet

Jeg blev ikke spor fornærmet/såret over dit indlæg, hvordan skulle jeg på nogen mulig måde kunne blive det. Derimod er jeg nok tit lidt længe om at få tankerne til at falde helt rigtigt på plads i hjernen og det var først da jeg som en eftertanke til dette indlæg skrev lidt mere om det med billederne at det faktisk gik op for mig præcis hvordan det hænger sammen for mig. Faktisk tror jeg at den lille efterskrift er noget af det mest ærlige jeg nogensinde har skrevet på Badut. Sandheden er nemlig ALTID kompleks synes jeg og ord er tit for definitive, især på skrift.

Det glæder mig meget at du kan lide min livsfilosofi. Den er hårdt tilkæmpet og jeg falder stadigt tit i det sorte hul, men den beriger mit liv og gør mig til at holde ud at være sammen med. Ingen kan nemlig holde ud at være sammen med nogen der altid er bange/triste/sorte.

KRAM

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name and email address are required. Email address will not be displayed with the comment.)

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
Opskrift på skønne, sprøde kammerjunkere
Opskrift på lækker kartoffelsalat
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Sundt og lækkert i en fart: laks i ovn
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs