« Skattejagt | Main | Om lidt er det jul »

November 23, 2008

Comments

Anne

Jeg siger det lige igen: Du er fantastisk! Ikke blot fordi du holder fantastiske fødselsdage, men fordi jeg er sikker på at den tid og det nærvær du giver dine børn, vil blive båret videre ud i verden gennem den generøsitet og livsglæde og det blik for hverdagens (og fødselsdagenes!) magi, som de lærer af dig. Det er en stor gave.

Frk. Vestergaard

Det er en fantastisk smuk filosofi! og jeg tror du har ret. Al din tid belønner sig, det er jeg sikker på. Det er nogle skønne billeder, du har lagt ud. Sikke nogle knus-elskelige små feer :o)

Marina

Tak begge to. Jeg er lidt træt idag og har svært ved rigtigt at komme i julehumør, så derfor er det ekstra dejligt med venlige ord.

Elizabeth H.

Jeg er overrasket over, at du skriver, at der findes mennesker, der undrer sig over, at du gør "noget ud af" dine børns fødselsdage..

Det kan jeg slet ikke forstå, hvordan man kan komme med den kommentar. Jeg må tilsyneladende ikke have den indsigt i, at man ikke gør noget ud af sine børns fødselsdage.. Vrøvlende og filosofisk tanke jeg lige har fået af at læse dit indlæg.

Men der er måske nogen, hvor fødselsdagen ikke har den store betydning Sidder nu og tænker, at Jehovas Vidner ikke holder fødselsdage, men alligevel, hvis man ser bort fra dem ???? Ej, jeg har lige fået et "aha-oplevelse" mere á la den chokerede / overraskede oplevelse...

Marina

Kære Elizabeth. Jeg tror næsten alle syndes at der skal gøres noget ud af børns fødselsdage, men der er dem der mener at jeg bruger for meget energi på mine børns.

De der mener det falder i to kategoerier:

Den første kategori er der dem der siger at børnene ikke rigtigt lægger mærke til at jeg gør et nummer ud af at gøre fødselsdagen personlig. De siger at børnene ville være gladere for en købt tryllestav der jo kun koster omkring 10 kr. De mennesker har faktisk ret et langt stykke hen af vejen for mine børn elsker alle tre at komme til den slags fødselsdage hvor man bare lege hele tiden. Når jeg alligevel vælger at bruge tid på det personlige (oftest på at skrive dem et eventyr til skattejagten) er det dels, fordi jeg syndes det er sjovt og dels fordi jeg har en tro på at det bundfælder sig i dem på en måde som en færdig koncept fødselsdag ikke ville gøre.

Den anden kategori af mennesker er der gudskelov færre af men de findes. Det er dem der siger at jeg ikke kan være bekendt at bruge så mange kræfter på fødselsdagene for det er ikke den slags fødselsdage de vil holde for deres børn og derfor kan jeg ikke være bekendt at sætte sådan en standart. De mennesker tager fejl for fødselsdage kan som sagt være gode på mange måder og der er intet i vejen for at de holder ders fødselsdage som de ønsker. Ofte er det iøvrigt de samme mennesker hvis børn har rideheste og som får veninerne med i bonbon land, ting som mine børn ikke får. Sådan kan kærlighed komme forskeligt til udtryk og der er ikke noget i vejen med nogen af formerne.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.