« Drillenissens pebernøddetog (fælden forbigår vi i tavshed) | Main | Juleidé: Kysse krans med mistelten og rose »

December 06, 2008

Comments

Tine

Vi har snelandskaber med myldrende nisser ovenpå begge vores reoler, men vi har brugt hvid nervøs velour, det ser næsten ud som sne og så kan det genbruges år efter år efter år, det kan vat ikke lige så godt.

Marina

Kære Tine. Du har helt ret men ungerne vil have vat. De leger alt muligt med det vat. Laver snehuler i det og laver snebolde og hvad ved jeg. Om foråret lige før forårsjævndøgn har vi et fe landskab meget ala nisselandskab og der bruger vi noget tykt grønt stof som ungerne er ok med ligner græs.

Kristine

Nervøst velour - det var da bare en god idé! Og så kan man jo lægge sten m.v. inden under, så landskabet får bakker osv.

Tine

Vi har fremstillet kælke- og skibakker ved at ligge flamingo-plast, som vi har skrået i facon og som vi så har lagt et tyndt lag vat henover for at gøre bakkerne mere bløde ... anvisning kan ses her ... http://denkreativeand.dk/index.php?m=11&y=08&entry=entry081130-193000

Tine

P.S.
De færdige snelandskaber kan ses her ... http://denkreativeand.dk/index.php?m=12&y=08&entry=entry081203-133000 ... de er godt nok ikke så legevenlige, som jeg tror dine er, men jeg har jo desværre heller aldrig fået børn, selv om ønsket det om har været stort.

Madame

Vi har desværre ingen snelandskaber, men når du fortæller, mindes jeg min barndom, som var præcis, som du fortæller. Jeg synes, det er så hyggeligt, især når der er børn :o)

Marina

Kære alle. Der skal være noget for børn og noget for voksne. Hos os er snelandskabet for børn og derfor skal det kunne tåle at leges med også selvom det ikke nødvendigvis står opstillet lige så kønt som moren kunne drømme om. Hvis vi ikke havde børn tror jeg formodentligt heller ikke at vi ville have nisselandskaber og hvis vi havde ville de nok være i sådan skiftende temaer. Butik det ene år, julemandens kane det næste og sådan. Det var sådan jeg forestillede mig at det skulle være inden børnene blev så store at deres reale behov for et legevenligt landskab slog igennem.

Marina

Kære Tine. Du har mange fine idéer og kælkebakker af flamingo er en god ide. Det har jeg også brugt under vattet flere år (hvis jeg altså lige havde noget) men jeg fornemmer at dine er noget mere sofistikerede og måske tilmed bliver gemt fra år til år?

Tine

Nu blev de fremstillet sidste år, så det er kun andet år de er i brug, men jo vi har tænkt os at gemme dem fra år til år.

Elin

Marina, tak for dit besøg på min blog. Det var sjovt at kigge forbi her, for jeg kommer lige ude fra Vognporten, hvor jeg er i fuld gang med at lave 'mini juletræer' og andre mini træer til salg til vores 'Jul på Vilhelmsdal' arrangement!

Meget inspirerende at se hvad andre finder på også! De er rigtig skønne!!

(Jeg lægger også foto ud af vores store og små træer i starten af næste uge).

Marina

Kære Elin. Dem glæder jeg mig til at se. Med de omgivelser kan det kun blive smukt.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.