« Drillenissens drillemælk | Main | Tøj »

December 04, 2008

Comments

Anne

Åh Marina, jeg er vild med dine påfund og ideer - og æblekranse, syede glimmerkort og grøn mælk! Har du overvejet at samle det i en bog? Hvis du nogensinde gør, så vil jeg meget gerne være med som co-writer!

Tina - omme i London

LOL - for morsomt. Jeg glaeder mig virkelig til billeder af fangsten. Forresten, er han oensket doed eller levende? ;)

Elizabeth H.

Lykkedes det så (at fange drillenissen?) :P

Evi

Jeg er også vild med dine julepåfund, det er rigtig julehygge!

Marina

Kære alle. Han SNØD mig. Det er næsten ikke til at fatte, men drillenissen snød mig groft og ungerne de bæster hjalp ham. Beretning når jeg lige for tid til at se billederne igennem og sådan.

Marina

Kære Tina. Jeg tror ikke jeg selv ville slippe levende fra at dræbe drillenissen. Jeg vil bare give ham en forskrækkelse så han holder sig væk.

Marina

Kære Anne. Du er for sød og jeg ville elske at lave noget sammen med dig. Lad os finde ud af noget en dag.
Bøger er jo mange ting, men at skrive en bog med et indhold der ligner det på badut er faktisk et forslag jeg har fået flere gange. Ofte er det imidlertid opskrifter folk gerne vil have på papir og jeg er frygtelig dårlig(grænsende til det håbløse)til at få skrevet ned hvad jeg gør i et køkken, så derfor er det aldrig rigtigt blevet til noget. Desuden er jeg hverken fotograf, tegner eller designer og en bog med et sådan livsstilsindhold skal jo gerne illustreres. Endeligt syndes jeg jo ikke at jeg rigtigt gør noget særligt, det er jo bare lidt flitter og lidt glitter og en historie her og der. Det er ikke rigtigt noget der sådan kan blæses op til en hel bog, syndes jeg.
Lige nu hygger jeg mig vældigt godt med denne blog som er et langt mere spontant medie end en bog. I øjeblikket er der omkring 400 daglige læsere og det er da faktisk mange syndes jeg. I hvert fald mange, mange flere end jeg nogensinde havde forestillet mig da jeg sprang ud i det for seks-syv uger siden. Jeg syndes det er skønt at skrive stort set uden foregående plan og praktisk talt uden kladde. Det jeg skriver på Badut kan jeg skrive med ungerne piftende om ørene på mig og i et øjeblik mellem risengrød og ludo. Til gengæld kan jeg mærke at jeg savner rettigheden til at gå tilbage og ændre i det jeg har skrevet. Det piner mig at have en fejl stående som den jeg lavede med Nordbrands november digt, for det ville jo aldrig have fået lov at passere i en bog, men her kan jeg ikke rigtigt tillade mig at gå tilbage og ændre det.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
OPSKRIFT PÅ LÆKRE ÆBLESKIVER
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN. GENNEMPRØVET OPSKRIFT PÅ RISENGRØD DER IKKE BRÆNDER PÅ:.
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
KÆMPE LINKSAMLING AF GRATIS TIL OG FRA KORT LIGE TIL AT PRINTE
LAV NEMT DIN EGEN SIRUP MED JULEKRYDDERIER OG BRUG DEN TIL PANDEKAGER, KLATKAGER, IS OG GLØGG
Nem og lækker julebrownie. Perfekt at medbringe til børnefester i skole og børnehave. Børn og voksne elsker den!
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
Masser af kreative juleideer til børn

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs