« Badut | Main | Pynt til fastelavnsris »

February 20, 2009

Comments

Lene

åh Marina jeg ryger lige tilbage i tiden, lykken er børn, der har en livlig fantasi :-)

Astrid

Sikke en dejlig beretning, og hvor er det nogle skønne billeder af dine fastelavnsbørn! Stor kreativitet, stædighed, vilje og selvstændighed - det er vist nogle dejlige børn, du har! :)

Sine

Så fortryllende barn du har. Og så nydelig å høre om det levende livet i huset deres. Flotte kostymer. Og sannelig var det godt at den lille feen forble fe.

Ha en fin fastelavensfeiring.

Ulla V.

Sikke en herlig fortælling om fastelavns forberedelser. Og hvilken sød storebror, der så galant lod sig falde i søvn gang på gang.

Jeg var noget spændt på at se, om du ville vise sandwichen, men jeg blev bestemt ikke skuffet! Hvor er den livagtig og utrolig godt lavet...(Liggeunderlag - selvfølgelig!!! Det er lige hvad der mangler for at kunne holde en hajfinne stiv!!)

Jeg er overbevist om, at du får 3 stolte og glade udklædte børn til Fastelavn :0)

Madame

Åh, hvor var det morsomt fortalt, Marina - det var helt fantastisk. Dine unger er altså heldige at have en mor, der går op i deres liv, og hvad der kan glæde dem. Det var en mor som dig, jeg gerne ville have haft. Samspillet mellem din yngste og din søn var så rørende at læse om. Og det var sjovt at læse om yngstes sprog, som er lige mellem baby- og klog voksensprog.
Tænk at være sandwich :o)

Gitte

Dejlig udklændning, en sandwich ;-) Ja, børnenes fastelavnsunivers er forunderligt. Får helt lyst til selv at klæde mig ud! Måske vi skulle holde en voksen fastelavnsfest, hvad ville du så klædes ud som? Kan læse, at dine børn helt sikkert kan hjælpe, hvis du mangler inspiration ;-) Jeg vil være barokdame, kridhvid i hovedet, gigakjole, lille maske på pind og høj hvid paryk. God lørdag!

Marina

Kære alle. Mange tak for de søde kommentarer om mine børns kreativitet og deres fastelavnsdragter. De havde en skøn dag til børnehaven og skolens fælles fasterlavnsfest fredag og i morgen søndag skal vi afsted til den store ø fasterlavnsfest. Nogle år har de haft nyt udklædningstøj på til den fest (ligesom mange andre børn) men i år vil de bare have det samme på.

Og Gitte jeg skal faktisk klædes ud. Først ville jeg være en drage og nu tænker jeg på at være et sokkemonster men det kan også godt være at jeg ender som en gammel heks for det ligger nemmelig klar i udklædningskassen allerede og det andet har jeg ikke nået at skrue sammen endnu. Sidste år var jeg et hav med en stor paraply med fisk og tingeltangel.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.