« Flower Fairies | Main | Fröken Skicklig og ærten under de lavendelduftene madrasser »

March 25, 2009

Comments

Anne

Hvor fantastisk! Sikke et skønt indlæg - meget inspirerende... Og hvor heldigt er det med et barn, der skaber et barn mere i os andre... :)

Turbanindehaveren

Elsker din blog. Den måde du er mor på er så vild. Du SER dem. Og så meget du har overskud til at give videre til dine børn. Jeg ku' godt tænke mig at være barn hjemme hos jer :) Ikke uden grund du har så skønne unger! Jeg har altid en lille bitte smule gåsehud, når jeg har været forbi din blog. Hvilket som regel er dagligt :)

Puk

Så så man lige mig få tårer i øjnene...

Dorit

Smukt billede af den rigdom vores børn giver os!!

Madame

Det er så smukt fortalt, Marina!

Og det minder mig om, da min søn var to år og gik rundt på stranden og vendte alle stenene om for at se, hvad der var nedenunder - det var for mig som om, jeg oplevede det for allerførste gang ....

berliner brosten / Gitte

Marina, det er simpelthen bare et så vidunderligt indlæg. Mere er der ikke at sige til det. Jo, det er der da - 1000 tak!

Maria

Hvor er det dejlig læsning. Dine børn lyder bare helt utrolige - og det gør du også som mor. Tak for læsning og for at frembringe gode minder!

Evi

Det er en meget smuk historie du her har skrevet og hvor er det dejligt at få lov at få et kig ind i jeres smukke univers med feer og drager og alt det andet du har i din skatkiste.
Facinerende er det at opleve at hvert barn er helt sig selv og oplever verden på deres måde og ikke bare gentager forældrene. Pragtfuldt når det lykkes at skabe bro mellem sin egen barndom og sit barns barndom ved at introducere barndommens skatte.
Jeg kan godt forstå du nyder det, når det lykkes så smukt som med feerne og din lille datter.

Frk. Vestergaard

Hvor er det smukt skrevet Marina. Jeg fik helt tårer i øjnene, da jeg læste det om din yngste datter.
Det er en gave at få lov at se verden gennem et barns øjne, hvor alt er magisk og helt fantastisk. Jeg nyder at opleve verden med mine unger, fordi de atter får mig til at se det store i det små.

Ellen

Du fortæller, så man bliver fuldstændig og dejlig varm om hjertet.
Din og dine børns verden er magisk og fortryllende, og jeg elsker at læse om den.

Marina

Kære alle. Mange, mange tak for de fine ord. Jeg tror dette er et fænomen alle voksne oplever, men det var først i går at jeg kunne formulerer det. Fingrene var sat over tastaturet for at skrive om Juliane, men for anden dag i træk skrev de helt af sig selv noget andet. Sådan går det tit, jeg vil skrive én ting men for rigtigt at forklare det er jeg nød til at fortælle om noget andet og så vælger fingerne helt af sig selv at skrive det indlæg istedet. For mig er det skønne ved Badut at det er ok, indlæggene kan få lov at flyde mellem hinanden som de selv har lyst for en blog læser man alligvel sådan lidt på kryds og tværs.

Jeg elsker mine børn men jeg er ikke en bedre mor end andre. Vi bruger alle sammen det vi har og hvis vi gør det ærligt er det godt nok. Der er mange steder hvor jeg gerne ville gøre tingene anderledes, men jeg prøver at tænke at så længe der er kærlighed nok så må det jeg kan strækkes og dække hullerne der hvor jeg mangler evner.

Trine

Puha! Ja, endnu engang må jeg melde mig i koret! Både smil og tårer præger mit ansigt lige nu... Du skriver simpelthen så vidunderligt! Jeg ville elske at læse højt af en børnebog, skrevet af dig... Blot en tanke, hvis du skulle få et år i overskud, eller hvad det tager at skrive sådan en! ;0)

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.