« Lav selv legetøj: Sy din egen bog | Main | Der kom et uhyre forbi »

March 03, 2009

Comments

mettelykke

Hvor ser de skønne ud.. Her har det været gråvejr hele dagen, så jeg har stadig den første forårs dag tilgode..

Anne

Jeg har lige set vejrudsigten, og jeg tror vi får vores første rigtige forårsdag i morgen. Hvor ser det dejligt ud med dit krokusbed. Vores står noget spredt, men til gengæld har jeg lige opdaget et sted med en stor flok vintergækker - næsten skjult af hæk. Så for en gangs skyld tror jeg, jeg vil tage nogle af dem med ind i en vase.

Madame

Jeg glæder mig til at se mine krokus blomstre, de er ikke helt så langt som dine, Marina. Oppe hos os var det også det skønneste forårsvejr i går. Man bliver simpelthen så glad af lysvældet og fuglesangen og får bobler af glæde i maven ;o)

Frk. Vestergaard

Min have er slet ikke så langt fremme som din. Her er erantis og vintergækker først lige kommet frem. Så ind til mine egne krokus kommer frem, så må jeg nyde dine istedet!

Evi

Krokus er en yndig blomst, det er så dejligt at se dem dukke op rundt omkring og så har det været sol både i går og i dag. Det er bestemt foråret, der er i gang og dejligt at se at du fejrer det med et forårsindlæg.

Marina

Kære Mette. Jeg glæder mig over at vide at du får forår idag. Tilgengæld har gråvejret atter sneget sig ind i mit forår. Men ha jeg har fået min første forårsdag og den var skøn.

Marina

Kære Anne. Det er så dejligt med vintergækker i vaser selvom de ikke holder så længe. Udenfor kan man næsten ikke fornemme duften men indenfor folder den sig ud og dufter af forår og glæde. Når gækkerne er afblomstret skulle du næsten tag og flytte nogen af dem.

Marina

Kære Madame: Hvis foråret ikke kan gøre en glad så er man da en vranten sjæl.

Marina

Kære Frk. Vestergaard: Jeg deler meget gerne. Jeg har lagt 300 krokus løg og jeg glæder mig helt vildt til efterhånden at se alle de forskellige sorter. Bedet bliver først rigtigt flot om nogle år men den enkelte blomst er jo dejlig allerede i år.

Marina

Kære Evi. Du skrev selv så dejligt om foråret i dag. Tak for de fine indtryk.

Lene

Her har jeg kun påskeliljer en masse, og de kommer jo først senere, dit bed lyder som en lækker appetitvækker på foråret :-)

Sofie

Man bliver jo helt glad i låget af de skønne forårsbebudende billeder. :-)

Vores krukus er slet ikke så langt som dine, men tæt på og hvor jeg dog glæder mig. Jeg elsker disse små lysende lanterner som titter frem lige nu hvor man har brug for dem.

Marina

Kære Lene. Jeg glæder mig simpelthen sådan til at se alle de forskellige slags krokus jeg har lagt i det bed.

Marina

Kære Sofie. Jeg har altid elsket krokus og alle deres farver. Der er meget forskeld på hvornår krokus blomstre. De gule som Annette har er tidlige og blomstre mange steder på øen. Jeg har valgt at krokusbedet skal være i hvide, blå og lilla farver, men jeg har valgt mange meget tidlige sorter så egentligt havde jeg håbet at de kom lidt tidligere end tilfældet har været.

Astrid

Jeg er lidt bagud i min bloglæsning i disse dage - har været hårdt ramt af forkølelse og ondt i halsen - men hvor er de her billeder bare dejlige! Jeg er specielt vild med det øverste, hvor krokuserne bare popper over alt i solen - jeg må vist ud at kigge på mine i morgen... ;)

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.