« Besættelse | Main | Barnevognshest »

March 09, 2009

Comments

Madame

Det var skønt at høre, at du lokkede ungerne ud med sørøverleg! Jeg husker selv den ene gang, jeg legede sådan noget som barn - det glemmer man aldrig. Sikke et dejligt børneliv nede hos jer på Fejø ;O)

Lotte

Jeg har vist sagt det før - i hvert fald har jeg tænkt det mange gange: Du er en FANTASTISK mor!!!
Hvis bare flere forældre tog sig tid til at lege med deres børn, så tror jeg, der var færre, som endte med at få problemer som teenagere...

Sofie

Dit hjem lyder som et fantastisk sted at vokse op!

Astrid

Hold op, hvor er I gode! Det vil jeg tage med mig som inspiration, næste gang vi sidder inde og kigger ud på regnvejret... Og er det der jeres have? Hele den der frugthave/-mark? Det ser da simpelthen for dejligt ud! :)

Marina

Å I kære mennesker nu skal I heller ikke gøre mig bedre end jeg er. Alle de mødre jeg kender har deres fantastiske sider og så måske noget de synes er lidt svært i morrollen. Sådan er det selvfølgelig også med mig. Jeg er simpelthen bare et leggebarn og det er en god ting når man har børn og så er jeg så heldig at have børn der gider lege med mig.

Haven er vores, frugtmarken er gudskelov en andens (men vi må gerne lege der). Vi har lige solgt en ejendom med mange tusind frugttræer og jeg er så glad for at vi nu kan nøjes med vores egne 3000 m2 have. I vores have er der over 40 frugttræer og det er alt rigeligt hvis du spørger mig.

Maria

Jeg er en af de mødre, der er ved at komme efter det. Efter kolik og en ikke-sovende-baby, så nyyyder jeg, at knægten er kommet i en alder, hvor man kan lege mere med ham (og at han sover bedre).

Din Sørøverdag er lagt i gemmerne i baghovedet, for sådan en skal Arthur også have! Indtil nu må han dog 'nøjes' med lørdagmorgencykelture til Frederiksberg Have, hvor vi fodrer ænder og leger (tanke: Hvor er det dog fedt, når vi voksne opdager, at små ting kan glæde poderne! Arthur *grinte* så højt så højt over en pavillon med træskårne dyrefigurer på taget. Tænk, en pavillon! Men så kan man ikke andet end at smile og grine med - og blive skruk igen ;-)

Og hvor bliver jeg i øvrigt helt og fuldkomment misundelig over billederne fra din have - også selv om noget af det måske ikke er jeres. Lææækkert sted at vokse op!

Marina

Kære Maria. Hvor er det sjovt at du skriver om din søns glæde over de små ting i Frederiksberg have for jeg har lige skrevet om de store små ting som busser, elevatorer og færger. Du har så ret. Vi voksne kan lærer så meget af børnene.

Og Frederiksberg have. Åååååå engang var det en af mine yndlingshaver. Jeg kom der så tit med mine børn og vi elskede krokusbedene og gravhøjen og kælkebakken og legepladsen og fugleøen og ænderne og den kinesiske pavilion og og og og og.... Det er en dejlig, dejlig have at vokse op i og så skal man ikke engang slå græsset.


The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.