« Kaptajn Fjolleklo og den glemte regnvejrs skat | Main | Dorthea tæppe »

March 09, 2009

Comments

Bente

Det ser ud til, at du er en ørn til genbrug og fuld af gode idéer (tænker også på din 'fuglelanterne' for nylig)! Den hest er bare en rigtig god opfindelse. Det er klart, din datter er begejstret ;-) .

Marina

Kære Bente. TAK. Jeg er selv rigtig glad for den hest, netop fordi min datter elsker den og fordi den har vist sig at kunne holde til livet i haven.

Ulla V.

Allerede da jeg læste din sidste post i formiddags - dén med Kaptajn Fjolleklo -hidkaldte jeg min mand til computeren. Han skulle se din datters GENIALE rullende og galoperende hest!!

Vi bøjer os begge i støvet for din evne til at sætte dig i børns sted, og for din kreative tankegang.
Hvor ER jeg glad for, at din blog er her - du formår virkelig at skabe glæde og positiv eftertanke :0))

Go' mandag aften....

Signe

Hvor er den skøn! Hvilket genialt påhit :) Og hvor er det skæg at læse om, hun sådan passer og plejer den - hun har snart gjort sig fortjent til en ægte en af slagsen, hva? (Ville nu heller ikke binde an med det her ;))

malivasverden

Hei,takk for hyggelig hilsen hos meg....Koselig med en titt hos deg også...og ikke minst se sommerbilder her jeg sitter med snø så langt øye kan se....Klem fra Maliva

Trine

Nøjh... Hermed vedtaget: jeg skal i den grad på jagt efter en gyngehest. Og et barnevognsstel. Og lidt forår!
Kh Trine

GundaM

Wow, sier jeg noe så morsomt og utrolig kreativt!!! Gleder meg til jeg blir bestemor engang, da skal jeg jaggu meg gjøre noe slikt!!!

tusen takk for du la igjen kommentar hos meg så fant jeg deg og din positive blogg også ;0)

Madame

Hvor er det dejligt at læse, Marina! Og hesten bliver oven i købet fodret og sunget sange for - sikke et herligt hesteliv og pigeliv :O)

Sofie

Nøj, hvor er den sej! Jeg ville have elsket den! Da jeg var lille lavede min far to heste til min søster og mig ud af træ. Der blev reddet så meget på de heste at de til sidst var helt løse i ledene. Hvor er det skønt med sådan en hesteleg. :-)

Ellen

Igen er jeg benovet over din fantastiske fantasi og evne til at sætte dig ind i et barns tankegang.
Du burde have en eller anden passende pris.
"Årets Mor", f.eks.? Hvert år.

Evi

Skønne billeder af din lille datter. Hendes glæde lyser ud af billederne og mod fotografen, som er et lysende eksempel for alle andre på hvad det betyder at give børn lige netop den opmærksomhed og følge op på de legeideer, som passer til det enkelte barn.
Det er en fantastisk hest og jeg kan godt forstå at I er glade for den. Den kunne næsten ikke være mere elsket, hvis den var levende. Det er så dejligt at læse om hvordan hun fodrer og pusler om den .

Lotte

Jeg kan blot bøje mig i støvet over kreativiteten og kærligheden, som gennemsyrer dette indlæg. Hvor er du dog skøn Marina! OG din datter ligeså!

Marina

Du godeste. Jeg er helt overvældet over alle de fantastiske kommentarer. Tak alle sammen.

Søde Ulla, du gør mig så glad, så glad. TAK.

Kære Signe: hun gør det rigtigt godt med at passe sin hest men hun får ikke en rigtig pony. Derimod kan det godt være at hun skal starte til ridning hvis jeg kan få det passet ind i alt det andet vi også skal.

Kære Trine: Hvis du hitter mere forår end du selv kan bruge derude i loppeland så er jeg glad aftager til det hele.

Kære Gundam: Jeg kan næsten heller ikke vente på at blive bedstemor. Alt det hygge og sjov man kan lave og så stadigt få ro og frem indimellem.

Søde Ellen. Tak for de søde ord, men priser vil jeg helst ikke have.

Kære Evi: Det er jo netop dét, hun har næsten lige så meget glæde af denne hest som hun ville have af en rigtig og når man er tre år er der altså også meget andet at passe...

Kære Lotte. Det er alt for meget. Jeg kan kun gentage at I alle sammen får mig til at rødme.

Maria

Jeg kunne heller ikke dy mig for lige at titte ind, Marina :-)

Hold op, hvor ser din datter dog bare glad ud! Og det er altså også bare alletiders brandhamrende gode idé, det der! Den ser simpelthen så sød og fin ud, og jeg kan godt forstå, at din datter er helt væk i den :-)

Jeg var selv hestetosset i mine før-teenage-år, og min barnevognshest bestod af at surre en kæphest fast til toppen af et hegn - så kunne jeg sidde deroppe højt til hest. ...men den kunne jo så ikke bevæge sig. Næh, din barnevognshest tager altså kegler!

Anne

Hvor er den altså bare fuldstændig skøn! Og Marina, det er du også. Så enkelt er det. Tænk at være havnet hos en mor, der ser det indlysende i at binde gyngehesten fast på et barnevognsstativ. Tænk at vokse op hos din fantasi. Dine børn er født under en meget heldig stjerne. Fint nok at du ikke vil have priser - og jeg forstår dig så godt - men min dybeste respekt har du, og den slipper du ikke for!

Marina

Kære Maria. Hvor hyggeligt med besøg fra dig. Jeg synes det var super smart fundet på med hegnhesten, men det ville min datter nok have været for lille til endnu.

Marina

Kære, kære Anne. Du får mig til at rødme helt beflippet selvom jeg slet ikke skal holde tale. TAK. Du skriver et sted at du har en krøllet hjerne og sådan er det også lidt med mig. Jeg ser nogen gange løsninger som andre ikke ser, men tilgengæld er jeg ofte helt blind for alt det andre mennesker som en selvfølge kan finde rundt i. Andre mennesker imponerer mig altid helt vildt for de er altid så voksne og tjekkede mens jeg må gå og koncenterer mig om at finde vej i voksenlivet.

Emmasverden - Gyngehest

Nogle gange når legen er bedst er den ikke det sikreste, selom at legen sagtens kan fortsætte. Vi sælger legetøj og mange af vores gyngeheste er af samme grund aldersbestemt ud fra loven, så lad børn lege, og køb med hjertet.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.