« Frugttræer | Main | Rødder på Fejø, Vinger til verden »

April 26, 2009

Comments

Ulla V.

Tænk at have en plæne så blå som jeres. Jeg kan godt forstå at græsslåmaskinen køres i en stor bue udenom.
Jeg har faktisk aldrig set så mange Ærenpris på een gang.

Vores græsplæne får lov at ytre sin hvide skønhed i øjeblikket, og de livsbekræftende gule Mælkebøtter bør heller ikke frygte alskens Mælkebøtte-redskaber hos os.

Og jo hvor har du ret...de små blå skønheder passer lige i hånden på en blomsterfe... :0))

Evi

Hvor ser det smukt ud med så mange små blå blomster. Ærenpris er vel nok et fint navn til sådan en yndig lille blomst. Jeg mindes ikke at have set dem før. Dine billeder er rigtig fine og din beskrivelse er som altid et poetisk eventyr. Jeg nyder tanken om at din have er befolket af smukke små havefeer.

Frk. Vestergaard

I vores have får alverdens blomster også lov at brede sig uden frygt for at blive fjernet. Ærenpris, bellis, mælkebøtter eller smøblomst. Elsker at de sætter spræl i min plæne. Men jeg har slet ikke så mange ærenspris som i. Skønt syn

Marina

Kære Ulla. Ærenpris er min yndlings plæneblomst og særligt når den som her er villig til at danne store blå tæpper. Farven passer så fint til foråret synes jeg. Min mand er nu ikke meget for at køre udenom og det er første år jeg har fået lov til at få et par partier. Hvis større dele af plænen fik lov at stå ville vi have endnu flere ærenpris.

Marina

Kære Evi. Jeg synes også det er et meget smukt navn. Ærenpris er en kæmpestor familie og det er tit vanskeligt at skeldne den ene fra den anden. Jeg tror nok at man populært bare kalder dem der vil gro i græsplæner for plæne-ærenpris men de har nok også et andet navn. Jeg har aldrig haft en plæne med så mange ærenpris som her men det kan jo endten være fordi mine havefeer holder særligt meget af dem, eller fordi jordbunden passer dem godt.

Marina

Kære Frk. Vestergaard. Jeg elsker også alle slags plæneblomster, selv mælkebøtter der ellers er en plage i bedene senere hen. Ærenpris er min klare fauvrit i skarp konkurence med martsviol og krokus.

Lotte

Min far slår også uden om violerne, når plænerne får den første forårsfristering...ikke for min mors skyld, men for sin egen. For han elsker martsvioler! Og jeg elsker min far for det! (og for meget andet, smil)

Anette {foreldremanualen}

Så mange herlige hagebilder på siden din - nå gleder jeg meg til sommeren! I juli har vi leid sommerhus i Ebeltoft, så nå håper vi på varmt vær!

Ha en flott uke! ;-)

My Wonderworld Fairytale

For noen fantastiske bilder!!!

Ingrid Gruhn

Kære marina❤️
Fandt lige din side om blomster i græsplænen, da jeg tænker på, hvilke muligheder der er. Ærenpris lyder rigtig flot og ser også sådan ud. Kan du give lidt info om, hvordan resultatet bliver bedst? Tænker på dig og Brita meget ofte - håber i har et godt liv. Kærligst Ingrid

Skriv gerne lidt om, hvordan det går jer begge

Marina

Kære Ingrid

Hvor hyggeligt at høre fra dig. Jeg tænker tit på dig og håber du har det godt.

Disse billeder er fra dengang vi boede på Fejø og ærenprisen var der bare helt af sig selv. Det var så smukt men jeg tror faktisk ikke at det umidelbart er noget man kan efterligne. Der er jo typisk altid lidt ærenpris i en usprøjtet græsplæne men ikke i de mængder der skal til før plænen ser helt blå ud som den gjorde på Fejø. Tænker at det må have noget med jordbunden at gøre.

Vi har det godt begge to. Brita har fået en kæreste og hendes Viggo er flyttet til KBH. Jeg har fået min Mathilde hjem fra Chile hvor hun har haft et fantastisk år. Min mand arbejder altid, altid, altid og når han ikke arbejder dyrker han triathlon. Alligevel har vi det rigtigt godt sammen.

Mange kærlige kram til dig og dine.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.