« En dedikeret kunstner | Main | Geocenter Møns Klint »

April 05, 2009

Comments

Mona

Alletiders idé! - Jeg gik lige og spekulerede på hvilken hare påskeharen mon kunne finde på at give børnene i år. - og jeg har på fornemmelsen det bliver sådan en pom pom hare :)
- hvis du mangler gul uld, kan du let farve den selv med løgskaller, det bliver en fin gul farve!

Marina

Kære Mona. Den lille kanin er simelthen så nuttet og selve ideen med at bruge uld til ponponer synes jeg er genial. God fornøjelse med årets påskeharer.

Mit udvalg af uld var detsværre kun i diverse patelkulører så det var ikke muligt at indfarve det yderligere. At jeg overhovdet lå inde med uld var nok mest fordi der lå noget meget nedsat engang i Netto og jeg tænkte børnene kunne lave små uldbolde. Hvis jeg gør en indsats kan jeg helt sikkert finde uld her på Fejø, men det var bare sådan en pludselig indskydelse affødt af et øjebliks morgenstilhed.

Madame

Sikke en skøn idé, Marina! Jeg kommer til at tænke på min egen barndoms pomponer, sådan nogle runde garnfiduser, der blev til fantasidyr. Og jeg kommer også til at tænke på en udsendelse fra BBC, jeg så for nogle år siden med en mor og hendes to drenge - moren tog sig selv af deres skolegang og lavede alt muligt sjovt med dem, som du også gør med dine børn :O)

Astrid

Hvor er de søde - og hvor fortæller du dejligt! Jeg har lige læst op på dine sidste indlæg - jeg elsker den stemning du får kreeret her. Vidunderligt billede af dine børn i vinduet! Her har vi klippet gækkebreve og fundet på vers, og Ronja har skuffet konstateret, at ingen af bedsterne har sagt tak for dem, alt imens Mads og jeg har forsøgt at forklare hende, at de kan jo ikke sige det, for de KAN jo ikke gætte, at de kommer fra hende... :) Jaja. En af dagene maler vi nok nogle æg. ;)

SiriR

Sikke nogle søde påskeideer du har, og en fin blog. Tak for din kommentar i min blog for et stykke tid siden, altid hyggelig.
God påske!

Frk. Vestergaard

sikker nogle helt skønne fugleunger. Og nu har jeg da en ide til, hvad jeg kan bruge alle mine uldrester til. (inkl. 50 g fejlindkøbt hidsig-gult). Takker for inspirationen!

Anette {foreldremanualen}

Så nydelig liten fulg! :-D
Ønsker deg en god påske! ;-)

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
OPSKRIFT PÅ LÆKRE ÆBLESKIVER
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN. GENNEMPRØVET OPSKRIFT PÅ RISENGRØD DER IKKE BRÆNDER PÅ:.
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
KÆMPE LINKSAMLING AF GRATIS TIL OG FRA KORT LIGE TIL AT PRINTE
LAV NEMT DIN EGEN SIRUP MED JULEKRYDDERIER OG BRUG DEN TIL PANDEKAGER, KLATKAGER, IS OG GLØGG
Nem og lækker julebrownie. Perfekt at medbringe til børnefester i skole og børnehave. Børn og voksne elsker den!
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
Masser af kreative juleideer til børn

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs