« Æggejagt | Main | En dedikeret kunstner »

April 02, 2009

Comments

Mette Marie

Flotte æg!

Jeg røg også lige forbi historien om den Kronede Kat. Den er jeg helt vild med. Her i huset har vi vist kun fundet et helt almindeligt sokkemonster.

Vita

Marina du er forrygende kreativ!

Anne

Marina, jeg gentager mig selv, men jeg kan ikke lade være: Tak for dine skønne, skønne historier og ideer, og fordi du har valgt at dele ud af dem på denne fantastiske måde. Det er jo nærmest ligemeget hvilken årstid eller højtid vi nærmer os, så hiver du magi op af skattekisten. Rigtig, hjemmelavet magi af den bedste slags, som på den ene side ikke er købt fra en åndsforladt samlebåndsforretning, men som på den anden side heller ikke kræver at man tager fri i fjorten dage for at overkomme det. Var det "praktisk hverdagsmagi" du kaldte det engang? Det er i hvert fald lige hvad jeg synes det er, og hvor har vi bare brug for lige præcis det!
Og bare rolig, jeg skal nok lade være med at give dig en pris. Men hvis jeg nogensinde ser dig, så får du i hvert fald et meget stort KNUS. Nu er du advaret!

Marina

Kære Anne.

Knus ja tak og særligt fra dig.

Sådan en kommentar kan jeg leve på i flere dage. TAK. For det er jo lige præcis det jeg gerne vil: inspirerer til at åbne døren for det lille eventyr. Badut har som undertitel: "unødvendig hverdagsmagi" (det står af og til oppe i banneret). Tanken var at der ikke er noget af det jeg skriver om på bloggen der rigtigt er nødvendigt, at det bare er små ting vi gør af glæde. Imidlertid har jeg fået mange mails fra venlige mennesker der siger at det burde hedde nødvendig hverdagsmagi og nu skriver du praktisk hverdagsmagi der kommer meget tæt på min tilgang.

Claus Ingemann

Kære Marina

Hvis du læser dette, vil det være dejligt hvis du kontakter mig på claus@kvantespring.com

Vi startede på statskundskab sammen i 1989

KH

Claus

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Opskrift på lækker lammegryde med ærter. Vi elsker den ret fordi den smager af forår.
Opskrift på lækker kalvefrikasse med forårsgrønt
Påskeideer
Opskrift på sund og lækker fiskeburger
Smuk forårsminestrone
OPSKRIFT PÅ hjemmelavede pomfrits og chicken nuggets med lækker dressing. Sund fast food til januar.
Opskrift på klassiske frikadeller

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
OPSKRIFT PÅ Den vildeste brownie.

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs