« Burre | Main | At gøre en forskel »

August 31, 2009

Comments

Losarinas mor

Ha ha ha !!
Åh , hvor jeg kan se jer 4 i den røde bil :-)

Annette

Jeg kan lige se det for mig :D
Hvor er det levende beskrevet! Og sikke et humør og idérigdom - ren inspiration!

Tine

Tak for endnu et godt grin og selv om vi ikke har børn, kunne det godt være os ( min Skat og mig ) i en bil, du her har beskrevet.

Vi har også altid proviant i både fast og flyende form, der bliver nydt undervejs, jeg hækler altid og min Skat kører - hvilket nok er det bedste, da jeg ikke har kørekort - og vi finder altid på noget sjovt omkring de by- og stednavne vi køre forbi.

Jeg har det med at få skyerne til at ligne et eller andet, og nogle gange finde vi så en lille vrøvle historie ud fra dem.

Man kan godt være et legebarn, selv om man ikke har børn.

God tur, jeg tror, det ikke er kedeligt at køre med trolde-mobilen.

Vita

Pragtfuldt!

Jeg bliver altid glad helt langt ned i maven, når jeg tumler herind til dig, Marina.

Jeg kan uden at anstrenge mig forestille mig den lille røde trold-mobil med skipper og tre tossede unger. Og med al den fantasi i har, er jeg sikker på den ind i mellem letter og flyver steder hen, der kun findes i børns og helt særligkærlige forældres hjerter!

Kram til jer

Bambi72

For pokker hvor du taler i billeder.....
Synet af jer alle sammen i Trold-mobilen er så levende, at jeg praktisk talt, føler mig som "fluen på væggen"

Pernille

Tak for en fantastisk historie. Jeg sidder her og klukker af grin, mens jeg læser mig igennem det ene mere fantasifulde påfund efter det andet. Hvor er det skønt at kunne finde på :)

Tine

Fabelhaft!! :-)

Frk. Vestergaard

Fantastisk beskrivelse. Og stærkt genkendeligt! Vores hedder bare ikke Troldmobilen, men er en Skoda ved navn Ilse. Ilse fik sit navn fordi hun har en personlighed som en ældre lidt stramtandet dame. Hun bryder sig ikke om for stærk fart (bilen ryster), er døv (man kan kun skrue OP for radioen) og så har hun ligeledes en livslang erfaring i cirkelkørsel i det danske kongerige.

Tak for beskrivelsen!

lis

Tak for en dejlig latter. Jeg har også en Berlingo og ligner dig vist ret meget. Dejlig genkendelig historie.

Kirsten Sydendal

Tak for en sjov beskrivelse, Marina!

Anne

Åh hvor skønt! Og genkendeligt. Både det med de fantastiske forklaringer på alting, og i høj grad også det med at køre i ring og komme for sent på grund af underlige omveje.
Vores nuværende bil hedder Yrsa. Den forrige hed Oda. Og den min mand havde, da vi mødte hinanden, hed Albert. Den kørte upåklageligt selvom den var gammel. Undtagen, hvis nogen kom til at kalde den en møgbil - så gik den i stå. Af samme grund var der på lågen til handskerummet monteret et lille skilt, hvorpå der stod "Tal pænt til Albert".

Tak for beretningen. Du lykkes altså virkelig godt med din Badut-hensigt om at lykkeliggøre hverdagen!

Marina

Tak Miri. Jeg tror ikke at synet er så kønt men så er det jo godt at man kan grine af sig selv hvilket jeg i ren desperation ofte er nød til.

Kære Anette. Vi har det faktisk så herligt.

Kære Tine. Det lyder bare super hyggeligt, men er næppe helt så kaotisk eller fedtet som vores eventyr i troldmobilen.

Kære Vita. Du er bare så skøn. TAK. Muligvis kan troldmobilen flyve, det ville faktisk være ganske praktisk, men hvis den gør det er det i det skjulte og ikke ret ofte til de steder vi på forhånd havde planlagt at besøge.

Kære Bambi. Du må gerne klemme dig ind mellem æbler og fnis men helst ikke som flue for så risikerer du bare at blive dasket. Kunne du ikke besøge os som sommerfugl i stedet..?

Kære Pernille. Hvis sandheden skal frem så øver vi os faktisk til stadighed på at finde på. Ungerne hitter selvfølgeligt på noget hele tiden mens jeg halter bagefter, men vi øver os også til stadighed i at gøre nye ting.

Kram til dig Tine.

Kære Frøken Vestergård. Ja hvad skulle vi dog gøre uden de skønne biler. MIn mand så gerne at jeg fik mig en anden og mere præsentabel bil, men jeg vil slet ikke have sådan et nyt monstrum, der uværgeligt vil blive fedtet og skrammet inden den første tur er til ende.

Kære Lis. VI må dytte til hinanden næste gang vi mødes. Jeg havde en gang en gammel, gammel landrover og når man har sådan en hilser man altid på de andre. Det er hyggeligt.

Tak Kirsten. Sikken fin ny side du har fået.

Kære Anne. TAK. Tak både for den skønne fortælling om jeres biler og fordi du kan lide min lille blog. Jeg er selv ret meget i tvivl for tiden. Jeg synes bloggen er blevet noget helt andet end jeg havde tænkt og vakler mellem at kaste mig ud i børnens blog forslag eller helt at stoppe. Jeg er et vægelsindet menneske og kan ikke helt beslutte mig, derfor træder jeg lidt vande i øjeblikket.

Anne

Hov Marina, jeg havde ikke lige opdaget at du havde svaret her.
Det er muligt at du havde forestillet dig noget helt andet da du søsatte din Badut-blog, men jeg håber virkelig du bliver gode venner med det, den er blevet til. Den er helt fantastisk sådan som den er!

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.