« JUHU!!! | Main | Nedtur »

November 27, 2009

Comments

Lotte

Sikke dejlige livfulde billeder! Børneliv. Hvor bliver jeg glad :O) Sikken dag de har haft!

solrun

Fantastisk. EN rigtig prinsesse fødselsdag. Og du har brugt sommerfuglene fra siden du viste os på Faldera. Dejligt.

TinaLiel

Sikke en fantastisk fødselsdag! Må ha været et stort arbejde men også det værd! Så flotte billeder. Hvor skønt at kunne se billederne i så stor størrelse............. God weekend. KNUS

anita thomhave simonsen

godt nok nogle gode billeder....jeg kan godt lide din måde at udvælge dem på og den måde de er taget på mht. beskæring og synsvinkel.....og så ser det ud til at have været en hyggelig fødselsdag med spændende ting og aktiviteter.....

Losarinas mor

Sikke en dejlig fest !

Chrstina

Hold op hvor ser det sjovt ud.. dig og alle ideerne.. jeg bliver så pædagogisk inspireret når jeg er på besøg hos dig.. det er ikke mindst fantastisk.. Jeg må lige høre dig.. hvordan får du skrevet badut på dine billeder.. der er egentlig en god idé.. jeg skal nok ind i et redigeringsprogram.. så sætter du din signatur på hver eneste billede manuelt eller hva? Ps - jeg har gang i giveaway - du skal være med du! God weekend ven - C

Marina

Kære Lotte. De havde sådan en dejlig dag og de var simpelthen så søde. De gik vældigt op i det hele og der var ingen der vrængede næse af nogen af aktiviteterne så det var bare fantastisk.

Kære Solrun: Ja alle tre ting som jeg viste på Faldara var med i opløbet som bordlegetøj men vi besluttede os for sommerfuglene. I sidste øjeblik valgte jeg at lime dem på tallerknerne med dobbeltklæbene tape fordi min store pige sagde at de nok i deres oprindelige form var for sværer for de helt små børn. Det viste sig at være et genialt indfald for de kunne forsigtigt pilles af og bruges først på fingerne som bordlegetøj og derefter var der mange der satte dem på kronerne.

Kære Tina. TA. Ja det er et kæmpe arbejde men det meste af det har jeg lavet sammen med fødsellaren de sidste to uger. Vi har arbejdet på tingene i stedet for de ting vi ellers laver om eftermiddagen og på den måde har det jo ikke været helt så voldsomt med den tidsmæssige investering. De store har også været med til at udvælge aktiviteter og ting og de har planlagt skattejagten. Vi laver alt ting i en prototype først så vi ved om tingene dur og er tidsmæssigt mulige inden vi sætter det i massefabrikation. Der er typisk mindst tre ting i spil for hver ting der kommer med, men den del synes vi jo er fantastisk sjovt. Hele torsdag tog jeg fri og fik det sidste færdigt, heriblandt de 16 sværd der er den mest tidskrævene del og svært for børnefingre.

Kære Anita. Tak. Jeg kan jo ikke gå rundt og spørger alle forældrene om det er ok at deres barn kommer på internettet så derfor er det kun mine egne man kan se ansigterne ordentligt på. Der er en lille pige der drejer hovdet på sørøverbilledet, men hende har jeg før fået ok til at fotograferer så jeg vuderede at det var ok.

Kære Miri. Ja de havde det sjovt.

Kære Christina. TAK. Hele mit oprindelige formål med Badut var at inspirerer, derfor bliver jeg så glad når der er nogen der siger at det er lykkes. Jeg sætter Badut på mine billeder fordi jeg oplevede at få stjålet billeder og det bryder jeg mig ikke om. Folk må gerne bruge dem hvis de spørger og jeg har endnu kun sagt nej én gang, men jeg bryder mig ikke om at de bare bliver taget. Oprindeligt havde jeg et gratis redigeringprogram som jeg brugte til at sætte mærke på, men jeg har skiftet computer og har ikke haft tid til at hitte og installerer programmet igen. Derfor bruger jeg i øjeblikket Picnik og det er faktisk bøvlet fordi mine billeder er kæmpestore og det tager derfor lang, lang tid at få dem op. Tilgengæld er det rigtigt nemt at forringe kvaliteten og vandmærke når de først er langt op. Hvis ikke det var for alt det bøvl med billederne kunne jeg lægge langt flere ideer op.

og p.s.: Jeg har set dine smukke, smukke vanter, men jeg er meget sær på det punkt og deltager næsten aldrig i giveaways eller andre bloglege, ligesom jeg også siger nej tak til blogpriser og sådan. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor jeg har det sådan og jeg overvejer om det er noget jeg skal revuderer for jeg holder jo rigtigt meget af alle jer blogmennesker og som med dine vanter er der ofte meget smukke ting som jeg gerne ville vinde.

Chrstina

Hej igen Marina - tak for dit svar.. jeg bruger selv picknik, så jeg tror jeg stjæler ideen faktisk. Det er jo ens arbejde, man lægger ud ikke?
Jeg tror ikke helt at jeg forstår dig mht giveaways¨, men jeg respekterer det bestemt. Jeg synes det er sjovt med de giveaways :-)

Marina

Kære Christina. Måske forstår jeg det heller ikke helt selv. Jeg tror det har noget at gøre med nogle af mine amrikanske yndlingsblogs der er blevet plastret til med sponsorgiveaways og på nogle af de sider er det for meget (det er jeg ikke alene om at mene) men de kvinder lever jo på den anden side af at blogge så selvfølgeligt skal de også reklamerer for deres sponsorer. Dine skønne vanter er jo ikke spor for meget for de fylder jo slet ikke det halve af din blog og derfor er det tosset af mig ikke at deltage når jeg nu helt vildt gerne ville vinde dem. Hey da tror jeg da lige jeg fandt en afklaring. Afsted med mig, nu vil jeg også være med.

Anita

Hej. Tak for superfin inspiration til aktiviteter til børnefødselsdag...har en datter som snart fylder år :-)
Kærlig hilsen
Anita

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.