« Knæhøjt morgenhår | Main | Jule ugler »

November 20, 2009

Comments

Losarinas mor

Jeg synes du er en skøn mor !
Tænk at få lov til at komme til fødselsdag hos jer :-)
Og hele processen med at forberede er I jo også sammen om- skøn skøn ide !

Sifka

En dag, når jeg får rigtig god tid, så støvsuger jeg din blog for gode ideer i børnehøjde. God weekend:)

Madame

Aij, det er da en helt fantastisk idé, Marina! Sikke dejlige billeder. Og du har samtidig lavet noget sammen med din datter, som andre børn får glæde af. Du tryller et smil frem på mit ansigt på en kedelig arbejdsdag på Amager :-)

Pernille

Hvor er det bare skønt, desværre er mine børn blevet alt for store til eventyr - de vil have fest og være oppe hele natten - ellers havde jeg straks lånt dit eventyr :)

mette b

Jeg er dybt imponeret. Sikke en dejlig fødselsdagsfest, I kommer til at holde. Småpigerne er jo inde i universet med det samme...
- Kan man bestille dig til en 41-års fest?

;o) Hav en rigtig dejlig dag og tillykke med prinsessen.

Knus fra Mette

Bente

Du rammer det jo lige på kornet: Du har lyst til at gøre det. Derfor gør du det. 'Sidegevinsten' er, at børnene elsker det. Selvfølgelig gør de det ;-) .

God weekend - og tillykke med din datter på søndag!

Lotte

Du er bare helt igennem fantastisk! Ih... hvor er det skønt, magisk, eventyrligt!
:-)

Randi

Jeg har kigget på din fine ide til, hvordan man let kan lave små bøger sammen med små børn. Det er en super ide, som jeg vil huske, når mit barnebarn bliver lidt større!

Marina

Kære Miri: Altså jeg er jo også en forvirret, fortravlet og af og til fraværrende mor. Sådan er det jo, man er både det ene og det andet og man kan ikke favne alt på en gang. Men der hvor jeg selv synes at jeg er en god mor, er der hvor jeg leger ligeværdigt med børnene og får skabt et eller andet sammen med dem. Jeg elsker det, de inspirerer mig og selvom tingene aldrig bliver som jeg havde planlagt det så er processen fantastisk. Sådan som her.

Kære Sifka: Så er der da i det mindste ét rum i mit liv der er støvsuget. JUBI!

Kære Madame. Ja det er noget af det dejligste når de andre børn bliver glade og glæder sig til resten af eventyret. Så vokser både barn og mor mindst 20 cm.

Kære Pernille: Det går alt for stærkt. Mine de store er kun 10 og 8 men de vil hellere ikke have eventyr mere (selvom ders venner gerne ville have fortsat med den slags fester). Derfor gælder det om at nyde det mens jeg kan med den lille.

Kære Mette: Tak vi glæder os. Jeg tror det ville blive en ret usædvanlig 41 års fødselsdag men hvis I kommer I lyserøde marengskjoler og er vilde med skattejagt så måske (men kun hvis jeg må være heksen, det får jeg aldrig ælov til herhjemme...)

Kære Bente: Man kan ikke gøre det hvis man ikke har lyst. Det dur bare ikke. God weekend til dig også.

Kære Lotte. TAK; TAK; TAK. Jeg havde frygtet at få skældt ud igen, men der er slet ikke kommet nogen sure mails. Måske har de opgivet mig...

Kære Randi: Det er bare supernemt. Min store pige syede alle 19 bøger på under 15 minutter. Hvis man vil kan man også pynte bøgerne noget så fint og bruge dem til sig selv eller til gave.

solrun

Begyndt at læse din blog i går. Føler mig vildt inspireret allerede.

Hold da op for et engagement i en fødselsdagsinvitation. Datterne må være PAVESTOLT når hun kunne dele sådanne fine og unikke invitationer ud. Håber du har gemt en kopi til hende, til når hun bliver en tvær teenager ;)

Marina

Kære Solrun. Tak for den dejlige kommentar. Jeg vil så gerne inspirer, mere til at folk selv hitter på end til at de laver det jeg har lavet så jeg bliver vildt glad hver gang nogen som du skriver at det lykkes for mig. Fødselsdagsinvitatioen er selvfølgelig for meget arbejde, men jeg syr ikke stramaj eller indretter børneværelser med retrotema, istedet morer jeg mig med sådan noget her. Barnet glæder sig og tegner slikkepindeblomster hele tiden og mange af børnene i børnehaven har læst historien som godnathistorie lige siden de fik den. Når man kan gøre så mange glade er det da umagen værd.

Signe

Arj hvor er det en god ide, den hapser jeg, men uh er bange for at lægge niveauet for højt. Lavede sidste år en drøm af en barbiekage, mon jeg kan slippe afsted med en smartieskage i år? Næppe. Tak for en dejlig blog

Marina

Å TAK søde Signe.

Altså nogle år gør man det ene og andre år gør man noget andet. Det kan børnene sådan så nogenlunde godt forstå.

Nogle gange har jeg givet dem lov til at vælge tre ting som jeg så virkelig har gjort mig umage med og så har jeg tilpasset resten til den tid og det arbejde jeg orkede at ligge i det.

Hav en rigtig god fødselsdag og tillykke med din datter.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.