« Chokoslikistan fødselsdag i billeder | Main | Lys »

November 28, 2009

Comments

solrun

Ja, ville det ikke være rart med sådan en tryllestav.
Det lyder da ikke godt at du ikke får sovet om natten, for mig virker stress lige modsat, jeg bliver så ufattelig træt og kan sove op til 14 timer i døgnet, men ellers er det ikke at kunne falde i søvn om natten et tegn på stress, håber ikke at det er det du er ved at få.

Lene

Sæt dig ned, skænk en kop te/kaffe eller måske varm kakao, kig på dine dejlige billeder af dine dejlige børn. Træk vejret ind og nyd luften. Gå en lille tur og giv dig selv et kram. Og så tag det trin for trin. Lidt i dag. Lidt i morgen. Der er 26 dage til jul, så der skal nok blive tid til at få pyntet op. Knus :-)

Losarinas mor

Kender godt følelsen...
Jeg må sige at Lene har fat i den lange ende :-)

Marina

Allerførst: Det meste er som det plejer så jeg er hverken stresset eller særligt trist, jeg så mig bare i spejlet i morgens og tænkte: "HOld da kæft, det er en slem heks der står derinde" og det synes jeg faktisk var ret sjovt når jeg nu havde været sådan mejet ud i går.

Kære Solrun. Det med at jeg ikke sover er efterhånden en ting der går mange, mange år tilbage og det er ikke relateret til stress. Alle mine børn har sovet dårligt, den første fordi dæmonerne vågner i mørket når hun er træt så hun er bange for søvnen. Nummer to fordi han var ekstremt plaget af sine ører og den lille fordi hun har et ultra lille søvnbehov. Hun går glad i seng klokken 21, men er ofte frisk igen allerede ved midnat og så starter balladen. Hun er sådan et "om dagen ét om natten noget andet" barn. Om dagen er hun simpelthen det skønneste menneske sød, sjov og glad, men om natten er hun krævene og hysterisk. Derfor vækker hun mig masser af gange hver nat og fordi jeg er blevet vækket i så mange år er min evne til at sove ordentligt helt ødelagt. Den mindste lyd vækker mig og så kan jeg ikke sove igen. Det er rent ud sagt noget værre rod.

Kære Lene. Hvor er du sød og du har helt ret. Jeg har da også været ude efter brænde og også købt noget gran sammen med den lille, men der er jo tre ret levene børn så jeg kan ikke bare sætte mig ned i et hjørne og lade stå til. Huset sejler fortsat og det må det gøre, men ungerne skal jo både have mad og opmærksomhed.

Marina

Kære Miri: Jep, men der er jo altså kun mig til at favne det hele og så kan det måske godt være svært at huske at kramme sig selv. Den lille og jeg lavede lige en sommerfuglelampe og det var SÅ hyggeligt, men imens brændte kødsoven på, så ja det er bare sådan det er.

Dorit

Jeg regner også bestemt med at ligne en heks mandagmorgen :) Søndag er vores yngste's 4 års fødselsdag, og forberedelserne er godt i gang. Sov dårligt sidste nat, og sover sikkert mindre i nat. Men jeg nyder kaoset, glæder mig til gæsterne og har lovet mig selv at overleve mandagen :)

solrun

Puha Marina, lyder godt nok hårdt, ved ikke om jeg kunne klare mig med så lidt søvn.

Da jeg første gang blev mor var der en søde ældre amerikansk dame der sang en sang for mig, det eneste jeg husker fra sangen er disse linier:


I hope that my child, looking back on today
Will remember a mother who had time to play;
Because children grow up while you're not looking,
There are years ahead for cleaning and cooking.
So, quiet now cobwebs, dust go to sleep.
I'm nursing my baby, and babies don't keep.

Den sidste linie husker jeg altid når jeg bliver stresset over at huset roder

Marina

Kære Dorit. Rigtigt mange gange tillykke med hende. Jeg håber I havde en fantastisk dag.

Kære Solrun. Jeg ved heller ikke helt selv hvordan jeg klarer det men nogen nætter er bedre end andre.

Lotte

Kære Marina, jeg har lige læst kommentarerne igennem og det lyder ENROMT hårdt med et barn der ikke kan sove/vågner om natten. Jeg ville godt nok ønske jeg kunne hjælpe dig!!!! Selv bliver jeg temmelig gak-gak hvis jeg ikke få sovet. Pyha. Jeg sender sove-støv til dig! I håbet om du får roligere nætter!!!!
STORT kram.

Marina

Kære Lotte. Tak hvor er du sød. Jeg er sikker på at sovestøvet hjælper for i nat sov jeg fint videre selvom jeg var opppe tre gange og det er jo i virkeligheden lige så meget mig der er problemet fordi jeg normalt ikke kan hitte ud af at sove videre når jeg først er blevet vækket. 10 års nætter på den måde har sat sig ret tydelige spor, f.eks. har jeg permanente sorte rande under øjnene. Min yngste har altid været sådan lige fra allerførste uge og vi har haft både læger og en psykolog til at se på hende for at se om der er et eller andet i vejen endten fysisk eller psykisk men alle siger at hun er et helt ualmindeligt harmonisk barn og fysisk i topform så det er bare sådan hun er og med tiden går det vel over...

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.