« Juleduft? | Main | Krans til fuglene »

December 15, 2009

Comments

Guro

Åh, så gøy dere har det! Ingenting er som å bake sammen med en lykkelig fireåring i strutteskjørt! Hihi..!

Jeg ser at 4-åringene våre har en del til felles! :) Som for eksempel den utrolige luktesansen og sprudlende fantasien...det er jo helt fantastisk! Vi må bare huske å møte dem der de er, slik at de vil fortsette å la idèene og tankene boble frem - slik tror jeg man kan bli et kreativt, skapende menneske! :)

Ha en fin dag!

Dorit

Fantastiske billeder og smittende smil :) Og får mig at tænke at jeg burde involvere vores 4 årige mere ved køkkenbordet. Tak for inspirationen.

Elin

Skønne, livsbekræftende billeder og smil!

Æbleskiver bliver man aldrig for gammel til eller træt af!

Bente

Hvor er det et dejligt lille julehverdagsglimt, du her serverer med skønne billeder til. Tak ... også for den forrige historie - fantastisk bemærkning ;-).

Betty

Det er dejlige billeder af en glad pige i køkkenet. Min yngste var fra helt lille meget interesseret i at være med lige fra hun kunne sidde alene uden at vælte på køkkenbordet. Den ældste havde andre interesser.

solrun

Så hyggeligt. Elsker at have tid at bage med drengene.

HAr forresten endelig fået taget mig sammen at blogge om mine drenges malerier :)

Chrstina

Hvor er hun fantastisk den pige... kan mærke hendes begejstring helt her til Højby.. tak for æbleskiver.. eller opskriften..

Marina

Kære Guro. Du har så meget ret og hvor er det let at glemme når man skal effektivisere og strømline den travle hverdag. Alle mine børn er skønne og skæve på hver deres måde og jeg prøver at nyde det og lege med fremfor at dræbe fantasien, men af og til glipper det også for mig.

Kære Dorit. Hende på fire år har fyldt så meget i køknet i mange år at der næsten ikke er blevet plads til de andre. Det er en ting jeg har det lidt dårligt med for de vil jo også gerne men der er ikke plads til dem på deres præmiser hvis hun samtidigt skal være der på sine. Heldigvis begynder det at gå bedre nu hvor hun er større.

Kære Elin. Tak. Vi har spist afsindingt mange æbleskiver på det sidste fordi vi har en praktikant nisse der kræver det og fordi vi ville udvikle og herefter afprøve opskriften.

Kære Bente. Jeg har altid elsket de bemærkninger børn kommer med i den alder. Man kan da kun blive i godt humør når man får at vide at ens køkken lugter af sørøver. Hun råber også efter bilerne når vi kører på cykel: "Føj du der bil, du lugter af stank" alt i mens hun vinker og smiler lystigt.

Kære Betty. Man skal mærke hvad ens børn har lyst til, men tror du ikke også det er sådan at man ofte står med den yngste i køknet fordi det barn er opmærksomhedskrævene lige der på det tidspunkt hvor der skal laves mad og så er det naturligt at gøre det sammen?

Kære Solrun. Jeres billeder er bare så flotte. Min netforbindelse driller lidt i aften og er så langsom at den ikke vil lade mig redigerer i oplæggene, men når jeg kan lægger jeg link ind i forslaget med billederne.

Kære Christina. Selvtak. Vi er rigtigt glade for den opskrift. Hun var simpelthen så glad og dansede næsten hele tiden den dag. Så er det skønt at være mor. Noget værre er det når de er trætte og vrøvlede.

Mona

Mmmm, hvor bliver jeg lækkersulten!! - Livs/madglade og energiske 4-årige er bare dejlige at lave mad med!!

Tina Kristine Holmstrand

Godmorgen... sikke nogle dejlige billeder at morgen kigge på.... Det var lige den varme som de billeder indeholder jeg manglede :0)
Ha en fantastisk dag

Marina

Kære Mona. Ja det er et af de skønneste stadier hvor de kan rigtigt mange ting og stadigt høre lidt efter når moren gerne vil have indflydelse på madlavningen.

Kære Tina. Jeg håber du fik en rigtig dejlig dag med uventede solstejf og masser af gode grin.

Annette

Hvor er det bare nogle herlige billeder!
Jeg tror da vist snart, vi skal have æbleskiver...

Marina

Kære Anette. Det skal man bare have i december. Min svigermor severede hundrevis af æbleskiver juledag til kunder og ansatte og derfor er det ikke jul for min mand før vi har spist os runde i æbleskiver.

Birthe

Helt igennem skønne billeder. Får helt lyst til at bage æblerskiver sammen med min lille prinsesse :o)
Kram Birthe

Tinse

Nu har jeg prøvet dine æbleskiver med stor succes:) Jeg har lagt et billede af min udgave på min blog, selvfølgelig med link til din opskrift:) Ha en dejlig jul! Hilsner fra Tine

Tinse

Jeg glemte helt at sige at dine billeder er super skønne! Det ser så hyggeligt ud:)

Marina

Kære Birte. Det skulle du gøre det er simpelthen så hyggeligt.

Kære Tinse. Mange, mange tak fordi du vender tilbage og fortæller hvordan opskriften virkede i dit køkken. Jeg vil så gerne vide det for selvom det virker hjemme hos os er det jo ikke sikkert det virker når andre prøver opskriften. Jeg beder ofte om tilbagemeldinger men får det sjældent, selvom jeg kan se at opskrifterne bliver besøgt meget og ofte flere gange af de samme IP adresser. Opskrifter er også noget af det jeg får mails om fordi folk gerne vil have flere, men det tager mig lang tid at få en opskrift klar til bloggen fordi jeg både skal udvikle den og afprøve den midst tre gange før jeg sætter den ind. Derfor bliver Badut aldrig nogen madblog. Rigtig god jul til dig og tillykke med jobbet.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.