« Morgen i den Kronede Kats hus | Main | Krans af Klematis og tjørn »

January 08, 2010

Comments

Tine

Måske egner dit hjem sit ikke til at blive fotograferet til de fine kulørte magasiner ( det gør mit nu bestemt heller ikke ), men til gengæld virker det hyggeligt samt imødekommende, og jeg tror, at der er masser af plads til både leg og liv.

Hos os er det to singler, der er flyttet sammen, og det er godt nok ikke ret meget nyt, vi har købt, faktisk kun en dobbeltseng ( to madrasser på gulvet blev for besværligt i det lange løb ) og et sofabord, rester er noget, som en af os havde, da vi lærte hinanden at kende.

Dorit

Elsker hjemlige hjørner :) og hvor er der smukt, varmt og hyggeligt. Og tak for linksene til kunstnerne bag skålene, utrolig smukke!
Jeg følger også meget mit hjerte, når det kommer til møbler og elsker ting med historie (også ukendte historier).

Losarinas mor

Jeg synes dit hjem oser af kreativitet og rummelighed = et dejligt hjem :-)

anitathomhave

hej Marina !

fint...hvorfor bruge en masse surt sammmensparede penge på designermøbler og i så fald ikke have råd og tid til at være sammen...eller tid til at nyde at være i sit hjem...jeg forestrækker langt mere at bo, som du beskriver for der er ganske meget sjæl og varme og ikke at forglemme charme i et hjem med plads til liv... ( ikke kun fordi det rimer)...
Men jeg kan godt lide nogle designermøbler, men kan også lide møbler købt i en genbrugs....men jeg er nok for sparsommelig og bruger kke voldsomt mange penge på møbler og mange møbler har jeg fået...og jeg holder rigtig meget af møbler, hvor jeg sidder godt og komfortabelt og kunne ikke drømme om at købe et smukt designet møbel, hvor jeg ikke sad godt.....møbler skal bruges og ikke kun være til pynt og statussymbol.....skulle jeg have en forkærlighed for noget er det nok møbler i stil med shakermøbler....og det er nok fordi de lyser langt væk af kærlighed til håndværket og nødvendigheden af at have møblet....og enkeltheden.....og jeg vil også gerne som du købe keramik eller andet kunst...

Bibbi

Dine skåle er vildt flotte på hver deres måde - meget forskelligt udtryk.
Synes dit hjørne ser hyggeligt ud. Jeg er bestemt osse til "tilfældige" ting. Noget arvet, noget fra loppemarked og andet anskaffet i en god handel. Er til ting der fortæller mig en historie :o)

mette b

Jeg synes dit hjørne ser dejligt ud. Fredfyldt og indbydende.

Det er så dejligt, når man falder over en eller anden ting, som bare taler til én - og især, hvis den er gratis eller billig.
Jeg har således klunset mig til de fleste af vores spisestuestole og fundet den hyggeligste falmetgrønne farfarlænestol, der knirker og knager og alle foreslår at den skal betrækkes om og at fjedrene strammes op. Men jeg kan lide den som den er!

Jeg sukker over nogle af de der perfekte hjem man ser i boligmagasiner osv. Jeg gad rigtig godt! Men jeg gider ikke gøre det. Der er alt for meget arbejde i at skabe det perfekte-hjem-i-den-hippe-stil, så jeg nyder mine hulsten, vores grimme sofa, de sjove puder jeg lige har syet, kort sagt et miskmask af de 40 år jeg har levet kombineret med gemalens ditto :o)

Flotte skåle - jeg må lige ind at kigge.

God weekend!

Marina

Det lyder hyggeligt Tine. Boligmargasiner formidler bare en drøm folk bor kun sjældent præcis sådan. Når de kommer for at filme laver de ofte en hel masse om, hiver ting ud og putter nye ind. Men af og til ser jeg et hus hvor jeg bliver helt glad og får lyst til låne ideer.

Kære Dorit. Jeg har samlet på keamik fra længe før det blev moderne. De sidste år hvor det har været smart, her jeg ikke købt ret meget så disse ting er ret gamle. Gurli som jeg har meget af er i mellemtiden blevet et ret stort navn og det er da faktisk lidt sjovt.

Kære Anita. Der findes mange ufatteligt smukke designmøbler og en dag hvor børnene ikke længere hopper og danser på stolene er det muligt jeg begynder at bruge penge på det for fordelen ved et virkelig godt møbel er jo at det holder flere generationer og det er meget bæredygtigt og dejligt.

Tak Miri.

Kære Bibbi. Nemlig. Ting skal have historie og tilføje hygge ellers er de ikke værd at eje.

Kære Mette. Ja det er bare så sjovt når en ting står og råber af en og man simplethen bare må eje den. Det hænder af og til for mig og jeg bliver så glad hver gang. Nogle af de hjem man ser i boligmagasinerne er så skønne og det er dejligt at blive inspireret, men mange andre hjem giver mig simpelthen en lidt ubehagelig mæthedsfølelse ligesom når man har spidst for meget konfekt.

Charlotte T

Et hjem skal have personlighed. Det er så underligt at komme til et hjem, hvor alt har samme farvetone, eller helt tydeligt er købt på samme tid i samme slags butik! I USA, hvor min søster bor, er der hjem, hvor alt er malet, dekoreret og møbleret af indretnings arkitekter. Sådan et sted spurgte jeg interesseret,om familien havde boet i Kina, idet de havde en stue med gult silketapet og kinesiske møbler og pynteting. Sådan var det så ikke:-)

Annette

Jeg er heller ikke til glatskuret indretning, men til masser af personlighed, varme og livserfaring, der skinner igennem i indretningen.
Og sådan et indtryk har jeg af jeres hjem. Masser af hjerterum, gæstfrihed og hygge - et sted, hvor man har lyst til at være.
Mange tak for kigget :o)

Marina

Kære Charlotte. Da jeg boede i New York kedte jeg både mennesker der havde fået indrettet deres hjem og en enkelt indretter. Begge dele er rigtigt mærkeligt synes jeg for hvordan kan man føle sig hjemme i omgivelser der slet ikke kommer af en selv. Så sært at nogen har lyst til det.

Tak Annette. I har sådan et dejligt hjem. Jeg bliver altid så glad når du viser billeder derfra.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.