« Mit navn det står med harer | Main | Når min hjerne trænger til gnister »

March 07, 2010

Comments

Nina

Her har små birkeblade lyst i stuen en uges tid. Grønne grene er den store forårsbebudere, synes jeg. Tror jeg må mande mig op til en gåtur i morgen og hente lidt pil i krattet også. God søndag til dig og dine. Mvh Nina

Ninni

Så sant! Det heter jo at de fleste bekymringer blir det ikke noe av :) De små gåsungene er så søte, lubne og vårlige :) Jeg er stadig på jakt etter beskårete grener, men folk kommer jo ikke til i havene sine enda når det er så mye sne. Jeg ser spesielt etter beskårete frukttrær når jeg er ute på tur med hunden. Jeg ikke ikke det selv i haven dessverre. Men grener fra busker ha rjeg tatt inn et par ganger, herlig er det når knoppene brister og det titter frem lyst og vårlig grønt :)

Marina

Kære Nina. Å ja birk det er også fint at lokke for. Jeg elsker at drive grene, nok fordi jeg i det hele taget elsker at plukke buketter i haven og det er det første man kan fornøje sig med at tage ind.

Kære Ninni. Jeg har heller ikke beskåret noget endnu selvom der ellers har været masser af tid så jeg tror du har ret i at kulden og den megen sne har skræmt folk lidt i år. Frugttræs gerne er skønne at drive men det er en anelse mere kompliseret fordi man skal kunne se blomsterknopperne og kikke lidt på grenes form. Pilegrene derimod skal man bare skære og sætte i en vase.

Stine Hoelgaard Johansen

Hej Marina,

tak for din kommentar. Jeg er godt klar over problemet. Karen Marie og jeg har snakket om det flere gange og jeg har prøvet at høre forskellige om de kunne hjælpe mig (minimega og Karen Klarbæk), men forgæves.
Jeg finder hele tiden ud af nye ting og lige i skrivende stund, kommer jeg til at tænke på KIRKEBY som har hjulpet mig før, prøver lige der;)
God dag og dejligt med lidt forårsgrene. Må indrømme at jeg er blevet mere nysgerrig på den der kulørte "platte" som hænger bag grenene, hvad er det?;)
Stine

Kaspara

God morgen, Marina!
Her var det mye vårfølelse og glede i luften!
"Å lykkeliggjøre hverdagen" klinger herlig i mine ører.
Så fine forårsfugler der i vinduet ditt og harene minnet meg om at det snart er påske og kanskje på tide å lage litt pynt sammen med ungene.
Ha en fin solskinnsdag!
klem fra Kaspara

Marina

Kære Stine. Det er slet ikke svært du skal bare wælge den mulighed der heder navn/url. Jeg tjekker lige den præcise fremgangsmåde over i min henvisningsblog og vender tilbage til dig. "Platten" er bare en stor skål blandede perler der lige nu står i vindueskarmen i en fin skål fordi min yngste er i den alder hvor perlerne er i brug hele tiden.

Kære Kaspara. Tak for en dejlig, dejlig kommentar der gjorde mig rigtig glad. Å ja det er snart tid til påskepynt og selvom jeg ikke selv pynter før et par uger inden påske skal jeg lige straks i gang med at lave ting til Badut håber jeg. Jeg er nemlig lidt træt af at halse efter det hele i sidste øjeblik fordi jeg først går igang med årstidsideerne når jeg selv skal bruge dem så denne gang håber jeg på at være bare lidt på forkant...

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.