« You´ll Never Walk Alone | Main | Det skal ikke være nemme bolsjer alt sammen »

April 01, 2010

Comments

claus@klematis.dk

Hej, hej. Er lige på en tur rundt for at besøge alle jer, der har linket til mig. Det er en fin og hyggelig blog, du har med mange søde hverdagshistorier. Rigtig god påske.

Bedste hilsner fra Claus

Britta

Jeg har to aprilsnar som jeg aldrig glemmer. Nr 1: Min søster ringede til vores svigerinde, som gik på gymnasiet, og udgav sig for at være fra Gallup. Der havde været demonstrende gymnasieelever over hele landet, så hun spurgte først om vores svigerinde havde været med, men efterhånden stillede hun nogle MEGET underlige spørgsmål. Og svigerinden fattede overhovedet ingen mistanke og fandt først ud af at vi havde snydt hende da jeg senere ringede og spurgte om hun havde oplevet noget spændende den dag ;-)
Nr. 2 lavede jeg selv med folk i 2004. Jeg sendte en sms til familie og venner og fortalte at jeg var gravid. Der var godt nok mange der hoppede på den. Men det bedste var at jeg 7 måneder senere rent faktisk var gravid. Så jeg sendte selvfølgelig en sms igen - og den var der ingen der troede på ;-D

Gunilla

Jeg kan ikke lige komme i tanke om en speciel aprilsnar. Men jeg er vokset op i Sverige og jeg kan fortælle at man der siger "April, april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill". Men der er også en remse der hedder "Maj, maj måne, jag kan lura dig till Skåne", apropos det du skrev om din mor. :-)

Astrid

Faktisk er der ikke nogen bestemte aprilsnarer jeg kan huske (jeg er dårlig til sådan noget), men jeg kan huske det år, hvor det gik op for mig, at der kunne være aprilsnar i nyhederne den 1. april. Nyhederne!! Jeg kan ikke huske, hvor gammel jeg var, men tanken om, at noget så seriøst og halvkedeligt som nyhederne overhovedet kunne lave noget, som rekvirerede humor var ret vild for mig. Og så vil jeg bare sige, at hvor laver du altså bare mange dejlige, relevante og nære poster - det er supersejt! :) God Påske!

Solveig Tange

Hej Marina

Her i Frankrig gælder det om at klistre en fisk i papir bag på ryggen (af helst en voksen)

På papiret skriver man så: Jeg er dum, mine børn er grimme og min mand er ikke rigtig klog eller lignende efter fulgt af forresten er dette en aprilsfisk - poisson d'avril.

Til morgen stillede lærerne venligt op, og bemærkede slet ikke de fisk børnene klistrede på dem.

Jeg fik en i går fra en pige, vi kun ser om onsdagen, så jeg blev skam meget stolt, og det er ikke engang en aprilsnar.

Mange hilsener
Solveig i Champagne, der er på vej til Danmark, så nu får ikke fuldt med i traditionerne den næste tid.

Marina

Du er et meget flittigt menneske Claus og det er en stor glæde at følge med i din verden. Endnu engang tak fordi du finder tiden til at dele med os andre på denne måde.

Kære Britta. Tak for din aprilsnars historie. Jeg sad glad og klukkede da jeg læste begge historier.

Kære Gunilla. Mange tak for de svenske talemåder, de er rigtigt sjove. Når jeg næste 1. april skal skrive om aprilsnar igen er det meget muligt at jeg citerer dig.

Søde Astrid. TAK. Jeg blev rigtig glad for den kommentar. Bid for bid får jeg efterhånden skrevet den blog sammen som jeg har i tankerne og det glæder mig hver gang der er nogen der kan bruge den til noget.

Kære Solveig. Jeg elsker dine kommentarer og denne historie med fiskene er fantastisk. Tak fordi du deler med mig der ved meget lidt om franske traditioner men meget gerne vil vide meget mere. Rigtig god tur til Danmark.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.