« Luksus | Main | Blommeblomster »

May 07, 2010

Comments

Pia Nyberg

What!!??? Dit skrevne indlæg må være på russisk eller polsk for jeg forstår ganske enkelt IKKE HVAD DER STÅR?
Det kan ikke være rigtigt søde dig...?
Hvordan skal fejø være foruden?
Hvordan skal jeg være foruden?
Min fredag er da håbløs nu, jeg er jo i chok!!

Marina

Søde, søde Pia. Jeg troede du viste det. Det var derfor jeg gav dig det bedrøvede knus den anden dag, men jeg ville ikke stå og tude med alle de børn om benene. Jeg er ked af at du læser det her på bloggen, jeg har netop ventet i flere dage med at skrive her fordi jeg tænkte at folk ikke skulle læse det på en blog og derfor ville jeg give rygterne tid til at løbe øen rundt først. Store, store knus til dig skønne menneske.

Losarinas mor

Det lyder svært. Meget svært. Også selv om din mand er så glad.
så ER det svært.

Annette

Jeg føler med dig!!
At flytte er ikke let, og jeg har jo igennem lang tid her på bloggen mærket din store kærlighed til øen.
Og sikke kort tid til at tage sådan en kæmpestor beslutning! Jeg kan da sandelig godt forstå, du er fortumlet. Og det er da helt okay at være meget ked af det, også selv om det ikke er helt alvorlige ting - det er jo en stor omvæltning for jer.
Jeg håber meget, at I må falde rigtig godt til i Holstebro, også selvom det kræver tid. Jeg kender turen, for selv om vi ikke flyttede så langt, har jeg også måttet bruge lang tid på at finde ud af, at der er meget rart i Herning, selvom det aldrig bliver Århus :o)

Puk

Åh nej da - det er jeg ked af at høre.
Tillykke til manden for at have fået et nyt dejligt job, men det er da godt nok noget af en omvæltning for jer.
Og dig der har sådan en glæde over Fejø, at selv en ærke århusianer som jeg, får lyst til at flytte, når du fortæller om jeres sammenhold.

Jeg krydser fingre for, at I finder et godt sted at slå jer ned, og at I bliver glade for det.

Gode tanker sendes jeres vej.

Nini Sloth Larsen

Hej Marina
Det er jeg godt nok også ked af at høre. Jeg havde aldrig regnet med, at I skulle flytte væk fra Fejø. Hvis jeg ikke får sagt det senere, så rigtig held og lykke det nye sted.

Michaela

Hvor lyder det bare trist. Jeg håber at du får en lige så skøn have og omgivelser, det nye sted. Pøj, pøj med det hele.

Marina

Kære Miri. Det er dejligt han er så glad, ellers ville det slet ikke give mening.

Kære Annette. Jeg græd også da vi skulle flytte fra Frederiksberg i sin tid, men jeg er blevet så utrolig glad for Fejø hvor alle har været så søde ved mig og hvor jeg nu har mange venner. Jeg tror ikke det bliver så nemt et nyt og større sted, men der er jo ikke andet at gøre end at giver sig i kast med det nye liv.

Kære PUK. Vi skal nok ende med at blive glade for vi har hinanden men det næste år bliver ikke sjovt for børnene er også kede af det og der er 1000 oraktiske ting der skal ordnes før det hele igen er en god ramme om vores liv.

Kære Ninni. Det har heller aldrig været meningen. Vi har godt vist at min mand måske skulle videre jobmæssigt en dag, men så havde vi tænkt at vi andre ville blive boende og så kunne han komme hjem i weekenderne (han er her jo alligvel næsten ikke til dagligt). Men HOlstebro, det er bare alt for langt væk til at det rigtigt kan blive godt hvis han også skal kunne klare at arbejde 60-70 timer om ugen.

Kære Michaela. Dette er mit drømmehus og min drømmehave og jeg får aldrig noget magen til igen. Jeg kan sagtens få smartere huse, men ikke noget hus med en sjæl som den der er her i den Kronede kats hus. OG haven!! Den har jeg selv gået og nusset om og knoglet med at fjerne gamle skurer, glasskår og affald. Da vi kom var her ingen blomster men jeg har plantet og plantet og plantet. I Holstebro er det et krav at vi skal bo i centrum og der kan man ikke finde så store haver. Men selvom huset og haven aldrig kan blive det samme er det stadigt tabet af Fejø og mine venner her der gør mig mest ulykkelig.

guro gaustad anderssen

Kjære Marina,
Jeg tror ikke jeg tidligere har møtt noen som har elsket hjemstedet sitt så høyt som jeg har inntrykk av at du gjør. Du har skrevet om Fejø på en måte som får mange av oss leserne til å ønske oss dit, både på grunn av menneskene, samholdet, miljøet, naturen og deg selv... :)

Men det viktigste som skal til for at man skal være lykkelige som familie, er at alle får mulighet til å utvikle seg, sammen og alene, og at man tar vare på hverandre og seg selv. Håper dere får det fint videre også, om enn på en helt annen måte enn du kanskje trodde det skulle være.

Håper du får en riktig god helg, med alle dine kjære på Fejø!

Marina

Tak for din søde hilsen Guro. Fejø er ikke mit fødested men jeg har følt mig hjemme her og aldrig forestillet mig at jeg en dag skulle rejse herfra. MIn mand kommer hjem i aften og jeg glæder mig for jeg har ikke set ham siden mandag morgen. Detsværre bliver det et kort besøg for allerede i morgen tidligt klokken 6 tager han og min ældste datter til København for at rejse til Grækenland hvor de skal ud at sejle i 10 dage.

Bibbi

Hmm....den er svær. Øv og hurra på samme tid...

Ninni

Ååå...så trist å lese. Å skulle forlate det stedet man har hjertet sitt er grusomt. Jeg har vært gjennom det og må antageligvis ut i det samme igjen. Om enn ikke i år, så henger trusselen der hele tiden. Så jeg vet hvordan du har det og føler så mye med deg. Det tar tid å bygge opp et hjem igjen og bo seg inn på et nytt sted. Men det går! Etter å ha bodd her i 9 år er jeg glad for at jeg flyttet, for dette er mitt paradis på jord. Det viktigste er at man har familien rundt seg, så lenge den biten er på plass, klarer man alt. Så kan man lage seg et nytt paradis. Jeg ønsker deg all mulig lykke til med bearbeidelsen av det som skal skje. Håper inderlig det blir lettere enn du tror. Klem

Bente

Jeg føler med dig, Marina! Efter at have fulgt med her på bloggen i laaang tid har jeg klart en opfattelse af, at Fejø er dit lille paradis. Det bliver svært at skabe et nyt paradis. Men ... selvfølgelig ikke umuligt ;-). Krydser fingre for, at alt trods alt kommer til at gå godt ...

mette b

Kære Marina,
Jeg holdt vejret, da jeg læste dit indlæg. Jeg kan sørme godt forstå at du kommer til at savne Fejø, for det er sådan en perle. Og som de andre skriver, giver du udtryk for den største glæde ved at bo på øen.
Men heroppe i Jylland er også godt. Der er mange mindre byer, der også huser et stort landsbyfællesskab, som I kunne blive en del af.
Jeg håber alt falder i hak under denne store omvæltning.

Kærligst,
mette

Jonna

Det er da trist når du er så glad for stedet og din have, men jo dejlig at din mand er glad for nyt job. Og med din enegi skal du nok få skabt et dejligt hjem med en skøn have næste sted også.

Anne D

Hvor er jeg ked af det på dine vejne... men jo også glad på din mands. Din kærlighed til øen har lyst ud af hvert eneste indlæg og for en halvkøbenhavner som mig har det været nærmest eksotisk at følge med i jeres hverdag. Holstebro er bare ikke helt ligeså eksotisk vel? Jeg håber I kan finde en løsning som alle kan være tilfreds med.

Gunilla

Kære Marina

Det er jeg virkelig ked af at høre! Jeg har selv prøvet, at flytte væk fra et sted, hvor jeg endelig havde slået rod og troede jeg ville blive i laaang tid. Det er ikke lykkedes for mig siden, at finde mig til rette hverken det første eller andet nye sted og nu overvejer vi et tredje. Jeg håber af hele mit hjerte at det vil lykkes for DIG at finde dig rigtig godt til rette i Holstebro!!!!
Knus!

Karen

Kære Marina

Du er en af dem her i blogland, hvor man kan mærke kærligheden til Fejø, livet og alt det omkring dig, helt ud gennem skærmen.
Vi er heldige, i her i Jylland (er jeg sikker på :)når du kommer lidt mere indenfor rækkevidde for os.
Jeg er sikker på du vil danne din egen "lille ø" også udenfor Fejø...dit indre univers er flytbart, men jeg forstår godt det er en sej beslutning fordi alt andet end Fejø må være et kompromis.
Jeg er selv tilflytter i Silkeborg, og ved hvor lang tid det tager at opbygge et nært netværk/venskab sådan "rigtig venskab" mener jeg. Men bloggen er jo en god begyndelse til kontakt med ligesindede. Vi her i Jylland (midtjylland eller i ydersistrikterne) er vandt til at stå med åbne arme til alle dem der lander her efter os.
Så velkommen.....(også i Silkeborg), selvom der jo er lidt langt til Holstebro i Fejø målestok :)

Knus
Karen

Anne

Åh nej.
Jeg ved da hverken hvor jeg skal ende eller begynde... Fordi netop du af alle har smittet mig mere end du måske selv er klar over, med den forelskelse der stråler ud af hver eneste sætning du har skrevet om Fejø. Selvfølgelig ikke, så jeg har tænkt det realistisk at flytte, men nok til at jeg har tilbragt mere end én aften med at sidde og kigge på huse til salg på øen. Og dagdrømt.
At det var mig der havde strand og æbletræer og nærhed og landsbysamfund og Kronet Kat.
Undskyld - det er nok slet ikke den slags du har det mindste brug for at høre nu. Men jeg er frygtelig trist på dine vegne, hvad enten det er konstruktivt eller ej.

Kære, søde Marina! Jeg tror, du har en evne til hverdagsmagi, som tåler omplantning til endog barskere egne end Holstebro. Det ændrer nok ikke albinokaninens blik på virkeligheden lige i dag eller i morgen, men på sigt... Og indtil da, så ønsker jeg dig solskin og godt mod, og hvis du vil have en hånd med et eller andet i Holstebro, så skriv. Så kommer jeg!

Kæmpe, kæmpe krammer. Det lyder måske tosset, i betragtning af at jeg aldrig har mødt dig i den mere unpluggede virkelighed, men jeg græder lidt med dig, indeni.

Frøken Solhat

Åh Marina....jeg forstår til fulde dine albinokanin øjne :0( Tror alle i blogg-land er kommet til at holde af Fejø igennem dine altid varme og blomstrende indlæg jeg er i hvert fald faldet pladask for både øen og dig.

Som du ved er jeg vild med din have men jeg er på den anden side også fuldstændig overbevist om at jeg vil komme til at elske din nye Holstebro-by-have.....for med din sans for "gardening" og skønne vækster så kan det kun blive godt også :0)

De bedste ønsker her fra det skønne midtjylland :0)

Marina

Kære Bibbi. Det er den rigtige beslutning for min mand, faktisk er det ikke nogen god idé at sige nej når man ovenikøbet helt ekstraordinært bliver spurt om man vil have sit drømmejob. Det var også dejligt at børnene lige fik lov at se byen inden vi sagde ja, den mulighed fik vi ikke da vi skulle til Lolland Falster.

Kære Ninni. Den have du har nu må da være dit drømmested med alt det du har gjort og med den skønne, skønne udsigt. Trist hvis du en dag skal forlade alt det du har bygget op igen.

Kære Bente. Det er ikke andet at gøre end at prøve og det er jo ikke første gang jeg har sagt farvel til det paradis der boede i mit hjerte. Jeg savner stadigt både min svenske skovhave og vi byliv i New York, men måske er man heldig når man får lov til at opleve at bo så forskellige steder.

Kære Mette. Ok ja, der er masser af fine steder at bo i Jylland, men nu er det jo her jeg har mine venner. Vi må ikke bo i en lille landsby, vi skal bo i bymidten. Faktisk har vi også snydt lidt da vi valgte Fejø, men reglerne var mere indforståede den gang og vi overholdt det nedskrevne, derfor gik det.

Kære Jonna. Det er ihvertfald ikke andet at gøre end at komme igang og det er også derfor jeg skal have tudet af hurtigst muligt.

Kære Anne D. Vi må jo se hvad der sker. Der er ret mange krav til det nye sted for vi er jo 5 mennesker og der skal også være plads til gæster. Jeg har kikket og kikket på boligsiden men jeg kan ikke rigtigt få øje på det rigtige.

Kære Gunilla. Å det håber jeg også. Jeg ved det ikke er en selvfølge at man falder til og vi er jo 5 mennesker der helst allesammen skal være glade. Jeg håber du finder det helt rigtige sted snart.

Kære Karen. Tak for en meget dejlig kommentar og du har jo ret, der er dejligt i Jylland. Jeg er opvokset i Ebeltoft hvor min mor og far bor og min mand er fra Kolding. Det er en af de bedste ting ved beslutningen at vi nu kommer tættere på vores forældre der er ved at blive gamle og ikke rigtigt har mod på rejsen til Fejø. Jeg har iøvrigt kikket efter en Steiner skole i Holstebro til min ældste datter men jeg tror ikke der er en så det havde på flere måder været hyggeliger med Silkeborg der er så smuk.

Kære Anne. Å hvor kunne det ellers have været hyggeligt hvis du havde boet her, men så tror jeg slet, slet ikke at jeg ville have kunnet holde ud at flytte igen. Dit nabolag med hyggelige naboer, kreaklub og julekagebagning lyder nu også dejligt. Og ja, Holstebro tror jeg ikke er en barsk by, de par timer vi var der var der i hvertfald vældigt hyggeligt og der var et forbausende højt niveau på kunsten i bybilledet (selvom jeg godt ved at Holstebro har satset netop på det de sidste 30 år var det alligvel en glædelig overraskelse).

Kære Frøken Solhat. Netop det med haven er et af de store åbne spørgsmål for vi skal jo bo i midtbyen hvor der kun er små haver og børnene skal have lov til at spille fodbold og til endeligt at få den der trampolin. Om der så bliver plads til mig i et hjørne må vi se, men ellers er der også en mulighed for at købe en kolonihave tænker jeg.


Lotte

Kære Marina, ...sender dig et stort, stort kram!
Jeg har altid selv elsket at flytte og opdage nye muligheder og eventyr nye steder. Men som det er nu med børn og skole og venner - kan jeg jo godt mærke denne nyspirende forankring som vil gøre det svært at rykke op. Og når man så elsker sit sted, så højt som du gør...
Tusind, tusind varme tanker til dig!
Knus Lotte

Kirsten

Kære Marina.
Hvor er det trist at læse at I skal flytte. Elise har fortalt det, og jeg læste om T.s job i avisen. Stort tillykke til ham - det er godt gået.
Det bliver et stort tab for Fejø, når I flytter. Alene det at du på bloggen til stadighed minder os om hvad det er for et dejligt sted vi bor. Taknemmeligheden over at bo så dejligt et sted vokser bagefter helt af sig selv. Det er noget helt unikt.
Jeg håber vi her på Fejø kan få lov til at følge jeres nye liv over nettet, og at vi kan besøge jer en dag. I er i hvert fald altid velkomne til besøge os på Fejø fremover.
Bedste hilsner
Kirsten

Marina

Tak Lotte. Jeg har også flyttet meget og nydt det hver gang men efter at jeg har fået børn slår jeg rødder på en ny måde. Med tiden sker det forhåbentligt også i Holstebro, men indtil nu har jeg kun været der nogle timer og har ikke noget sted at kile røderne ind hvis du forstår. Men jeg glæder mig allerede til at se lyngen blomstre så lidt er der da som mine rødder kan finde glæde i.

Kære Kirsten. Det har ikke været nemt at holde tæt. Da vi sad på færgen og snakkede efter mødet den anden dag var det ikke nemt at snakke om andre ting, men jeg måtte jo ikke sige noget og så blev det sådan noget underligt noget. Og TAK. Han bliver landets yngste og jeg er helt vildt stolt af ham. Selvfølgelig skal vi holde kontakt, I kan slet ikke slippe for os og vi kommer også tilbage og bor når vi bliver gamle....

Mette Marie

Jeg håber, I falder godt til i Holstebro. Provinsbylivet har også sin charme. Det har bare taget lidt tid for mig at se det;)

Og stakkels den kronede kat. Nu mister han sin gode leverandør af halve strømpepar.

Jeg sender et stort cyberkram til jer begge to.

Lotte

Kære kære Marina...........jeg ved slet ikke, hvad jeg skal skrive. Jeg sidder bare med en klump i halsen over at du lyder så ked af det i dette indlæg. På trods af din tapre og supersolidariske bakken din mand op, så skinner det langt væk, at den her beslutning ikke er truffet i dit hjerte men med din hjerne som allieret.

Jeg vælger at tro på, at du kommer til at skabe en ny "ø" med alt hvad dertil hører af eventyr og kuller og højt til himlen, hvor end I kommer til at bo - og jeg sender en stille bøn til universet om at alle tre unger vil falde godt til i Horsens.

STORT kram
Lotte

ThinkingSpace

Hvilket trist indlæg.

Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige. For det ER jo dejligt for din mand (og dermed også lidt for dig), men din smerte skærer bare så tydeligt igennem ordene, når du fortæller om det.

Jeg ønsker dig alt det bedste med flytning og med at falde til i Holstebro.

Anne Thompson

Sikke'n omvæltning!! Det må jeg nok sige.
Har selv boet i Holstebro, og det er en dejlig by. Men jo ikke Fejø. Og bli'r det heller ikke. Jeg håber, alt falder i hak, og at du bliver glad for jeres flytning. Og kommer til at kunne glæde dig til den midt i sorgen over farvellerne! Bedste tanker, Anne

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.