« Laplandsklar | Main | Æblets dag på Fejø »

October 14, 2010

Comments

Liselotte

Hjertelig velkommen tilbage - inklusive mudder. Mudder er træls og klistrer, men hænger man i længe nok tørrer det og falder af i store, befriende flager. Hold ud! :-)

Losarinas mor

Søde du , der er altid plads til dig !
Du har været savnet af mig :-)

Rakel

Kære Marina...
Jeg kiggede faktisk ind om din blog den anden dag.. tænkte på hvad der mon var sket.. Hvordan du havde det.. det sidste var en tur til lapland..
Jeg tror og forestiller mig at en flytning på sin vis kan være en slags chok.. at man pludseligt står et helt ukendt sted med ukendte mennesker omkring sig og savner det hus og det sted, det hjem man følte man havde.. Nu er man måske en smule rodløs og skal igen til at finde fodfæste.. msåke det er det der melder sig hos dig..
Jeg VED at Holstebro er et dejligt sted.. Jeg kommer der selv tit, og har du egentligt tænkt på hvor kort vej der er ud til vesterhavet, selvom du trods alt befinder dig inde i landet..? Det der lyskryds der ligger nede ved parken, der hvor der året rundt er de fineste blomster, det blvier jeg altid så glad af at køre igennem.. Det ER et fint sted... Men det er jo ikke det Fejø du er vant til...!
Men her i blogland, der har du jo hjemme, så jeg vil glæde mig over at kunne følge med hos dig! Og ja selvfølgeligt så er du ikke glemt, og mit besøg på din blog den anden dag må vist give vished om det.. :)
Det mudder er jeg sikker på du langsomt vil få vasket væk!
Mange kærlige hilsner og tanker fra Rakel.

Annette

Du kan tro, der er plads! Og dryp du bare alt det, du orker!!
Jeg er så glad for at høre fra dig igen - men ked af, at du ikke har det godt.
Jeg kan godt forstå, at det er svært. Rigtig svært at rykkes op med rode og lande et helt nyt sted. Det tager tid - men hold ud. Jeg sender alle gode ønsker og tanker i din retning!

Lotte Frodighed

Jeg har godt nok savnet dine ord!!! Måske kan det, at skrive, hjælpe. Måske...

Sender dig mange varme tanker!
Ps, det sorte hus i hjørnet af headeren er smukt!
:-)

Ninapb

Hvor er det dejligt at du er her igen.
Muddersteder er til for at blive forceret, og på den anden side venter der andre, og mindre klistrede udfordringer. Som er til at overskue! Når du er klar til dem! Skal vi ikke sige det? :-)

Mette Marie

Jeg har været herinde og kigge efter dig nogle gange, men tænkt at du sikkert var travlt beskæftiget med at udforske Holstebro.

Jeg har savnet dig, og jeg håber, du har lyst til at skrive igen. Jeg vil gerne høre om både vind, provinsby og mudder.

Kan man sende en krammer gennem computeren? Jeg prøver :kæmpekrammer:

Mette Marie

Annette Lund Andersen

Du har været savnet og jeg har kigget længe efter dig herinde. Dejligt at høre fra dig igen. Glæder mig til igen at læse med her og du har sandelig ikke været glemt.

Jeg glæder mig lige som de andre til at høre mere om det meget "mørke" Vestjylland og Holstebro, med og uden mudder - men ikke mindst om hvordan du kommer videre fra et liv du elskede så højt på Fejø, og finder rodfæste her hos os i det jyske.

VELKOMMEN tilbage Marina

TBS

Hurra! Ja, vel er der plads til dig! Som du kan se, er vi flere der har savnet dig!!

Marie-Louise

Ja, her er plads. Du har været savnet. Så kom du bare, mudder eller ej ;-)

Mona

Hvor er det godt at høre fra dig igen! Med og uden mudder.... det er slet ikke det samme her uden dig :-)

Fru Krull

Kære Marina, skønt at høre din stemme igen! Imens du har besteget uoverskuelighedens tinde, har jeg ligeså stille været igennem dit meget, meget skønne blogarkiv... Danmarks dejligste blog er tilbage! Kram Fru Krull

Synne

Kære Marina.

Hvor ér det dejligt at høre fra dig.
Den første tid spejdede jeg meget, men efterhånden tænkte jeg at du havde så travlt med dit nye liv at du alligevel havde besluttet at lukke Badut ned.

Jeg er oprigtigt ked af at du sidder fast i mudderet, men utrolig opløftet over at høre om din beslutsomhed. Det er kun en der ser lyset der skriver sådan. Også selvom det måske lige nu kun er en lille prik helt derude for enden af tunellen. Og gåturen derud kan føles helt uoverskuelig.
Men pludselig Marina, pludselig står du badet i lys igen. Lys der føles som om det går hele vejen igennem dig og lufter ud indeni, der hvor der var blevet en smule hengemt og muggent.


Jeg henter gerne rene håndklæder og en kop varm the så du kan dryppe færdig og få noget at varme dig på.

Kærlig Hilsen,
Synne

Mona

Velkommen tilbage. Det kan være så svært at rykke sine rødder op og få dem til at gro som før i ny og ukendt jord. Sådanne ting tager tid! - Men der er ikke tvivl om at du har hvad der skal til for at komme fri af mudder-suppedasen: kærlighed, fantasi og humor. Er det ikke grundingredienserne i livslykke-suppen?
cyber-kram, Mona :)

Pernille

Jeg tror ikke, jeg ved der er plads :)

Anne Thompson

Selvfølgelig. Selv de fineste og klareste bække har som regel steder med lidt dynd... Og nogle siger, at dynd og slam skal til for at liv og nye planter kan vokse. Så ladt bare mudderet dryppe lidt her også!

Lotte

Jeg stemmer i koret med et højt og rungende JA!!! Også med mudderet sprøjtende. Mudder tørrer ind, forvitrer og blæser bort som støv til sidst for at vende tilbage til kredsløbet og blive en del af den muld, som dine ord vokser ud af. Marina, der vil ALTID ALTID ALTID være en plads til dig!
Du har været savnet. Og tydeligvis er jeg ikke ene om den følelse :-)

Et kæmpestort kram til dig på denne høstfarvede dag

Nathasja

Du er en af de få bloggere, som har vundet en særlig plads i mit hjerte, både for dit klarsyn, livssyn og fantastiske skriveevne. MEn også som stor inspiration for mit liv som mor til to skønne piger.. Vi har alle savnet dig, dine ord og dine kreative ideer.
HJERTELIG VELKOMMEN TILBAGE!

Anne D

Altid plads :-)

anita thomhave simonsen

rigtig dejligt at høre et "rap-rap"....du er glædelig ventet og velkommen tilbage...håber du får en god weekend og får jeg glæder mig til mere "rap-rap"...:O).....( ment sødt og postitivt....)...

rap-rap fra mig Anita

Anne

Kære du, først efter at jeg kommenterede på din seneste blogpost, opdagede jeg at der var flere af dem. OM der er plads? Mon ikke! Den har jo stået gabende tom, og du har været noget så savnet. Håber du snart får næbet op mod solen igen. Men du er nu altså inderligt velkommen, selv med mudder, hængedynd og det hele. Ønsker dig alt det bedste. Kram igen. Anne

Puk

Ihh altså hvor dejligt - velkommen tilbage!

Føler med jer når I skal aflevere nøgler, men håber og tror på, at I nok alle skal komme fri af mudderet igen.

Solrun Koivuneva

HVOR ER JEG GLAD FOR AT SE DIG IGEN MARINA.

Trist at du har været trist. Dejligt at du er i gang med at hive dig op igen.
Jeg glæder mig virkelig til at følge med på din blog igen.

Trine

Du har været savnet!!!

Madame

Hvor er det dejligt at se, at du er tilbage, Marina. Du har været savnet i blogland, og jeg er ked af, at du ikke har det godt.
Mange varme tanker til dig!

Dorte

Marina. Mens jeg har været helt væk, har du åbenbart også været det, ser jeg ved mit besøg på Badut. Måske vi støder næbet sammen dernede i mudderet eller i skyen engang.
Men tænk at du skal væk fra dit sted, som jeg altid har misundt dig.
Tanke til dig.

Randi

Hvor er jeg glad for, at der igen er livstegn på din blog!

Céline

Jeg har tænkt på dig mange, mange gange! SÅ dejligt at høre fra dig igen også selvom du drypper med mudder - pyt det gør vi jo nogle gange, men kampen skal jo vindes ;)

Glæder mig lige at ha tid til at sætte mig ned og læse det nye du har skrevet!
Kæmpe kram og dejligt at høre fra dig igen!!
Céline

Lena

Kære Marina
Lidt mudder er der vel i alles liv. Jeg har kigget indenfor hos dig en gang om ugen siden du forsvandt, for at se om du kom op af mudderet. For selvfølgelig var det der du var. Der er vi alle engang imellem, og hvis det klistrer for meget kan du måske forvandle dig til en tudse for en stund. Så vil du være i dit rette element.

Godt at se dig her igen, med mudder og det hele. Som Rakel skriver er anlægget et rigtig dejligt sted (også for tudseaspiranter), hvis du en dag trænger til at få snuden op. Jeg plejer at springe over bækkene og gå alene mellem træerne, sætte mig på en træstub og lytte til jernspurve, skovskader og se på egern. Følg stierne ud mod øst til vandkraftsøen, hvis du har god tid en dag og tror på motionsterapi ;-)

Og hmmn. Jeg kender en rigtig dygtig psykolog i Holstebro, hvis du trænger til hjælp til at komme op af mudderet.

Kærligt kram fra Lena

Karen Marie

Kæreset Marina - Sikke en dejlig overraskelse, at du er tilbage her i blogland, jeg har SAVNET dig - har mangen en gang kigget forbi den laplandstur og sendt dig en kærlig tanke med håb om, at du ville finde vejen her ind igen! Kan se på de dejlige billeder, at du allerede er godt i gang med at få stampet det mudder på plads!Glæder mig til stunder med dig og dine dejlige betragtninger:0)

Dejlig weekend til dig, Knus Karen Marie

Anette Klokker

Kære Marina.
En lille hilsen fra det Fejø'ske.
Dejligt at se der er kommet liv herinde igen, har kigget efter dig her men tænkte, at du som du selv skriver har haft travlt med alt muligt.
Jeg har savnet dine skriblerier og kører næsten dagligt forbi huset og sender dig og co mange tanker.
Håber at I hurtigt falder til og igen kan nyde 100 procent.
Glæder mig fortsat til at følge jeres liv herinde på Badut :)
Hils familien mange gange herfra.
Kram

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.