« Fantastisk efterårs pyntet bord | Main | Julekalender tema: Gavenisser »

November 09, 2010

Comments

Astrid

Kære Marina - du kan sagtens have temaerne her også. Idéen er stadig god, og din blog kan sagtens bære at have flere ting under samme tag, hvis du spørger mig. I virkeligheden kan det jo bare være et spørgsmål om en knap ligesom de andre du har, der leder ind til inspirationssiderne. Men altså - alle dine sider er inspirerende, jeg ville ønske at jeg havde samme energiniveau. ;)

Lotte Frodighed

Jeg synes det er en vældig god ide at samle det. Og på ingen måde anstrengende med temaer herinde på Badut. Glæder mig til at følge med! :-)

Synne

Nej slet ikke. Jeg får ikke besøgt Faldera, men jeg vil helt sikkert glæde mig til at se og gense de gamle indlæg serveret på ny.

Kh,
Synne

Marina

Kære skønne kvinder. Tak for svar. Jeg har virkeligt været meget i tvivl så jeg er rigtig glad for at I har givet jer tid til at svarer.

Jeg tror I har ret I at temaerne godt kan være på Badut, så længe de bare ikke får lov til at fylde det hele. Når jeg i sin tid lavede Faldera var det dels fordi børnene gerne ville have en blog og dels fordi der var folk der skrev til mig og brokkede sig venligt når en børnefødselsdag, Halloween eller noget andet kom til at dominerer. Nu vil jeg forsøge at sørger for at temaerne ikke dominerer og så håber jeg at det ikke ender med at blive for rodet. Ideen med at samle temaer under en kategori ude i sidebaren er også god. Jeg vil snarest få designet og opsat en kategori, nok når jeg alligevel skal lave oversigtsside til julekalederne.

Synne

Du vil aldrig kunne gøre alle tilfreds Marina <3.

Marina

Næ det er nok rigtigt Synne, men man skal altid lytte til kritik for selv den gør en lidt mobset i maven så er der en pointe i at prøve at se med andres øjne på tingene. Faldera var en god ide men det kræver rigtigt meget arbejde, så nu bliver det sådan her.

claus dahl skaaning

Tillad mig også som mand at bryde ind og sige at jeg synes det lyder som en god ide. Jeg var ikke klar over at du havde en anden blog...men jeg har nu læst på denne igennem nogle år. Den bringer megen glæde - og der rigtig god energi i den. Du har jo nogle super ideer og er god til at formidle dem så man bliver varm i sjælen.
Temaerne vil uden tvivl også virke inspirerende...jeg fatter ikke hvordan folk kan finde på at klage ... ;-))
God dag, Claus

Marina

Kære Claus. Tak for din kommentar som gjorde mig rigtig glad. Der er jo det pudsige ved Badut at bloggen næsten kun læses af kvinder, men jeg ved dog fra mails at der er nogle (få) mænd derude.

Vi får se med temaerne. Selv kan jeg rigtigt godt lide når ting ordnes i temaer (og det er jo også lidt det jeg gør i de overordende kategorier) men det er nok fordi jeg er akademisk skadet. Hvis ikke temaerne virker så må jeg jo bare holde op igen.

Folk klager over alt muligt, at bloggen er for positiv, for ligegyldig, at de ikke selv er blevet omtalt i en eller anden sammenhæng, at emnerne ikke er utømmende beskrevet o.s.v, o.s.v. De fleste skriver dog relativt venlige mails, men der er også direkte ubehagelig mails imellem. Heldigvis er der mange, mange flere af de positive så jeg tager det ikke så tungt og prøve at lærer af alle de indspark jeg får.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.