« Lys til Hellig tre konger | Main | Opskrift på Hellig Tre Kongers Kage »

January 06, 2011

Comments

Elin

Dejligt foto og en sang! Næsten ligesom at være tilbage på Højskolen!
Tak for denne lille morgenkvikker (men sikke laaaang den dog var) :-)

Marina

Kære Elin. Ja den er lang den lange version af dejlig er den himmel blå og mon ikke også det er derfor den blev forkortet. Men jeg holder af denne version med den klare og magiske historie og måske især af vers 4. Hvis vi skulle synge noget til Hellig Tre Konger skulle det være denne sang.

Mette

Kære Marina

Også god morgen til dig. Her er det en morgen med snestorm og trafikkaos, men dejligt med dit smukke billede - det får roen til at sænke sig.

Håber at du får en dejlig dag - måske julepynten skal pilles ned i dag?

Kh. Mette

Marina

Kære Mette. Her er sne men det er fint. Jeg holder mig ikke til med traditionen med at pille julepynten ned på den trettende juledag (Hellig tre konger) for jeg høre til dem der gerne vil fejre nytår uden julepynt. Hvad med dig venter du til Hellig tre Konger?

Annette

Glædelig helligtrekongersdag til dig og tak for dejlig morgenlæsning. Skønt at læse salmen i sin fulde længde!

Her varer julen til helligtrekonger (jeg kunne også fuldt ud have tilsluttet mig den gamle skik med at holde fri til helligtrekonger ;o)), og måske får jeg fjernet pynt i dag - måske når jeg ikke det hele... Kunne godt forestille mig, at jeg "kommer til" at lade juletræet stå et par dage endnu. Der bliver så frygteligt mørkt i det hjørne... :o)

Mette

Hej igen

Nej, jeg piller også pynten ned mellem jul og nytår. Hver ting til sin tid :-) Snart fastelavn (en god anledning til at bage gode fastelavnsbiller) og så påske, hvor man igen skal spise gode frokoster med snaps. Mums.

Kh. Mette

Mona

Sent godmorgen! :) - Dejligt med en lille højtidsdag, så vi ikke går hen og får abstinenser. Mine børn er så heldige at dette er deres første skoledag efter ferien, og det eneste de skal er at se det fine Hellig Tre Kongers spil, som deres lærere spiller for dem. Til jul spillede lærerne julespil for børnene, og dette er den naturlige fortsættelse deraf. Min lille er i børnehaveklasse, de dypper hellig tre kongers lys med bivoks. Og jeg - ja jeg bager da Hellig Tre Kongers kage, selvfølgelig ;)
Ha' en dejlig dag!

Marina

Kære Annette. Å jeg savner også træerne når de ikke længere kan være i stuerne og sommetider finder jeg nogle andre grene eller et helt lille træ som får lov at flytte ind i stedet. I januar vil jeg dog gerne have nøgne grene og ikke grantræer. Men altså et hvert hjem bude bygges med indbyggede huse ikke sandt. og glædelig helleigtrekongersaften til dig også søde.

Kære Mette. Jep det er godt vi har alle vinterens mange skønne små fester. Hellig tre kongers aften passer lige perfekt ind i mit behov for hverdagsfester og snart har vi både kyndelmisse og ret sent i år fastelavn.

Kære Mona. Å hvor har jeg savnet dig!! Dine børn er heldige og hvis der ellers var en steiner skole i nærheden skulle mine børn også have lov til at gå der. Hvilken Helligtrekongers kage bager du? Fransk, spansk eller en helt tredie?

Mona

Kære Marina
Kage! :) - Jeg har prøvet den tyske udgave (og husker egentlig ikke hvad jeg ellers har prøvet), men vi er faldet tilbage på en gammel kending, nemlig min egen luksus udgave af en kringle. Jeg laver en kæmpe stor én og former den til en ring. Og så bruger vi en guldmønt (nogle kalder også for en almindelig 10'er) istedet for en bønne. Den der finder mønten får en fin hjemmelavet filt krone på og får lov at bestemme alt muligt. Det er bare så skægt hvad børn finder på at bestemme :)

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.