« Kyndelmisse | Main | Så langt, så nogenlunde pænt »

February 03, 2011

Comments

mette b

Hahaha! Du kan tro, jeg kan! Men jeg har selvfølgelig også 4 meget kompetente hjælpere ;)
God arbejdslyst og glæd dig til de par dage, hvor du kan nyde det ryddede hus!
Klem fra
mette

Pernille

Jo, ret ofte kan jeg faktisk -måske ikke stikke- men matche. Skal vi have gæster står den også her på operation "at få det til at se ud som om vi er ordentlige mennesker (der evt ikke lige havde fået ryddet op og gjort det hele rent; jeg går som regel efter et look, der ligner, at vi da hele tiden har det nogenlunde ryddeligt og rent, men lige har haft lidt travlt den sidste uge.) God fornøjelse og tak for dejlig blog med dejlige stemninger, ideer og billeder.

Mona

Ha, ha, altså Marina. Du er godt nok god, men jeg er ikke sikker på du turde stille op i en skarp konkurrence med mig. Hvis det altså er med hjælpere - mine fire er bare toptunede i topklassen!
Jeg kan godt lide Pernilles beskrivelse ovenover - selv plejer jeg at lave en fantastisk middag, dessert og kage som forhåbentligvis holder folks opmærksom fanget så de ikke ser sig for meget omkring ;)

Britta

Jeg elsker at få gæster - det er nemlig det eneste tidspunkt der er både ryddet op og gjort rent hos os :-D
Og NEJ, vi har IKKE gæster hver weekend! Langt fra.

Julie

Jeg tror faktisk godt, jeg kan stikke den... msåke vi skulle lancere nogle alternative boligreportager? Og hvor kan jeg godt lide, at du har påfuglefjer stående på dit køkkenbord!!

lisbeth

Selvfølgelig når du det og jo den kan jeg også matche bortset fra at strygebrædt og tøj står i stuen og tørrestativ i havestuen lige ved siden af og der har det stået i en uge - nogle gange 14 dage i træk uden at blive klappet sammen. Og jeg nyder når her er ryddet, men pludselig står det hele fremme igen:)) Rigtig god oprydningsdag og god weekend!

Mette/fru Hansen

Det tror jeg måske også godt jeg kan:) ... Åh, hvor kan jeg se mig selv i det du skriver..
tak for dine ærlige billeder.. God dag:) Kh. Mette

Tine

Dejlige billeder, de kunne være taget hos os ... de minder mig om følgende ... da jeg skulle præenteserces for min Skats familie, forgik det til en påskefrokost hos hans kusine, et stort hus, to velopdragen børn, begge forældre med fuldtidsjob ligge som begge var ved at starte noget op selv, både børn og voksne i moderigtigt tøj og et helt ryddeligt hus ( det så ud til, at der lige var gået et reportagehold fra et eller andet livs-stil-magasin ud af døren, før gæsterne kom ), så vil deres på det tidspunk fire-årig datter lige vise mig lidt rundt ... første stop bryggeset, vi kunne åbne døren i en 45 graders vinkel og det væltede ned med alt muligt over os ... så viser hun mig forældrenes soveværelset og der var der så proppet, at man ikke kunne åbne døren mere en nogle ganske få centimeter ... så var det, jeg lige pludseligt forstår, hvorfor der altid er rum, der ikke er fotografere, i alle disse "Se hvor pænt vi bor " blade, for et eller andet sted skal alt det overflydige, der ikke er til at undvære, jo være. ;-)

Du når det nok, for det er vel ikke alle rummeren, der skal vise frem ?

Lotte Frodighed

Manner, hvor er det altså dejligt at se! Jeg kan godt matche :O) Er et værre rodehoved. Smed som barn en 25-øre i en ønskebrønd og ønskede jeg ku blive bedre til at rydde op. Der er ikke rigtig sket noget endnu, men jeg venter stadig på miraklet, høhø...

Vala Ólafsdóttir

Ok, ja, det når du sagtens. Hvor er jeg glad for at flere end jeg er rodehoveder (du skulle altså se mit hjem...).

Marina

Kære Skønne kvinder.

Dejligt at høre at jeg ikke er alene om at rode. Min mand mener altid at det er noget vi er alene om men jeg er nu ret sikker på at der findes flere rodehoveder i verden end mig. Men jeg siger jer kvinder, det modsatte findes også. Jeg møder af og til mennesker, der spritter deres nøglehuller og den slags og dertil må jeg sige at jeg aldrig endnu er nået.

Jeg har også huset fuld af hjælpsome medrodere, både mine egne fire (børn + mand , selvom han vil hævde at han aldrig roder) og alle mulige andre børn. For nylig stod vi sammen med en håndværker og kikkede på gulvet i entreen. Håndværkeren mente det ville være pænt med en bestemt type klinker. Så begyndte alle børnene at vælte ind i huset og sparke støvlerne af og manden kikkede på i stigende undren. Til sidst fik han spurt om alle de børn var vores og da vi forklarede at 2/3 var venner mente han at det måske var bedst hvis vi holdt os til den mest slidstærke løsning....

Som Pernille så skønt skriver tror jeg vi er mange der går efter: "sådan ser her da altid ud looket" mens sandheden er at de fleste fare rundt og rydder op inden der kommer gæster.

Lige som Trine beskriver propper jeg tit alt muligt ind i de rum som jeg tror vi kan holde lukkede. Ofte går det dog ikke fordi hele huset skal vises frem, men så er der jo heldigvis skabe og kister der kan gemme på en del. Jeg har også af og til fyldt en hel flyttekasse med rod og det er en udemærket løsning bortset fra at jeg aldrig får den pakket ud igen.

I øvrigt er det øverste et billed af mit bryggers, et af mine yndlingsrum, fordi det er sådan et lille hyggeligt rum. Køknet er såmen lige så rodet men der er ingen påfuglefjer, kun legetøj, mærkelige breve, opvask, cykellygter og alt andet godt fra det store rodede hav.

Anne Dorte Johanson

Hvor er det dejligt at du er et virkelig menneske! :-)

Anne

Jeg har lige besøgt Julie, og ja, jeg tror måske hun kan stikke den med sit gæsteværelsehjemmestudiepulterkammer i kælderen. Og hvis man slår Julies kælder sammen med dit bryggers (som det var før du ryddede op), så har I mit bryggers. Og baggangen. Og bordet i stuen er ikke stort bedre. Hvor er det skønt at vide, at vi er et helt folk af rodere. Måske jeg også skulle tage før og efter billeder. Men jeg har ikke vidvinkel nok til at få det hele med!

Marina

Kære Anne Dorte. Hvis kriteriet for at være et rigtigt menneske er at man kan rode, så er jeg MENNESKE ud over alle breder. Faktisk er jeg på de fleste punkter totalt og helt igennem uperfekt.

Kære Anne. HA. Jeg har som sagt 280 m2 der ca ser sådan ud over det hele så vidvinkel rækker heller ikke her. Jeg stak bare linsen ind i et par af de mindre rum og knibsede. I stuen er der så meget tomt rum at det ikke rigtigt ser rodet ud på billeder selvom enhver der kommer ind vil tænke "hvorfor har de mennesker dog slæbt HELE genbrugsbutikken hjem".

Iøvrigt har jeg i nat bestemt at jeg gerne vil vise mit hjem frem i det håb at blogland måske kan hjælpe mig hist og pist hvor jeg er meget i tvivl om tingene. MEN det bliver med rodbilleder og så naturlivis også billeder hvor jeg har ryddet op, sådan at man faktisk kan SE rummet og tage stilling til det jeg spørger om!!

Anita

Skulle lige kikke på mennesket bag....du ville blive helt og aldeles chokeret over hvor meget jeg kan rode, vi alle hos os kan rode.
Vi roder helt vildt, men ingen af os kan holde rodet ud....rigtig problematisk konstellation, men jeg har forlængst fundet ud af at jeg aldrig når til det sjove hvis jeg først skal ryde op :-)
Den der med at yde før man kan nyde, gælder ikke altid her....man kan sagtens hygge sig, mens hele hytten ligner et bombet lukum, og her i huset laver vi simpelthen så meget mad hele tiden at det er umulig at holde nogen som helst orden...og nu håber jeg ikke mine naboer læser din blog, men altså jeg kan se over til min ene nabo, og faktisk blive helt betaget af at kikke over i deres hjem, som altid...ALTID ser så pænt og rydelig ud ...og jeg undre mig helt vildt, og kan slet ikke greje hvordan de gør det. Det er jo lidt pinligt sådan at smugkikke, men jeg er altså fuld af respekt, og da vi flyttede ind i huset her tænkte jeg at nu måtte det sgu også være nok med det her rod, og naboungerne skulle jo nødig blive syge af at komme her, når man ikke er vant til så meget skidt og såadn, men jeg må kapitulere, for jeg har erfaret at jeg ikke gidder gøre rent og ryde op hele tiden....og børnene er fuldstændig ligeglade. Så hvis jeg ryder op, er det meget lidt for min egen skyld, men mest for at imponere andre....og så skal jeg lige sige at det heller ikke hjælper at flytte i et størrer hus haha :-) Det er skønt at høre om andre rodehoveder, for jeg tror altså helt alvorligtalt at jeg er den eneste på vejen her, som har et rodet hjem...er jeg mon i et eller andet TruemannShow ? åh nej :-( Kh. Anita

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.