« Solskin kan man altid finde | Main | Dén kan du ikke stikke »

February 02, 2011

Comments

Charlotte

Hvilken sød ide, det vil jeg fejre med familien i aften, lys og pandekager på en gråvejrsdag :-)

g u r o

Så koselig å få en hilsen fra deg, Marina! :)
Jeg hadde ikke hørt om kyndelmisse før jeg så bloggen din i dag, og jeg liker så godt det at du bringer tradisjoner og merkedager videre! Her hos deg vet jeg at jeg kan finne inspirasjon akkurat når jeg trenger det, og du kan nesten brukes som et oppslagsverk! ;) Men der er en vesentlig forskjell: gjennom ord og bilder forteller du en varm og god historie om deg selv og din hverdag, og det er virkelig fint å komme innom!! Takk!! :)

Ønsker deg en herlig kveld!
Klem

Biaw-biaw.blogspot.com

Det er så hyggeligt at læse din blog - og så ser jeg lige pludselig, at du har taget et billede af Hatteøen i Roskilde Fjord. Man kan godt gå derud, når stien ikke er oversvømmet - der er en flot udsigt fra toppen!
Jeg har tagget dig i en blogleg - håber du vil være med!
Kh

Marina

Kære Charlotte. Jeg holder rigtigt meget af kyndelmisse. Det er sådan en dejlig, uforpligtende og hyggelig tradition, en af de hverdagsfester jeg elsker fordi den ikke kræver ret meget ståhej for at være skøn.

Kære Guro. Tak for den kommentar. Det er en af de allerdejligste jeg nogen sinde har fået for lige præcis sådan ville jeg ønske at jeg virkeligt kunne skrive min blog. TAK. Jeg ved man har fejret kyndelmisse i gamle dage i Norge, men måske er det helt glemt nu.

Kære Birgitte. Mange tak for dine søde ord. Og tænk at jeg har fotograferet et sted jeg aldrig har besøgt, dét er da sjovt. Jeg er vildt slot og beæret over awarden men må detsværre sige pænt nej tak. Jeg har sagt nej så mange gange efterhånden at det ville være forkert af mig at begynde at tage imod dem. Alligevel skal du vide at jeg blev rigtig glad for de søde ord. TAK.

Madame

Ja, det er en smuk gammel tradition, og jeg holder også meget af vores gamle, danske traditioner. Sikke et dejligt billede du illustrerer Kyndelmissen med!

Margit Rosenaa

fantastisk!Det anede jeg ikke! Det vil jeg prøve at huske næste år - det er en god ting at fejre. Tak for det

Megan

Hej Marina
Tusind tak for fin kommentar hos mig. Så fandt jeg jo også dig! :)

Skøn blog du har. Jeg lægger mig til som følger og vupti, så ses vi igen! Ha' en dejlig dag!

Megan alias Lene

Marina

Kære Madame. Jeg synes det er så hyggeligt at fejre alle de gamle mærkedage, men naturligvis på moderne vis. Kyndelmisse er en dejlig nem hverdagsfest -- lige den slags som jeg holder allermest af. Billedet kunne måske nok være bedre men nu har jeg jo skrevet om kyndelmisse i tre år og i år ville jeg gerne illustrer det med at kyndelmisse er vinterens hjerte.

Kære Margit. Kyndelmisse er sådan en dejlig, oldgammel tradition og netop derfor er det en af de hverdagsfester som jeg holder rigtigt meget af. Jeg er vild med dine små monstre. Så fede.

Marina

Kære Megan. Det der med at følge en blog er vist mest oplagt når man har en blogspotblog. Man kan også godt følge en typepad blog men så er det nok bedst at ligge den manuelt ind i sin blogspot liste (ved at kopiere adressen og tilføje den) hvis det altså er blogspot man elles bruger. Man kan også melde sig som fast læser på Badut og det er der af og til nogen der gør. Jeg tror bare ikke det er særligt givtigt for folk så jeg vil egentligt anbefale det andet.

Og Ja så glæder jeg mig da til at klikke mig forbi din fine blog. Jeg fandt dig fordi du skrev om kyndelmisse, men kommer igen fordi du har et dejligt sprog.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.