« Fastelavns mus | Main | Containerfund »

March 08, 2011

Comments

Frau Putz

Mums. Lyder som et ganske udmærket koncept - på linie med den internationale vaffel-dag. Tror bestemt at ungerne vil være enig med mig i, at det er endnu en dag vi bør fejre ;)

~ Karina

Christina

jubiii.. Så skal den da stå på pandekager i aften!

Maja

Enhver given lejlighed for at sætte denne spise til livs må gribes! Ungerne smutter nok ikke så tideligt fra bordet i aften ☺

Nathasja

Jeg elsker pandekagedagen højere end mine piger tror jeg, tænk at få lov til at spise pandekager en hel dag (herhjemme starter den nemlig allerede med pandekager til morgenmaden). I dag glædede jeg mig særligt til at afprøve et tip jeg havde læst i et blad, man vasker simpelthen en ketchupflaske, hælder dejen ned i den, og vupti, så kan man nemt lave lige den slags pandekager man ønsker, herhjemme blev det til en kæmpe stak mickey mouse, men der sneg sig da også nogle bogstaver ind imellem og et hjerte til min dejlige mand. Glædelig pandekagedag.

Lisbeth

Det er så dejligt at følge med i traditionerne her hos dig, Marina! Jeg er lidt forarget over at opdage at "man" i børneinstitutionerne har flyttet fastelavnsmandag til en fredag - og synes at alt bliver så praktisk og fornuftigt! Faktisk forstår jeg ikke hvorfor det er nemmere at slå katten af tønden en fredag frem for en mandag? Men en international pandekagedag - det er da ikke dårligt:)

bare wunderbar

Det var jeg faktisk ikke klar over at det var... så tror jeg jeg vil bage nogle pandekager til eftermiddags mad sammen med den store pige herhjemme... :)

Julie - Fantasium

Kendte heller ikke til "pandekage-dagen", men vi har faktisk fået pandekager bagt af boghvedemel med tun/kartoffelfyld til aftensmad og en enkelt til dessert med jordbærmarmelade. Elsker pandekager, og vi får dem ofte til aftensmad med forskelligt fyld. Er nok lidt påvirket af ofte at have spist på crêperie under mit studieophold i Paris, og jeg går ikke af vejen for en flamberet pandekage.

Marina

Kære Karina. Ja det er nok en af de dage det er let at overtale børnene til at holde. International vaffeldag har jeg ikke hørt om det må jeg tjekke og hvis det er en tradition med gamle rødder ryger den med ind i årstidskalenderen i sidebaren.

Kære Christina. NEMLIG. Nemt og skønt.

Kære Maja. Nej, når det er pandekager spiser de også her i huset til maverne næsten flækker...

Kære Nathasja. Det er simpelthen en super ide som jeg må have afprøvet snarest. Mig og min store pige laver altid spå pandekager som er pandekager hvor der kun kommer lidt dej på panden og så ser man hvilken figur det bliver til, men jeg kan godt se charmen ved at have mere kontrol med dejen.

Kære Lisbeth. TAK. Jeg synes selv det er så hyggeligt at dykke ned i baggrunden for de forskellige tradioner. Pandekagedagen havde jeg først afvist fordi den virker meget som et reklamestunt på mig, men så fandt jeg den gamle baggrund og så fik også pandekagedagen plads i kalenderen.

Søde Rakel. Hvor er det hyggeligt atI også fik pandekager. Det er det jeg bedst kan lide ved pandekagedagen: at tænke på at så mange sidder og spiser pandenkager samtidigt.

Kære Julie. Å hvor det lyder godt. I min ældstes opskrift (som vi har lavet sammen) er der også boghvedemel. Det smager forrygende.

Anne Thompson

Her i huset fejres pandekage dagen også med manner - Duncan har den med hjemmefra som en "levende" tradition. Og jeg går så helt overgevind og laver pandekager en masse... Bare fordi det er sjovt.

Marina

Kære Anne. Ja englænderne er jo dem der har holdt allerbedst fast i pandekage dagen og det er dejligt at tage sådan en levende tradition med sig ind i familien.

Til Karina: Nu har jeg hittet ud af det med vaffeldagen. Det er en svensk tradition som modsat pandekagedagen ikke findes andre steder. Jeg tygger lidt på om det er en tradition der skal med på listen på Badut, for vafler er jo dejlige og det er også fint at fejre overgangen mellem forår og vinter.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.