« Lav en flok smukke sommerfugle | Main | Til dig »

March 24, 2011

Comments

Losarinas mor

Jeg husker billeder og ord fra din gamle Ø- have og er sikker på at denne nye Å-have bliver din.

lisbeth

Tak for rundvisningen! Det ser sørme dejligt ud og jeg er sikker på at du får sat dit eget præg på haven (-erne) Havehuset har jeg først set nu og jeg kan godt forstå at du holder af det. Jeg har ikke boet så mange steder i mit liv og de sidste 31 år har jeg boet her - hver gang jeg er flyttet til et nyt sted har jeg følt en underlig form for hjemve og et udefinerligt savn på trods af at jeg er flyttet frivilligt. Jeg er fuld af beundring over at du holder til alle de flytninger og at du holder så godt fast i traditioner og fejringer - stor stor respekt:0)
Og p.s. Hvor er der dejligt nede ved åen:))

Camilla Christensen

Øj, hvor har du en dejlige have - sådan vil jeg også have.

Pernille

Åh, Marina, sikke en dejlig have.
Tak for rundvisningen :)

Mia Folkmann

Sikke et dejligt sted du har. Det skal nok blive en smuk have, og jeg kan lige forestille mig, hvor skønt det bliver på terrassen til sommer... ;-)

Trine

Wow! Sikke et skønt sted at have! Og hvilke skønne rammer at give dine børn!!! En fantastisk mor fuld af gode ideer og traditioner og intet mindre end en sand eventyrhave, der garanteret er rigt beboet af både alfer, trolde og nisser og alle deres dyrevenner! Jeg håber, dine børn ved, hvor heldige de er!!! =0)

Marianne

Tak for havevandringen, den ser bare så skøn ud :-)

Olines

Du har en dejlig have med masser af gode rum. Jeg har også fået ny have og er igang med det første forår i den. Jeg er spændt på hvad der dukker op af jorden i den kommende tid og jeg glæder mig til selv, at skulle så og plante, så haven bliver præcis som jeg drømmer om. Det bliver ikke på en gang i år. Men i løbet af de næste år er jeg sikker på der dukker en "drømmehave" op.
Dejligt forår til dig og haven!

anita thomhave simonsen

hej Marina !

Hvor er det et dejligt sted du bor og en skøn have...dejligt at se alle billederne derfra...jeg kan forestille mig hvor fedt det er at sidde nede ved åen om sommeren...og så med rosenbuske...et overdådigt dejligt sted.... :O)

Annette

Den ser så skøn ud, jeres have - jeg glæder mig til at følge den, når den grønnes, og ikke mindst, når du får gjort den til din.
Jeg kender godt det med, at man skal have sat sit eget præg. Hos os er det en langsom process, men det er også helt ok - jeg glæder mig, hver gang jeg tilføjer en af mine egne idéer.

Karen Marie

Dejligt at være med på den første havevandring - er sikker på at du nok skal forvandle haven med ren poisi, så den for alvor bliver din :0)

Solskin herfra - knus Karen Marie

Céline

Er du helt crazy en have!!
der er så meeeget af den og sikke nogle muligheder og der er der for at du kan sætte dit fingeraftryk. Glæder, glæder, glæder mig til at se billeder af den til sommer!!
Go arbejdslyst min søde <3
Céline

Karen Olesen

Tusind tak for rundturen i din nye have.
Glæder mig vildt til at følge med gennem den kommende sæson.
Der er virkelig "stemning & stil" over det hele.
Og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at du er mester for at gøre den endnu mere vidunderfuld!!
Mange hilsner

mi-rachel

For en nydelig hage du har!
Og takk for besøk på bloggen min!

Marina

Kære alle. Mange, mange tak for alle de overvældende dejlige kommentarer. Jeg skal have tre børn klar og ud af døren om et øjeblik så jeg vender tilbage til jer senere. Hav en dejlig weekend.

Trine

Dejlig dejlig dejlig have!
Og det ved jeg, fordi jeg for ganske nylig har stået lige præcis dér, hvor du har taget det første billede - og grinet og peget og sagt til Fyrbøderen:
"Hey, jeg ved da godt hvem der bor derinde..."

Næste gang har jeg god tid - og kage med! :-)
KRAM fra Trine

Malene

Hold da op, al den plads. Der er rigtig plads til at sætte sit præg :)

Annette Lund Andersen

Tak for rundvisning Marina og hvor er de altså en skøn skøn have du har fået dig her i Jylland. Helt eventyrlig og skøn både for børn og voksne. Du skal nok få gjort den til din have lige så stille.

Nej hvor jeg glæder mig til at følge din skønne have hen over året og se hvad den gemmer af "guld" jeg er så spændt på at se hvad der er af stauder og andet godt.

Bestemors hage

For en spennende hage. Håper du inviterer på en ny tur i juni-juli.

Marina

Søde, søde mennesker. Hvor er her mange dejlige kommentarer. Jeg vil gerne svare hver enkelt men gør det nok over et par omgange.

Marina

Kære Miri. TAK. Jeg savner min gamle have på Fejø så forfærdelig og det er jo egentligt mærkeligt når jeg nu har denne fine have at rive i. Jeg tror forklaringen er den simple at haven på Fejø var opbygget af mig, mens denne fine have er gennemtænkt af andre. Med tiden skal det dog også nok blive min, det er jeg sikker på.

Marina

Kære Lisbeth. Jeg synes det er meget svært at flytte fra mennesker og fra haver for både venskaber og haver er jo tid om at vokse sig stærke. I øjeblikket går jeg og savner min sidste Fejø have så forfærdeligt men så er det godt at denne have er så smuk. For mig er det ret mærkeligt at have en have der sådan set er færdig, de andre haver har jeg måtte dejliggøre mens denne have sådan set er fin allerede som den er.

Marina

Kære Camilla. Det er overraskende svært at finde gode haver, selv hvis man er villig til at betale for dem. De fleste synes åbenbart at det er bedre at dynge hele grunden til med sort granit, men de snyder sig selv hvis de tror det er let i det lange løb. En dag finder du også lige den have der bliver din, det er jeg sikker på.

Marina

Kære Pernille. Det var netop sådan et forsøg på at vise rundt for mon ikke jeg kommer til at vise flere billeder fra haven og så er det rart at kunne se for sig hvor det rum jeg snakker om befinder sig. Eller, sådan har jeg det ihvertfald når jeg læser om haver.

Marina

Kære Mia. Å ja, det glæder jeg mig til. Vi fik jo lige nogle gode uger i efteråret så jeg ved at der er dejligt derude.

Marina

Kære Trine. Denne kommentar har jeg læst mange gange og hver gang er det lige så jeg rødmer. TAK. TAk. TAK. I virkeligheden er jo en mor som de er flest der jager med ungerne til tider, mens jeg andre gange har ro til at lege med.

Marina

TAK Marianne.

Marina

Kære Olines. Tillykke med den nye have. Det er altid spændene at se hvad der er derude og hvad man efterhånden får bygget op. Som du skriver laver man netop ikke en have på én gang, det er en stor del af charmen ved at have have. Men lidt af gangen får man bygget op og plantet og en dag føles det som ens private paradis. Jeg glæder mig til at se hvordan du får skabt din edens have.

Marina

Kære Anita. TAK. Ja og det sjove er at jeg faktisk tror det er en relativ nem have så måske får jeg også tid til at sidde nede ved åen....

Marina

Kære Annette. Det skal være en langsom process tror jeg. Det er på den måde at haven vokser sammen med fingrene og haven bliver til ens helt egen...

Marina

Kære Karen Marie. Vi får se. I begyndelsen er jeg forsigtig for det skal man være når man står med en have som nogen har tænkt over. Forløbigt har jeg plantet en del klematis (der vist nu detsværre er døde i decemberkulden) og vi har fældet en del af de meget store stedsegrønne buske. Solskinskram.

Marina

Kære Céline. Jeg glæder mig også helt vild til at se den til sommer. I efteråret var der ikke mange blomster men der var nogle virkeligt fin farvelinjer gennem haven som jeg nød meget. Jeg vil jo have blomster for sådan er jeg, men jeg vil være lidt forsigtig her i begyndelsen for ikke at komme til at ødelægge nogen farveakser.

Marina

Kære Karen. Det er jo en meget fin have som jeg straks forelskede mig i, men det er ikke en blomstrende have og det bliver nok mit bidrag for jeg vil have blomster i mine haver....

Marina

Tak. Mi-rachel

Marina

Kære Trine. Næ hvor sjovt. Jeg håber I finder om på den anden side af åen og ind gennem min hovdedør næste gang i er på disse kanter. KÆMPE KRAM Søde.

Marina

Kære Marlene. Ja plads mangler her ikke selvom det faktisk er den mindste have jeg har haft.... Udfordringen med så store haver er altid ikke at blive alt for ambitiøs.

Marina

Kære Annette fra den eventyrlige have. TAK. Jeg tror faktisk ikke at der er så mange stauder, men det gør ikke så meget for på få år kan man godt få flotte blomsterbede. Det jeg kikkede efter var en have med gode buske og træer for det er det der tager lang tid at få op i de rigtige størrelser. Det må man sige her er så mon ikke det bliver en dejlig, dejlig have med tiden.

Marina

Kære Bedstemors hage. Jeg er ret sikker på at jeg ikke kan lade være med at vise flere billeder fra haven....

Teresa

Lige det jeg have brug for på en overskyet dag i København. Jg glæder mig allerede til sommerbillederne.

Marina

Kære Teresa. Å ja, sommer. Jeg glæder mig også. Helt vildt. Masser af forårshilsner til dig.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.