« Hyldebærsaft | Main | Kattens »

September 20, 2011

Comments

Moster Munter

Åååh jeg ville så gerne være i gang. Men min normale kastanjepusher har været så fræk at nedlægge sit store smukke træ. Så jeg er nu kastanjepusherløs og må vente indtil vejret tillader en tur i skoven.

Annette

Så gik hun med til det ;o) Hvor ser det hyggeligt ud!

Margith

Vi talte om at det er kastanjetid i søndags og kom ikke videre :-) Jeg synes at ny udtaget kastanjer er noget af det lækreste at røre ved.
Din datter ser meget koncentreret ud og sød.
God dag.

Jeannett Fruergaard

Det ser hyggelig ud, vi har et stort træ lige uden for døren, men i år er der ikke særlig mange på og dem der er er ikke faldet ned endnu. forstår ikke lige hvad der sker med det træ i år, plænen plejer at være dækket af kastanjer, vi må på indsamlings tur et andet sted i år.

Mor til 3

Kære Badut

Allerførst TAK for din blog, tak for at du gør positivitet, glæde, livslyst og nærvær og ikke mindst takmnemlighed moderne og in hér. Jeg læser ofte med og er blevet inspireret af den varme og glæde der er i fokus her og derfor får lov at vokse ud af min skærm og ind i mit hjem, hjem til mig og mine.

Desuden lavde vi kastanje dyr i søndags, på vores ejendom står 3 store -ca 100 år gamle- kastjane træer. Så der er nok til hele familien, hele børnehaven, og alle de lokale dagplejere :-)

Marina

Kære Moster Munter. Ja man har sine steder og ve den der fælder et kastanjetræ man plejer at kunne hente skattene ved. Her i Hostebro har jeg brugt lang tid dette efterår på at finde hyldebærbuske, men nu har jeg fundet to gode steder og er glad.

Kære Annette. Ja det var ikke nemt at få hende til at lave kastanjedyr, men nu hun er igang er hun hooked. De store laver også dyr og andet dims så det er godt at vi foruden vores egne to træer har adgang til genboens kæmpestore og meget givende træ.

Kære Margith. Intet er simpelthen bedre og blødere. Detsværre bliver de hurtigt mere rynkede, især indendøre. Billedet er taget midt inde i stuen hvor jeg ellers ikke har kunnet fotografer, det er fantastisk dejligt at jeg kan det nu. Tilgengæld har jeg meget at lære med det nye kamera udendørs.

Kære Jeannett. ØV at jeres fine træ har svigtet jer i år, det sker jo nogle gange og man må håbe at det kun er i år. Du må på jagt efter et andet træ der kan leverer kastanjer.

Kære Mor til 3. Mange, mange tak for din hilsnen som har gjort mig meget glad. Nogen gange overvejer jeg at stoppe med at skrive Badut, men så får jeg en mail eller en kommentar som din og så bliver jeg ved. Kan man andet når man har så søde læsere?

Jeres træer lyder fantastiske. Jeg elsker gamle kastanjetræer, deres smukke bark, blomstringen, de fine blade og alle kastanjerne. Så fantastisk. Og så er det dejligt at kunne dele ud af sin rigdom til hele sognet. Laver I andre ting end kastanjedyr af rigdommen?

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.