« Gid du var her | Main | Anna Olivias blåmejse »

October 03, 2011

Comments

Madame

Sikke en sød idé - den tager jeg straks til mig! Er sikker på, mit lille barnebarn vil elske at lave halskæder sammen med mig.

Mona

Måske andre havde tænkt tanken før hende - men hun tænkte den jo helt selv så hun må gerne få æren for ideen :)

Har I prøvet at lave træk-dyr af kastanjer? Før vi fik en rigtig hund, lavede børnene en kastanje-hund, som havde egen snor, mad- og vandskål.Den var faktisk så levende at den måtte bindes forsvarligt for ikke at løbe væk! (til sådan én skal man bruge rigtig ståltråd, og gravhundemodellen er klart at foretrække;)

Anne Thompson

Hun er da for dejlig, som hun står der og stråller! Tænk selv at kunne hitte på noget så fantastisk! Jeg elsker kastanjer. Mest af finde dem, holde ved dem og gå rundt med én i lommen og mærke hvor glat og blød den er. Hvert år bli'r jeg skuffet over ikke at kunne beholde bare én kastanje ligeså dejlig i lommen. På den anden side er det netop en del af magien!

Tina Dalbøge

Så fine billeder - og kæder :-) Jeg må vist også hellere i gang med mine kastanje-idéer... Jeg lavede nogen sidste år og de må hellere en tur på bloggen. I en frisk udgave naturligvis :-)

Marina

Kære Gitte.

Jeg er sikker på at hun vil elske at få sig sådan en kastanje halskæde. Det er nok bedst hvis det er dig der laver hullerne i kastanjerne for det kan godt være lidt svært for et barn.

Kære Mona.

Nemlig. Det er det skønne ved gode ideer, mange kan få dem helt selv og uafhængigt af hinanden og selvfølgelig er det hendes ide når nu hun selv har fundet på at lave en kastanje halskæde. Det slår mig i øvrigt at mine børn meget tit genopfinder gamle klassikere uden nogen sinde at have set dem. Mon ikke bare det er sådan at nogen ting ideer bare næsten kommer af sig selv?

Jeres kastanje hund lyder helt fantastisk. Den vil jeg præsenterer for min ældste der er den der laver de vildeste kastanjedyr og som også har opfundet indtil flere kastanjespil og lege i år.

KRAM

Kære Anne

Ja hun var også super stolt af sin kastanje ide og det er da også en super god ide som generationer af piger før hende nok også har fundet på helt alene. Det er en dejlig tanke. Kastanjer er så skønne så skønne, men som du skriver holder de brune juveler kun deres silkebløde hud kort. Jeg eksperimere lidt med det ene og det andet i år men endnu er der ikke noget der har virket helt perfekt.

Kære Tina.

Tak. Jeg vil glæde mig meget til at se dine kastanje ideer. Jeg er sikker på at du med alle dine sjove ideer også har fået noget fantastisk ud af kastanjer.

Marina

N.B. : Den fine kastanje halskæde kan jo også bruges som helt enkel kastanjekrans. Det er så fint (men holder detsværre ikke længe).

Dukker og Bamser

Jeg har kigget din side igennem den er meget inspirene, men at lave en halskæde ja det er sjovt, men ikke fedt, lav figur lav alt andet ;)

Marina

Om en halskæde er fed eller ej må man vel selv vurderer. Barnet var jo ihvertfald helt vild, både med sin egen ide og med den færdige kastanje halskæde som hun stadigt har på sit værelse, indskrumpet og trist som den nu ellers er blevet. Pigerne lavede også hundredvis af kastanjedyr i år så på den måde udelukker det ene jo ikke det andet.

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
OPSKRIFT PÅ LÆKRE ÆBLESKIVER
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN. GENNEMPRØVET OPSKRIFT PÅ RISENGRØD DER IKKE BRÆNDER PÅ:.
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
KÆMPE LINKSAMLING AF GRATIS TIL OG FRA KORT LIGE TIL AT PRINTE
LAV NEMT DIN EGEN SIRUP MED JULEKRYDDERIER OG BRUG DEN TIL PANDEKAGER, KLATKAGER, IS OG GLØGG
Nem og lækker julebrownie. Perfekt at medbringe til børnefester i skole og børnehave. Børn og voksne elsker den!
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
Masser af kreative juleideer til børn

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs