« Lav kastanjedyr | Main | Leg med lys i efterårsmørket »

October 18, 2011

Comments

Helle Lundsgaard

Hejsa :o)

Jeg faldt tilfældigt over din blog forleden og blev virkelig imponeret over alle de gode ideer og fine ting du har :o) Jeg har meldt mig som fast læser og håber det er ok, hvis jeg låner nogle af dine ideer til jule- og kalendergaver. Jeg fortæller selvfølgelig, hvor jeg har fået inspirationen og linker til din blog :o)

Mvh Helle

Marina

Kære Helle.

Mange tak for din søde hilsen som virkelig gjorde mig glad. Faktisk viste jeg ikke at man stadigt kunne melde sig som fast læser for jeg har fjernet den der boks som ikke rigtigt var efterspurgt og som ikke rigtigt passede ind grafisk (fordi den var for bred) og som desuden aldrig rigtigt loadede rigtigt. Nå men hvis man stadigt kan melde sig som fast læser uden at jeg har den grimme kasse så er det da perfekt.

Du må gerne bruge billeder og ideer fra Badut (med link og kildeangivelse), det bliver jeg rigtig glad for. Hvis du bruger andres billeder skal du lige huske at spørger dem for der har jeg naturligvis ikke rettighederne.

Hav en dejlig efterårsferie.

Helle Lundsgaard

Jeg kan tilføje blogs til min liste ved at indsætte url-adressen, så på den måde kan jeg følge med i nye indlæg selvom der ikke er en tilmeldingsknap :o)
Jeg skal nok holde øje med hvem der har rettighederne til de forskellige billeder :o)

Mvh Helle

Marina

Kære Helle. Nemlig. Det var lige præcis sådan jeg foreslog folk at gøre det før jeg fik kassen, men der var stadigt nogen der gerne ville have den så det var nemmere. Så lavede jeg kassen men den blev aldrig rigtig brugt og den var grim så nu er den væk. Super at du holder øje med hvem der har rettighederne og lige spørger dem hvis du vil bruge deres billeder.

Malene

Jeg vil rigtig gerne lave de rystekugler, men jeg kan ikke gå lov til at læse, hvordan. Kan du hjælpe mig? :)

Marina

Kære Malene. Det kan jeg godt se. Den blog må være lukket, det er jo også efterhånden mange år siden jeg henviste dertil og jeg må snarest lave en ny instruktion.

Det er nu slet ikke spor svært at lave rystekugler. Du skal finde et syltetøjsglas med tætsluttende låg og lime din pyntefigur fast på låget med superlim. Når limen er tør fylder du glasset med demineraliseret vand (fås hos Matas og på apoteket) tilsat lidt glycerin (fås samme sted) samt lidt glimmer. Skrå låget fast og du er klar. Her kan jeg se der yderligere er pyntet med muffinsforme og piperensere. De er bare limet på bagefter.

Det er noget tid siden at vi sidst lavede rystekugler her i huset så jeg kan ikke huske de nøjagtige mål, men jeg plejer bare at prøve mig frem til glimmeret flyder tilstrækkeligt langsomt gennem vandet. Håber du kan bruge det.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.