« Blogferie | Main | Lys i smukke kopper »

November 16, 2011

Comments

Anita

Hjertelig velkommen tilbage :-)

Jeg synes dit billede ovenfor er meget smukt og sigende for den årstid, vi befinder os midt i, rent bogstaveligt. Det er som en slags, stilhed før storm, hvor vi samler kræfter til at være midt i alt det hektiske, som så nemt kan trække os rundt i manegen (hvis vi giver det lov).

Og så elsker jeg bare skoven. Jeg vil en tur derud i den kommende weekend. Der skulle komme en smule sol, siges det, så tusind tak for inspirationen ;-)

Det er i øvrigt dejligt at se dine billedfortællinger af en by, jeg altid har boet og levet i. Du ser noget, som jeg ikke selv har fået øje på, og det er en gave at få. Den skal du også have tak for. Jeg kan se, at du bor ned til åen, men med en å som går igennem hele byen, er det et vidt begreb at stille spørgsmålet om, i hvilken retning det er. Er det ved vandkraftsøen (i området hvor Klintevej ligger) eller er det i området hvor Vesterbrogade ligger eller...?

Det er naturligvis helt okay, hvis du ikke har lyst til at sige noget. Sådan skal det heller ikke være :-)

Frk. Struds

Ingen grund til at stresse over manglende blogtid, for så går fornøjelsen jo af det. Jeg kender dog godt følelsen og forsøger at sige til mig selv, at jeg når det, jeg når. Vi skal jo også have en liv ved siden af bloggen. ;-)

Og det er jo et privilegie at have så mange idéer at dele ud af. :-)

Jeg glæder mig ihvertfald til at læse om dine idéer, bliver meget inspireret af din blog.

Marina

Kære Anita.

Tak for din søde hilsen. Den blev jeg glad for. Det er faktisk først nu at jeg begynder at føle mig så meget hjemme i Holstebro at jeg begynder at kunne fortælle videre her på bloggen. PÅ Fejø var jeg så meget hjemme at jeg lige vidste hvor jeg kunne finde hvad og hvor jeg kunne tage hvilket billed i hvilket vejr. Her ved jeg ikke rigtigt hvornår jeg finder noget jeg gerne vil fotograferer og derfor har jeg sjældent kameraet med når jeg finder noget, der ville have været fint. Det er ikke spor for at klage, for det er jo en dejlig opdagelsesrejse, men det gør det mere tidskrævende at blogge om lokalområdet.

Jeg har ikke lyst til at oplyse min adresse på bloggen, men jeg kan godt skrive at vi bor på en lidt hemmelig vej med skovpræg, lige midt i byen.

Nathasja

Hej,
Jeg elsker dine billeder, det rammer nemlig også hvad jeg elsker ved november, var så sent som i går ude og samle skønne ting i naturen ved mine yndlings steder. Hvor er det dejligt at du langsomt er begyndt at føle dig så meget hjemme, at du kan begyndte at skabe dit eget mindmap over hvor man finder hvad og hvor naturen er særlig smuk på en given dag. Selv har jeg altanen fyldt af troldegrene, da den buks jeg plejer at hente fra skulle graves op, og de var så søde at tænke på at jeg nok gerne ville lave et lille forråd. :-)
Du må have en dejlig efterårsdag, jeg ser frem til at blive inspireret til næste års hjemmelavet julegave (herhjemme er produktionen allerede i fuld sving).

Dorte

Badut, jeg gik i skoven i weekenden og var helt væk i nogle stammer som dem, du fanger her. Lyset ville bare ikke som jeg, så billederne er bedst på nethinden, og måtte kasseres som pixels. Jeg elsker denne tid, og vil glæde mig til at opleve den hos dig også.

Moster Munter

Velkommen tilbage fra blogferien. Glæder mig til at se dine udvalgte ideer.

Anne Thompson

Jeg synes bestemt ikke billederne er dystre - de er smukke og netop november-lige! Jeg kan nærmest dufte den våde skovbund. Aah!
Glæder mig til at se dine julegaveidéer :-)

Anita

En direkte adresse ville også være lige i overkanten af, hvad du skulle skrive på din blog; jeg tænkte nu kun på selve området... og det er så centrum, kan jeg se. Så er jeg så nogenlunde med på, i hvilket område du hygger dig med dit kamera og de smukke billeder du knipser.

Det er vidunderlige kulisser du har at boltre dig på :-)

Marina

Kære Frk. Struds. Mange tak for de søde ord. Du har helt ret, det er vigtigt ikke at lade sig stresse af alt det man gerne vil vise frem for så går fornøjelsen jo helt af bloggeriet, men jeg synes ikke altid at det er så let. I fremtiden tror jeg at jeg vil gentage den blogfri uge en gang imellem for jeg har virkeligt nydt det og føler mig mere klar til at blogge videre nu.

Marina

Kære Nathasja.

Tak for din søde kommentar, den varmede mig. Det har faktisk taget mig lang tid at falde til her i Holstebro men nu synes jeg det er begyndt at komme, ikke mindst fordi jeg er på evig skattejagt efter grene, bær, mos, lyng og billeder.

Dejligt at din troldegrensven tænkte på dig. Det er den slags der gør en rigtig glad.

Marina

Kære Dorte. Det er da ellers (som altid) et dejligt billed du har taget. Jeg synes faktisk aldrig at det er helt nemt at fange den helt særlige skovmagi på et billed. Måske er det noget med at duften mangler eller måske skal skovbilleder i virkeligheden være 360 for at ramme den fornemmelse man har i midten af en skov.

Marina

Kære dejlige Moster Munter.

Ja nu må vi se hvor mange jeg får lavet og hvor mange der bliver blogget om. Jeg fik ihverfald indcirklet en håndfuld som jeg synes dækker lidt bredt over både det ene og det andet, men hvad der faktisk ender på bloggen er aldrig helt til at sige.

Marina

Kære Anne.

Jeg leger tit med mere end et banner og det gjorde jeg også her. Det andet var meget mere julet, men jeg kunne bare mærke at det var skovstemningen, der gjorde mig glad og så var det banner der skulle på. Banneret betyder sjovt nok meget for hvordan jeg selv har det med Badut. Hvis det ikke passer til min årstidsstemning bliver jeg hurtigt lidt træt af Badut.

Marina

Kære Anita. Jep jeg tænkte nok at du ville kunne gætte det når du er så lokalkendt. Vi valgte stedet (og haven) fremfor huset og har aldrig fortrudt.

karen Marie

Kæreste Marina - rigtig god ide med sådan en blog fri uge, den tror jeg skal skrives bag øret, for du har så evigt ret man skal pausere ind imellem og lade op til nye skrive, ide og billed stunder. Lige nu venter jeg på lyset så jeg kan tage foto af Bolig Magasinet og nogle mejsebolde ;0)

Dejlig, dejlig dag til dig - knus Karen Marie

Åshild

Du har helt rett. Det tar mye tid å tenke på og skrive blog, og å svare på andres innlegg. Men det er også lærerikt, og jeg har ikke barn som trenger tid. Jeg tar derfor pause - enten fra å skrive eller kommentere.

Jeg gleder meg som vanlig til juleforberedelser og til julen.

Marina

Kære dejlige Karen Marie. Det har været så skønt med en blogfri uge for jeg var blevet helt forpustet efter alle de Halloween billeder (jeg har fotograferert over 50 ideer i år) og trængte til lige at trække vejret inden jeg skulle til at jule. I dag har jeg holdt fri hele formiddagen og leget med mos. Der er kommet nogle rigtige fine ting ud af det, men lyset er ikke så godt idag så billederne bliver nok bedre en anden dag. Stort kram til dig.

Kære Åshild. Du må endelig ikke forstå det sådan at jeg ikke er glad for at blogge. Som du synes jeg at det er meget lærerigt både selv at blogge og at læse andres blogs. Jeg ELSKER blogs, men derfor havde jeg stadigt brug for en lille pause.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.