« Brev fra drillenissen | Main | Baduts reklamepolitik »

November 23, 2011

Comments

ThinkingSpace

Rå og meget smuk er den. <3

KirstenK

Den er helt vildt fin og rå på samme tid...lige sådan en ville jeg gerne have stående...men jeg kan vel nå det endnu...her plejer advendtskransen alligevel ikke være færdig til 1 søndag i advendt...men måske det bliver i år!

stine Hoelgaard Johansen

Meget, meget flot, enkel og rå...
og stor??...
Fedt at du har fotograferet den på skindet

Stine:)

Marina

Kære Erika. Tak så mange gange. Jeg er faktisk selv ret vild med lige den adventskrans men børnene de mangler altså den fugl der ellers altid er fast inventar på vores adventskrans. Hvis jeg nu når at lave en adventskrans mere så får de selvfølgelig fugl på. Den anden adventskrans er alligevel tænkt til stuen med deres kreabord.

Kære Kirsten. Jeg plejer jo altid at være i allersidste sekund med min adventskrans og heldigvis er det jo super nemt at binde sådan en krans så mon ikke du når det. Adventskransen er iøvrigt en af de ting jeg laver allermest til mig selv. Lige fra jeg var en lille pige har jeg elsket den symbolik der lå i den runde krans og det at man selv laver den af smukke naturlige ting er også dejigt. I år kan jeg næsten ikke få nok af alt det rå og naturlige og derfor måtte kransen også se sådan ud.

Kære Stine. Den er KÆMPE stor, men den skal jo også stå på vores meget lange bord i vores kæmpestore stue og her skal der altså lidt til at råbe rummet op. Ovenpå bliver kransen meget mindre. Lige nu står adventskransen og venter på den første advent oven på vores puf som altid har de her skind på. Det ser skønt ud sammen og derfor beholdt jeg kombinationen da jeg fotograferede den.

Djohanne

Øj øj hvor er den smuk.

Min Gamle Jul

Hvor er den smuk - lige min smag :-)

Kh. Marlene

Marina

Søde Hanne. Tak. Jeg er selv rigtigt glad for den rå og naturlige adventskrans og så er det dejligt at den vil blive ved med at være pæn hele december.

Kære Marlene. TAK. År for år bliver jeg mere og mere vild med naturlig julepynt selvom jeg nu også stadig elsker alt det gamle og nedarvede.

Frk. Struds

Hvor er den smuk!

Marina

Tak søde frk. Struds.

Bodil

Den er fantastisk flot - jeg er helt vild med det rå udtryk! Jeg har ikke engang fået købt lysene endnu, så det bliver vist ikke den store kreative krans i år - med mindre jeg lige strammer mig an i morgen :-))
God weekend!!

Marina

Kære Bodil. Jeg er næsten også altid i allersidste øjeblik med min adventskrans men den er så vigtig for mig at jeg næsten altid når det i de små timer efter midnat. Adventskransen til stuen ovenpå er jeg knap nok gået i gang med at tænke på selvom jeg har lovet ungerne at de får deres helt egen med den højt elskede fugl på. Måske jeg skulle stikke næsen i julekassen efter inspiration nu hele flokken gansker freddagsslik til disney sjov.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.