« Værsgo Nisse | Main | Decembermorgen »

November 29, 2011

Comments

Annette

Jeg elsker din fantasi og at du gider gøre dig umagen :o)
Eller jeg mener... Jeg forstår godt, at nissen flytter ind hos jer, for der må være ualmindeligt rart at være for både børn og nisser :o)

Frau Putz

Synes det er en fantastisk tradition - og jeg kan godt forstå, at dine børn er vilde med det.

Hvis du mangler ideer, så kig på Pinterest. Søg på Elf on a Shelf ;)

KH Karina

Marina

Kære Annette. Tak, du er så sød og jeg bliver altid glad når jeg hører fra dig. Faktisk ville jeg gerne have leget nogle andre decemberlege i år men de to yngste kunne simpelthen ikke tænke sig en jul uden nisser og så måtte jeg jo i gang med at finde på.

Dukkehusdøren har jeg efterhånden set så mange steder og min yngste var da også helt vild med den og sad længe og prøvede at åbne nissedøren eller se om på den anden side af muren hvor nissen måtte have sin udgang. Det var ret sjovt og hun glæder sig til at vise vennerne nissedøren.

Kære Karina. Uha det der pintrest har jeg det lidt svært med. Jeg bliver af og til pinnet (og derfra reblogget til steder hvor ingen ser ud til at læse dansk) og i begyndelsen gik jeg hver gang ind og kikkede på den side der havde pinnet en ide. Problemet for mig er at jeg bliver helt overvældet af alle de fede ideer og det får simpelthen den kreative del af min hjerne til at gå helt i baglås. Så nu prøver jeg ikke at kikke for tit.

Jeg tjekkede dog Elf on a Shelf og kan se at konceptet ligner vores drillenisse meget, men alligevel er anderledes, fordi der er en fysisk nisse. Jeg tror børnene hurtigere vil blive træt af den nisse for det er nemmere at tro på en nisse der ikke er der fysisk. På den anden side er der også flere muligheder når man har en fysisk ting at lege med. Hos os ville det selffølgelig ikke du at præsentere en nisse nu hvor de tror på den anden nisse. Der var dog også nogle ideer som kunne bruges af vores nisse, bla. en ide som jeg allerede selv har tænkt magen til og glæder mig helt vildt til at afprøve på ungerne.

En nisse kan lave utroligt meget ballade og jeg skal nok lade med at skrive om det hele på Badut. I stedet bliver det nok en lille håndfuld af de nye ideer jeg allerede har skrevet ned på en liste.

Silla

Jeg elsker at læse din blog Marina....jeg glæder mig nok lige så meget som dine børn til drillerierne....
Jeg bliver nok aldrig andet end en barlig sjæl:)

Knus og kram herfra

filibaba

Sikke en fin nissedør, der er kommet op hjemme hos jer! Og tak for dit link til nisse-drillerier. Der er også flyttet en nisse ind hos os - dog med en lidt mere simpel dør - så det er dejligt med inspiration til, hvad nissen kan lave. :) Hvis du har lyst, kan du se vores nisses dør (og juletræ) her: http://filibabablog.blogspot.com/2011/11/nissen-er-flyttet-ind.html

Bodil

Hvor ser det bare hyggeligt ud!!! Her flytter nissen også ind på torsdag, dog uden dør, for den har jeg ikke fået fat i. Men mon ikke nissen kan finde på adskillige løjer fra loftet også :)))

Bodil

Ps. Tak for listen med nissedrillerier - jeg er ret sikker på at vores nisse vil afprøve en hel del af dem :))

Marina

Tak Silla. Du er altid så sød til at kommentere og det betyder rigtigt meget for mig. Jeg tror ikke jeg vil omtale alle nissedrillerierne på Badut for så kommer her jo ikke til at ske andet i december, men som sagt enkelte udvalgte drillerier, dage hvor det lige passer og jeg har et billed, det slipper I nok ikke for.

Kære Filibaba. Så hyggeligt med endnu en lille nissedør. Jeg glæder mig til at se hvad nissen mon laver hjemme hos jer.

Kære Bodil/Bebe (hvad vil du helst kaldes): Nisser kan klare sig meget fint uden nissedør, det har vores gjort lige så længe vi kan huske og faktisk er jeg heller ikke tilhængere af at det skal være hverken besværligt eller dyrt at have en nisse boende. Jeg tror bare nissen fik lyst til en nissedør fordi den efterhånden har prøvet næsten alt andet og der også i år skulle ske noget nyt. Jeg har hørt at nissen har endnu et par nye tricks i huen.

Håber vi får lov at høre lidt om hvad nissen laver hos jer.

Tina Dalbøge

Sikke en sød idé. Og det er den slags der lægger minder helt ind i sjælen. Så skidt med at der skal koges meget grød. ;-) kh Tina

Marina

Kære Tina. En drillenisse er nemlig en super hyggelig decemberleg og så er det jo slet ikke nødvendigt at bekoste en nissedør for at kunne lege. Vi har leget med drillenisse lige så længe vi har haft børn der kunne forstå det og det er første år nissen har sat en nissedør op. Tilgengæld er jeg sikker på at der kommer til at ske en masse sjov henne omkring den dør og det giver jo ligesom legen en ny dimension.

mette b

Sikke en skøn dør nissen har! Vi har også i årevis haft nisser i huset, men tøserne er efterhånden ikke så interesserede mere.

Vores nisse var også meget fræk og i øvrigt ikke særlig god til at spise sin grød. Nogle gange vågnede vi op til et frygteligt svineri ved siden af skålen med grød, så vi supplerede med peberkager og vaniljekranse. De krummer dog en del...

God decembersjov til jer!
Klem

Berit

Hej Marina.. Tak for sød kommentar på min blog, opdagede først din blog for et par dage siden, men siden er den blevet nærmest gennemlæst fra ende til anden. Du har de fineste og fedeste ideer..
tak for super god inspiration.

Hav en dejlig dag
KH Berit

Pia (mum22boys.blogspot.com)

Tak for kommentaren ved mig. Du har helt ret, jeg handler vist samme sted som jeres nisse ;o).

Hvor er det da en skøn blog du har! Den glæder jeg mig til at følge fremover og ikke mindst fordybe mig i alle de emner du allerede har lagt ud.

Umiddelbart kan jeg ikke se at jeg kan følge din blog via Google, så jeg linker i blogroll i stedet, så jeg kan følge med ;o).

God december!

Mange hilsner
Pia

Marina

Kære Mette. Ja den sjove nisseleg er gammel og behøver slet ikke nymodens udstyr som nissedøre. Alligevel kan jeg mærke at det er lidt sjovt at det i år er anderledes. Nissen har allerede skiftet landskabet ud og Anna var fuldstændigt væk i forvandlingen. Hun mener der vil være et nyt landskab foran nissedøren hver dag og selvom det gav moren lidt åndenød så er det da i hvert fald en hyggelig tanke. Jeg har allerede fundet på i hvert fald de første ti hyggelige ideer så måske kunne det godt være en god ide.

Kære Berit. Å tusind tak. Det er sådan en kommentar der gør mig så glad at jeg bliver ved. Badut er jo sådan lidt en skæv blog, der ikke kendes af hele blogland men som til gengæld læses af mennesker der ellers ikke læser danske blogs. Jeg ved ikke hvorfor det er blevet sådan og tænker faktisk af og til over det. Jeg glæder mig til at se hvad nissen finder på hjemme hos jer.

Kære Pia. Tak for din søde kommentar. Jeg bliver virkelig så glad når jeg får sådan en bemærkning med på vejen. Jeg har fjernet det der google friend connect efter at have prøvet det i en lille periode. Det loadede ikke halvdelene af gangene og stod ikke pænt i sidebaren. Desuden generede det nogle af mine læsere og kun få lod til virkeligt at behøve det. Hvis du gerne vil ligge en blog (f.eks. Badut) ind i din blogreader kopiere du bare adressen og lægger den til manuelt. Det er ike svært. Glæder mig også til at se hvad nissen finder på af løjer hjemme hos jer.

Landbohaven

Fin nissedør.
Tak for kigget.

Marina

Kære Landbo haven. Tak fordi du tog et kik kunne man også sige...

Lisbet / *LLL & Co.*

Altså... det er nissen der har sat døren op, så det kan jo ikke være dig, der har købt den... vel? *wink-wink* ;-)

Faktisk er jeg overhovedet slet ikke til nisser (ud over Nissebanden og enkelte andre hyggelige TV/film-figurer). MEN(!) sikken en SKØN historie og ditto tradition! Og hvilken fantasi du har! I LIKE!

*SMIL* og glædelig 2. søndag i Advent... ♥

Marina

Kære Lisbet.

Tak for din søde hilsen.

Du har helt ret. Nissen har selvfølgelig selv købt dukkehusdøren og malet den i julefarver ligesom han op lidt går ud og binder små æbler på alle tandbørsterne....

Jeg holder faktisk meget af nisser og al deres ballade, men kan næsten ikke nuppe dem hvis de skal fylde det hele eller hvis der er alt for mange af skrækkelig plastik forsamlet på et sted.

Trine/Stjernepels

Wow, hvor er den dør blevet fin!!! Sikke mange fine detaljer, den ligner virkeligt noget, der er indgangen til nisseland!
Og stor ros til din laaange liste over skønne tips til drillenissen, den vil jeg bruge flittigt i år!
Kh. Trine

Marina

Tak søde Trine. Nissedøren var en stor succes sidste år og hvis nissen kan finde den igen kommer den helt sikkert op igen i år for børnene er allerede begyndt at snakke om drillenissen og hans spilopper. Dejligt hvis du kan bruge ideerne. Muligvis kommer der lidt flere i år. Vi får se.

Anne-kathrine

Wow sikke en god ide, vi må også have en nissedør, sikke en fantastisk ide.

Marina

Kære Anne-Kathrine.

Mange tak. Nissedøren er en virkelig hyggelig juleideer og alle de børn der kommer her i huset har været helt vilde med den og med at jeg pynter op på forskellig måde engang imellem (sådan mest når der skal gøres rent og jeg så lige så godt kan hygge mig med at lave noget nyt ved nissedøren bagefter).

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.