« Halloween | Main | Decoupage med smukke efterårsblade »

November 01, 2011

Comments

Djohanne

Jeg vil gribe de fantastiske farver fra disse dage og male resten af november med dem.
Sidder i værkstedets lune favn og pusler med saks,papir og efterårsløv.

Dorte

Jeg elsker november og maler den med langsomme ting i den store simregryde og venner rundt om den...

Mor til 3

der er 13 måneder i året li'som digteren sagde; oktober, november, november, december - jeg har ikke rigtig lært det endnu dét med at holde af november,måske bliver det i år, måske... måske fordi advent starter allerede i november i år, måske fordi jeg kan få inspiration fra Badut :-), måske fordi jeg øver mig og jeg har jo selv sagt til mine børn at de skal bare øve sig, så! lige pludselig har man lært det man øvede sig på .... så måske i år
Endnu engang tak for bloggen!

Lone Holst

November vil jeg give en chance, nyder alt det gyldne ude nu og tænder stearinlys inde. Pusler med tanker om koglekranse, varme supper og brødbagning. Uld er godt og udendørs et must i november for mig.
Jeg må snart spise noget af hyldebærsuppen tror jeg.

KirstenK

Ufatteligt smukt billede ren novemberidyl...Jeg vil bruge novembers farver med omtanke og hvor de nu lige passer ind...Glædelig november til dig!

Marina

Kære Hanne. Det lyder så hyggeligt og ja det er farverne fra disse fantastisk smukke efterårsdage vi skal beholde indeni os hele november.

Kære Dorte. Ren november hygge. Og tænk at du lige frem elsker november, det er sjældent men på en eller anden god led synes jeg at det passer godt til dig.

Kære Mor til 3. Å sådan har jeg haft det næsten hele mit liv men det har virkeligt gjort en forskeld for mig at tænke på november som den frie måned, den hvor der ingen krav er netop fordi november ikke er en måned som jeg forventer mig noget særligt af. Om sommeren og om efteråret har jeg en lang indre liste med ting jeg gerne vil nå og i december er det endnu værre. Men alt hvad jeg når I november er ligesom noget ekstra og det er en dejlig fornemmelse.

Og mange tak for kommentaren. Det er kommentare som den der får mig til at blive ved med at skrive.

Kære Lone. Det lyder rigtigt hyggeligt og måske er hygge simpelthen kodeordet for en god november. Jeg håber hyldebærsuppen hygger ekstra i din skål.

Tak Kirsten. Det er utroligt så smukke farverne er lige nu. Jeg havde næsten ingen tid til at knipse billeder til et nyt banner (og Halloween banneret kunne vi ikke se på efter Halloween vel?) og alle billederne blev bare så smukke med det gyldne lys. Jeg blev helt glad da jeg så dem på computeren.

Tante Ung

Jeg har også altid haft en noget dårligt forhold til NO-vember. Måske fordi jeg så småt begyndte at stresse over alt det jeg gerne ville nå FØR december. Men for et par år siden besluttede vi I familien at vi kun gav hinanden hjemmelavede gaver, så er det pludselig hyggeligt at julegaverne kommer i hus i stedet for alle de albuer jeg mødte når der skulle handles julegaver. Og så er jeg begyndt at gemme 1 uges ferie til 2. sidste uge af november, så har jeg noget at se frem til og god tid til at jule med datteren.

Katrine / filibaba

Jeg vil male min november i smukke gyldne farver, ligge et tæppe af tåge over og drysse med en anelse af forventningens glæde nu, da julemåneden nærmer sig. Dit billede fanger det smukke ved netop denne årstid. Jeg kan godt lide, at du har sat dig for at nyde november - det er en kunst at fokusere på det positive frem for det negative. :)

Tak for din søde kommentar til min Give Away. Det glæder mig, at du har lyst til at deltage, og at du ledte mig ind på din blog, som jeg glæder mig til at følge fremover.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.