« Små nisser | Main | Mal en personlig notesbog »

December 07, 2011

Comments

Mia

Hvem der bare var så heldig....

Pia

Dem må jeg prøve en dag!
Tilfældigvis har jeg lige læst om lussekatte i dag i en Camilla Plum kogebog (Jeg lavede kvædekonfekt og kikkede lige de andre juleopskrifter igennem)
Hun skriver at de i Sverige blev lagt på loftet for at holde djævelskab væk - Så det må du huske at gøre ;)
Glædelig jul

Marina

Kære Mia. Ja, jeg føler mig også både meget heldig og meget beæret for det er en virkelig dejlig bog. Det er lidt svært at skrive om hvor heldig jeg er uden at lyde arrogant, synes jeg, men jeg lægger jo også vægt på at være ærlig. Jeg er heller ikke så blåøjet at jeg ikke godt ved at der er markedsføring i at sende sine bøger til bloggere. Det synes jeg faktisk er en super god ide, først og fremmest fordi det er effektiv markedsføring. Alligevel tror jeg at Helle mener det når hun siger at hun holder af Badut for jeg kan se i statcounter at hun har været en flittig gæst på bloggen.

Marina

Kære Pia. Å kvædekonfekt det minder mig om min barndom hvor vi havde et stort kvædetræ i haven og min mor lavede kvædebrød. Vi kunne faktisk ikke døje det men nu kan jeg ikke høre ordet uden at tænke på min barndom og duften af kvæder. Det må være Camillas julebog du har haft fat i. Den mangler jeg kan jeg mærke.... Alligvel ved jeg om det er en særlig god ide at ligge lækre boller på loftet for at holde djævelskab væk, ihvertfald ikke hvis man medregner rotter til djævelskabet.

Rikke

Tak for din søde hilsen på min blog og mit sidste indlæg! Jeg blev helt rørt! (du ved, tøsetårer og en klump i halsen, men på den rare måde) Endnu engang blev jeg bekræftet i, at Blogland er et dejligt og inspirerende sted at være, men samtidigt at det er den rigtige beslutning jeg har taget. Måske vender jeg tilbage - jeg ved det ikke..
Men indtil da - Tak for denne gang :)
Hej fra Rikke.
Rikkes Tankestrejf.

Marina

Kære Rikke. Tak for din hilsen. Det er altid trist når et af de mennesker man har lært at kende pludselig forsvinder og jeg bliver trist hver gang. Samtidigt kan jeg godt forstå din beslutning om at stoppe, jeg har mange gange selv været tæt på at holde op med Badut men så får jeg altid lige en positiv oplevelse der får mig til at fortsætte eller jeg får noget på hjerte jeg bare MÅ fortælle. Du følte dig fanget ind i din blogramme og så gav det dig ikke nok glæde og når først man når dertil er det simpelthen for tidskrævende at blogge. Jeg håber du vender tilbage i en anden ramme som passer bedre til dig.

Åshild

Jeg antar at de formene som er omtalt her http://gardsjul.blogspot.com/search/label/Lussekatter
er de vanlige du har pleid å lage?

Marina

Kære Åshild. Tak for kommentaren og for linket til din opskrift og fine tegninger af forskellige forme på lussekatte. Jeg bager jo lussekatte efter min egen opskrift men har altid været ret konservativ med de former jeg laver dem i. Jeg tror faktisk altid at vi har lavet julegrise og guldvogne men lige siden sidste år har jeg tænkt at jeg i år ville lave nogle flere af de klassiske forme. Mange december hilsner.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.