« i et nu | Main | Tingfinder »

January 02, 2012

Comments

Tine (the blogless sister)

Jeg elsker din Frøken Januar-filosofi - den gør måneden meget bedre (lidt som med Tante November; den fik jeg også et gladere syn på, takket være Badut)

Godt Nytår Marina!

Marina

Kære Tine. Sikken en kommentar, den er da lidt som en lille sol man kan glæde sig ved. TAK.

mette b

Glædeligt nytår og velkommen Frøken Januar!
Ja, vi vælger selv hvilke veje vi vil gå og nogle af dem bliver lidt bakkede og andre fine og lette at betræde, men vi vælger selv at få det bedste ud af begge slags.
En af de veje jeg håber at betræde snart er at jeg skal arbejde igen efter 2½ års svær sygdom. Lige så stille i gang og se hvad jeg kan holde til. Jeg glæder mig til at se, hvad den vej byder på og håber den bliver en skøn spadseretur :)

Klem til dig,
mette b

Helle

Kære Badut.
Sikken en smuk måde at se januar på. - og det nye år.

Glædeligt nyt og lykkebringende nyt år til dig og din familie.
Helle

Dorthe danner Lund

Dejlige poetiske tanker du gør dig. Jeg deler gerne mit yndlingsdigt, som med sin titel lægger sig i forlængelse af dine ord: The Road not taken. Af Robert Frost. "...I took the one less traveled by and that has made all the difference." godt nyt år til dig og din blog :-)

Trine

Endnu et smukt indlæg fra din side, Marina!
Hvor jeg dog elsker at læse med her!
Rigtig godt nytår!

Mona

Ja, det er så sandt, Marina! Jeg glæder mig til at følge med dig i det nye år, trampende, dansende og tå-listende ad magiske veje (og måske vildveje;)
Ønsker dig og dine et frydefuldt og begejstret Nyt År!
Kærlig hilsen
Mona

Moster Munter

Sikke et smukt indlæg.
Jeg elsker også nye års uanede veje. Brolagt med forhåbninger.
Glæder mig til at følge dig herude på bloggen

Tanya

Det kan jeg også godt lide -- og jeg er enig med de andere.

"Frøken Januar sparer på både penge og farver".....I love how you write. Du skriver, og så kommer det et billede fra ord.

:-)

Marina

Søde mennesker. Undskyld at jeg har været så længe om at svare på jeres dejlige kommentarer. Hver eneste har gjort mig glad.

Marina

Kære Mette. Jeg krydser fingre sammen med dig og håber netop den vej vil vise sig at gå lettere end du frygter og byde på masser af spændene eventyr. KRAM.

Marina

Kære Helle. Jeg holder virkeligt så meget af Januar og det er lidt pudsigt at det samtidigt er en måned som jeg synes det er svært at blogge om på Badut. Jeg bliver så alvorlig og lidt alvorstung og det passer i længden knap så godt til Badut. Mange godt nytårsønsker til dig og din familie.

Marina

Kære Dorthe. Å ja, det er skønne, skønne ord, netop i den ånd som dette indlæg er skrevet. TAK for citatet. Og godt nytår til dig og dine.

Kære Trine. Jammen tak. Det er helt overvældende og jeg håber meget jeg kan blive ved med at fortjene dine besøg. Godt nytår til dig.

Søde Mona. Jeg bliver altid så glad når der er en kommentar fra dig og denne var endnu en af dem der fik smilet frem. Vi får se hvilke veje Badut springer rundt på i år. Jeg har måtte gå lidt i tænkeboks for at få Badut godt med ind i det nye år. I lang tid havde jeg tænkt mig at stoppe med Badut her ved nytår, men jeg får så mange søde kommentarer og mails at jeg ikke rigtigt nænner det. I stedet må jeg forsøge at tillærer mig nye emner og rutiner så bloggen flytter sig men samtidigt holder fast i det fundament som nu engang er Baduts. Godt nytår til din smukke familie.

Kære Moster Munter. Du var et af sidste års bedste nye blog bekendtskaber og jeg er simpelthen så glad for dine små finurlige hverdagsbetragtninger. Glæder mig også til at følge med hos dig. Godt nytår.

Kære Tanya. Tak for din søde kommentar. Lige præcis frøken Januar ser jeg meget klart for mig og jeg glæder mig hvert år meget til at gense hendes sammensatte personlighed. Måske er det derfor du også kan se hende for dig? Godt nytår til dig og dine, jeg ved I skal gå helt nye veje i år og håber I bliver glade for rejsen.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.