« Ørslev kloster. Værelse med indsigt. | Main | En kinesisk drage »

January 22, 2012

Comments

Frøken Solhat

I morgen tidlig vil jeg stå med en håndfuld "tid" - måske magien kunne hjælpe mig i den retning :0)

Tid.......for hvis jeg havde haft noget mere tid i den forgangne uge hvor bloggen har været nedprioriteret så ville jeg have haft tid til at følge med i din lille serie. For hvor er verden lille, meget lille endda....ind i mellem :0)

Sidder og smiler...... for i morgen meget tidlig vil jeg køre forbi dit klostervindue med udsigt til en helt fantastik skov der har måttet lade livet til fordel for foryngelse og sikkerhed.....forbi det stor flotte valnøddetræ i klosterhaven forbi gartnerhuset der nu står mutters alene efter de prægtige kastanietræers fald - og havde jeg vist for en uge siden hvad jeg nu ved, så havde jeg diskret vinket - uden at forstyre roen :0)

.....ak den tid......den kunne jeg virkelig godt bruge mere af.

Kæmpe Knus. Håber din ryg er i bedring efter det nederdrægtige fald.

Knus Dorthe

Lise

Jeg kunne også godt bruge lidt magi...

SKAL - ikke bare måske - igennem hele huset med maling, oprydning og grovsortering både ude og inde.
Måske månemagien kan fremtrylle en knap: "ryd rod og overskydende ting", lige som den knap vi har på computeren: "ryd skrivebordet"
Orv hvor ville det være luksus ;o)

En dejlig søndag aften til dig og dine...

KirstenK

Ved ikke om jeg ligefrem har brug for månemagi til noget...i det store hele er jeg et lykkeligt menneske der for mit eget vedkommende er tifreds med det jeg har, og er i.....men lidt månemagi til ufreden i verden og alt den slags kunne vel ikke være af vejen....god dag til dig!

Marina

Kæreste Dorthe

Hvor er det sjovt og hvor kunne det have været hyggeligt med et lille vink. Jeg har faktisk også fotograferet de store stakke af træ der lå ved vejen og ville have fortalt historien om Kvindnapperskoven, men så synes jeg at der efterhånden var rigeligt med Ørslev indlæg og derfor valgte jeg ikke at lave det indlæg og et par andre. Det er altid trist at se så store gamle træer falde og det eneste der trøster er at det gøres for at sikre at der også er en dejlig skov om 20 år.

Iørvigt tænkte jeg på dig da jeg skrev indlægget om nytårsny for jeg ved jo at du elsker himmelrummet og spekulerede på om du også kendte til de mere overnaturlige ideer som nytårsny.

KRAM.

Marina

Kære Lise.

Det lyder meget som den slags jeg også behøver magisk hjælp til. Med hjem fra Ørslev har jeg tre klosterløfter som jeg har givet mig selv og som jeg virkelig vil prøve at holde selvom de er imod min natur. Et af dem er orden for som du kunne jeg rigtigt godt bruge sådan en knap på livet der automatisk skaffede orden og rydelighed. Detsværre er jeg bange for at knofedt er det eneste der rigtigt dur, men derfor kunne man måske godt ønske sig lidt ekstra gåpåmod i månegave....

Marina

Kære Kirsten.

Neto sådan virker du også -- som et menneske der er tilfreds og har det godt. Hjælp til fred på jord mangler der altid men det er ikke den slags man kan lægge for nytårsnyet og man kan heller ikke ønske sig at vinde den helt store gevinst i lotto eller noget.

I følge traditionen har man lov til at ønske sig ikke at mangle de ting man står med i hænderne. Det vil sige at hvis man står med en mønt kommer man ikke til at mangle penge og hvis man står med et stykke flæsk kommer man ikke til at sulte, men der er ikke i traditionen noget om at man kommer til at svømme i penge -- eller flæsk for den sags skyld (og det sidste er nok godt nok...). På samme måde forstår jeg traditionen med ønskerne sådan at man kan ønske sig at blive et bedre menneske på den ene eller anden led, men man kan ikke ønske sig fred på jord eller at vinde et talentshow.

Frøken Solhat

Sødeste Marina.......det skal være skidt før det bliver godt er det ikke sådan man siger. Forhåbentlig genvinder skoven sin charme med tiden......men første gang jeg var der ovre efter at motorsavene havde gjort sit indtog fik jeg helt ondt i maven - selv om jeg selvfølgelig fornuftsmæssigt godt kan se at det måske var nødvendigt.....suk. Men om ikke så længe så spire anemoner og ramsløgene frem så hjælper det nok lidt på det hele :0)

Det har ikke været helt kedeligt at være nonne på Ørslev Kloster med sådan en skov og sådan et træ i baghaven ;0)

Nytårsny havde jeg aldrig hørt om før.....men suger til mig når du deler ud af dine underfundige gamle traditioner ;0)

Knus

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.