« Hvor skal du hen? | Main | Sy et lille hæfte »

January 03, 2012

Comments

Kari

Det bliver spændende hvem du er ;0)
Rigtig god ide, men du får den for dig selv.
Så er det sjovere, både for dig og for os andre :0)

Evi

jeg er så glad for at du altid er dig selv og selv vil vælge hvilken vej du vil følge. jeg forbavses til stadighed over så mange forskellige ting du kan præsentere her uden at det nogensinde bliver klicheer. god vind med dit tirsdagstema Godt nytår kærlig hilsen Evi

Marina

Kære Kari.

Nu er jeg jo elendig til alle slags bloglege og det var slet ikke faldet mig ind at der skulle være andre med i min lille tirsdagsting som jeg ikke engang har fundet et godt navn til. Nu du nævner det sidder jeg lidt og tygger på om det ville være bedre sådan, altså med flere der var med og det kan da godt være at det kunne være hyggeligt. På den anden side hader jeg selv når alle blogs pludselig skriver om det samme. Jeg vil meget hellere opleve noget forskelligt på alle de blogs jeg besøger.

Når det sådan er en fast dag er det mest fordi jeg ikke rigtigt synes det er så interessant at skrive om mig selv og så tænkte jeg at hvis jeg lagde det en dag om ugen ville hverken jeg eller andre blive trætte af det og jeg ville også ligesom holde mig selv fast på at jeg skulle skrive et eller andet personligt....

Søde Evi. Tak for den dejlige kommentar, jeg er glad for at Badut stadigt virker autendisk for andet ville være temmeligt rædselsfuldt. Jeg husker til stadighed mig selv på at Badut bare skal være en lille blog og at jeg skal holde fast i den grundlæggende Badut DNA. På den anden side bliver jeg også nød til at flytte mig lidt og skrive om nye emner for ellers sidder jeg helt ubehjælpelig fast og bliver træt af at blogge her. Det er en balancegang og jeg har siden Baduts tre års dag tænkt meget over hvordan jeg overlever som blogger. En af mange ting er at jeg smider et par nye emner ind i møllen sådan at jeg får lejlighed til at prøve kræfter med det der ikke er så lige til. Noget af det sværeste for mig er at fortælle om mig selv og vi fr se hvordan det ender med at gå... GODT NYTÅR til dig også.

Anette

Halløj - en dejlig blog du har her :o) Fandt frem til dig ad omveje, men er bestemt glad for mit nye bekendtskab. Jeg blogger selv - om livet på landet med dyr og gårdbutik, og jeg er meget bevidst om, hvor svært det kan være til stadighed at være nærværende og interessant. Det synes jeg, du mestrer meget godt! Glæder mig til at læse mere ...

KirstenK

Det bliver spændende at følge dine "tirsdagsopdateringer" Jeg har det selv på lidt samme måde udi tingfinderiet! Godt du er dig selv!

Marina

Kære Anette. Nu har jeg med fornøjelse været omkring din hyggelige blog (og ja først et smut forbi din gårdbutik som også ser hyggelig ud). Først tænkte jeg at det ligende en reklame-anvisnings kommentar fordi jeg kom direkte til din gårdbutik. Med den slags kommentarer har jeg det blandet. Jeg ved at der er mange der sletter dem uden skelen til indholdet i kommentaren, men det gør jeg ikke hvis folk har skrevet noget der ligner en ægte kommentar til indholdet. Skriver folk derimod bare "super" eller ligende ryger de ud. Heldigvis så jeg jo at der var et menupunkt der hed "blog" og det var godt for din blog er dejlig, nærværende og fin. Detsværre kan jeg ikke kommenterer hos dig. Er det med vilje?

Kære Kirsten. Ja jeg ved allerede godt om dig at du er en tingfinder af bedste skuffe. Det med at være sig selv er ikke så svært for jeg kan ikke hitte ud af andet, til gengæld er jeg ikke meget for at fortælle om mig selv.....

karen Marie

Spændene hvilke ting en tingfinder som dig vil finde i dit indre univers og dele på dine tirsdags skrive ture :0)

Ønsker dig et fantastisk og kreativt nyt år! Knus Karen Marie

Kari

Kære Marina,
Det var ikke negativt ment, men det kan blive trivielt, når mange kaster sig over samme emne og skriver løs.
Nu er det dig, vi skal lære at kende og det glæder jeg mig til.
Så kan det være andre får lyst til næste år.
Jeg er ikke god til det med at gøre noget tit, så jeg nøjes med at glæde over andres initiativer.
God dag
Kari

Tanya

Tingfinder er fra Pippi, eller? [Mindst på engelsk hedder det "thingfinder" i Pippi historien.] Det kan jeg også godt lide. Verden har så mange dejlige små øyeblikker og skatter. Tirsdagsting.... :-) Det er en rigtig god idee!

Marina

Kære Karen Marie. Ja nu får vi se hvad jeg kan hitte. Masser af nytårskram til dig søde.

Kære Kari. Tak fordi du vender tilbage og læser kommentaren. Jeg tror egentlig ikke jeg opfattede det negativt jeg blev bare meget tænksom fordi jeg ikke selv havde overvejet at det skulle være en blogleg. Jeg tror faktisk vi ser meget ens på det med at det er dejligt når blogs er forskellige. Kram.

Kære Tanya. Det er rigtigt at Pippi er tingfinder og mon ikke det er et ord som Lindgren har opfundet til Pippi, i hverfald er det ikke et rigtigt officielt ord med gamle rødder. På den anden side er det sammensatte ord med de to spejlede "in" jo et ret oplagt sammensat ord så det er også muligt at ordet fandtes inden Pippi.

Anette

Kære Marina. Det var på ingen måder tænkt som en reklameanvisnings-kommentar, men et oprigtigt kompliment til dig for din fine og nærværende blog :o). Du kan godt kommentere på min blog - tryk på 'opret en konto for at indtaste kommentar' under blog-indlæget, og så skal du blot taste kontaktinfo, som jeg skal det her på din blog. Lidt kringlet måske? Bedste hilsner Anette

Marina

Kære Anette. Jammen det kunne jeg jo også godt se da jeg fandt ind bag gårdbutikken. Jeg skrev det egentlig bare fordi jeg ved at der er mange bloggere der nærmest pr. automatik sletter kommentarer der henviser til butikker af enhver art, derfor var det måske bedre for dig at kommenterer med din dejlige blog og derfra lade folk finde vej til din hyggelige butik. Jeg fik nok skrevet det lidt klodset. Undskyld.

Jeg tror det skræmte mig lidt at jeg skulle oprette en konto, det er jeg ikke vant til.

Og TAK, endnu engang TAK, for dine fine ord om Badut. Det er kommentarer som din der får Badut til at overleve.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.