« Kyndelmisse digt | Main | Bom »

February 03, 2012

Comments

Silla

DET skal da prøves,hvor spændende :)
Tak for at dele.

Knus og kram herfra

200procent by bebe

Mmm, hvor ser det godt ud - er sikker på at det vil bringe stor lykke herhjemme, så det må vi prøve :-))

Tanya

Aaahhhhhh......yum!!! Det vil jeg også prøve!! Et år i en kop er en fin idee - og du har sådan dejlige kopper. Hvor er det koselig for børn og voksne hos dig. :-)

KirstenK

Det skal jeg prøve det er sikkert og vist... Tak for opskrift...for filan hvor er det nogle fine skeer du har...God vinterweekend til dig

Line Paulsen

Uhmm.....det ser og lyder eventyrligt lækkert. Det må vi prøve - drengene bliver med garanti helt vilde ;o)
Rigtig godweek end til dig og dine

Marina

Søde Silla. Det var så lidt. Det var faktisk denne ide der fik mig til at prøve kræfter med året i en kop. Jeg fandt på det omkring Nytår fordi jeg gik og tænkte på Baked Alaska som min familie altid har brugt som nytårsdessert. Jeg ventede hele Januar på sne så jeg kunne lancere ideen, men til sidst måtte jeg altså holde mig til lys i kopper som også passer så fint til Frøken Januar.

Kære Bente. Mine unger er i hvert fald vilde med dem så jeg håber også at de vækker lykke hos jer. Jeg vil rigtigt gerne høre hvad I synes hvis I prøver dem.

Kære Tanya. De små moccakopper er sådan en slags samleobjekter som man samlede for et par årtier siden. Man kan finde dem i stabler i alle genbrugsbutikker af og til med hilsen fra Himmelbjerget og den slags. De er helt perlemorsskinnende og romantiske og jeg har altid haft et lidt blødt punkt for deres yndighed men ikke helt vist hvad jeg skulle bruge dem til. Så en dag købte jeg en stabel til en dessert jeg ville servere og siden har jeg bare haft så meget sjov med dem.

Kære Kirsten. Jeg elsker de skeer og vi bruger dem meget, så meget at de er lidt tyndslidte i guldet men det synes jeg ikke gør noget. Som barn fik min søster og jeg hvert år en ske af min mors moster og jeg kan stadigt huske at vi blev virkeligt glade for dem og gik op i årets motiv. Vi brugte dem også rigtigt meget både til hverdag og fest og hyggede os med at matche motiv og gæst.

Kære Line. Jeg håber I bliver lige så glade for de varme snebolde som vi er her i familien. Hvis I prøver dem vil jeg rigtigt gerne høre hvad I synes om dem.

Tanya

Hej Marina!! Jeg glaeder mig til at finde moccakopper in Danmark! Amerikaner er ret "vild" met vinage. :-)

Vi bodde i Tyskland før vi flyttede her, og jeg har nogle kopper fra forskellige loppemarkeder. Men jeg var altid ikke sikker, hvad jeg kunne bruge de til....udenfor engang lavede jeg lys-i-kopper (tak Martha Stewart :-)) De er isaer smukke med perlemorsskinn, og jeg laeste mer om det og dine her hos Badut. Du er så generous (ordet har jeg glemt; men jeg tror du forstår hvad jeg mener) at dele her flere "links" for at laese eller laere lidt mer. Jeg nyder hvert ord, Marina.


Tanya

...med VINTAGE...Amerikaner kan god lide "vintage" -- :-) jeg prøvede at skrive og snakke med to børn med det samme.

Tove

Det er helt sikkert en opskrift, som skal afprøves næste weekend :) og jeg er sikker på, at den også vil falde i store(=16 år og op)børns smag.

Jeg har også udset mig at bage dine cookies ;-)jeg bruger dog alddrig smør i mine opskrifter men erstatter det med olie så håber det går alligevel :)

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.