« Med limpistol og saks | Main | Farvel fætter Februar »

February 28, 2012

Comments

Frøskuffen

Alle flytninger koster, så hvis du kunne finde dig et mere permanent sted, kunne du rejse de sparede penge op istedet :)

Marina

Kære Frøskuffen. Nu er det sådan at vi bliver bedt om at flytte og får de økonomiske omkostninger dækket så nogenlunde. Det der koster er at vi bruger alle ferier og fridage på at pakke sammen, pakke ud og forholde os til nyt, så de år hvor der flyttes bliver det ikke til rejser. Jeg håber iøvrigt meget at vi nu kan blive boende.

200procent by bebe

Det lyder altså også hårdt - for ud over tiden kræver det jo også nogle utrolige følelsesmæssige ressourcer af jer allesammen. Så jeg håber sammen med dig, at I får lov til at blive hvor I nu er - og fortsætter med at trives der :-)

Pia Nyberg

Åhh kære søde Marina.
Det savn du beskriver her, kender jeg kun alt for godt. Jeg har stadig ikke fundet ro i maven efter min afsked med Fejø. Jeg bilder mig ind at det er tidens job at hele "såret", men ved jo godt dybest inde, at savnet vil være hos mig altid. Håber at du ligesom jeg kan nyde dit/jeres nye sted og at tiden vil give dig følelsen af ro. De bedste hilsner fra Pia.

Fru Ejsing

Hvorfor bliver I bedt om at flytte, hvis man må spørge om det? Det lyder hårdt at flytte så ofte.

Teresa

Så rigtigt skrevet. Det billede kan jeg godt genkende...

Tanya

Det koster meget at bruge alle ferier og fridage til at flytte....det har jeg også oplevet. Og du beskriver det helt perfekt -- tiden at forholde os til nyt -- det er en lang, dyr tid! Jeg genkender at prisen bliver måske for stor hver gang vi flytter. Og midt i kaoset tænker jeg stadigvæk: hvor lange er det til jeg kan BARE bo? (How long until I can just *live* ??)

Også jeg håber I får snart gode nyheder. Mens du venter, forslår jeg stærk, sort kaffe. :-)

Marina

Kære Bebe. Jeg synes det er hårdt at flytte, men det er jo også spændende at få lov til at opleve forskellige steder i landet. Desuden smed vi jo selv en ekstra flytning oveni fordi vi flyttede hus på Fejø. Dét var nu den nemmeste flytning jeg har prøvet og faktisk kun hårdt fordi tingene skulle pakkes ned.

Kære Pia. Å jeg savner dig og tænker tit på dig og på hvordan du/I mon har det. Tak fordi du hilste på. Det blev jeg virkelig glad for og jeg håber vi kan mødes en dag.

Kære Fru Ejsing. Jeg fik nok formuleret det lidt forkert. Det er nok mere korrekt at sige at min mand arbejder hårdt og er dygtig til det han gør og han derfor flere gange har fået tilbudt nye muligheder. Det er ikke synd for os. Vi har hinanden og lever efterhånden et godt liv.

Kære Teresa. Ja, du har jo også lige været igennem en flytning og selvom det er spændene er det også hårdt.

Kære Tanya. I flytter jo meget mere end vi gør og tilmed fra land til land. Det må på en og samme gang være mere spændende og meget hårdere. Mere spændende fordi det jo er en lidt som en rejse og meget hårdere fordi det er endnu mere nyt at forholde sig til.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.