« Lav en garn pompon | Main | Pandekagedagen »

February 20, 2012

Comments

Frøken Solhat

Åh hvor er hun altså bare skøn Marina.........den må da gå rent ind som bedste udklædning - hun hoppede i hvert fald lige ind i mit hjerte :0)

Knus Dorthe

Tanya

Oh.....hun er jo blevet den mest nuttede kanin...helt sikker!! Min yndlingsdel er guleroden, som er naesten så stor som Anna!! So sweet. I har lavet det hele rigtig fantastisk. Godt at Mama har en dygtig lille designeren ;-) hos hende.

Silla

Nauhh hvor ser hun bare skøn,skøn ud og kostumet ikke mindre:) Smuk,smuk pige du har Marina :)Rigtig flot lavet kostume og en god idé med tæpperne:) MEN der er en stofbutik i Holstebro og jeg har også ladet mig fortælle at det lige er blevet generations skifte der,så mon ikke det bliver endnu bedre med tiden. Den ligger i en kælder i Danmarskgade,samme gade som aktivitet centret og Utopia caféhuset ligger.Men den er bestemt ikke nem at se.

Rigtig mange knus og kram herfra


Teresa

Hvor er hun nuser... Så er der ligesom også balance i det. Nuttet til fastelavn og uhyggelig til Halloween.

Gunilla

Det er godt nok fint, fantastisk, opfindsomt og kreativt. Og ja, din Anna er virkelig nuttet! <3

Marina

Kære Dorthe. Tak for de søde ord. Jeg tror faktisk aldrig mine børn har banket til tønde et sted hvor der var præmie for bedste udklædning og selvom de havde så er det jo slet ikke det det handler om. Desuden er det jo bare en Kanin lige op og ned.

Kære Tanya. Guleroden var et kæmpe hit og både gullerod og kanin kom hjem helt sorte af leg og sjov, ligesådan som det altid er når det faktisk er lykkes at lave noget som børnene leger i (og det er det halve sjov ved fastelavn for de små at de går i skole i udklædningen og kan lege sådan hele dagen). Alle børnene fra klassen havde leget med gulleroden og Anna har sovet med den som sovedyr...

Kære Silla. Nå men så må jeg jo der forbi. I min søgen spurgte jeg ellers mange der syer og de sagde allesammen at de kørte til Herning, men det havde jeg ikke lige mulighed for. Tæpperne blev faktisk ok og det var jo dejligt nemt at sy i (og billigt!).

Kære Teresa. Nemlig lige præcis og sådan er Anna og det elsker jeg hende for.

Kære Gunilla. Det er jo ikke særligt originalt, mon ikke der er mange kaniner der i tidens løb er gået til tøndeslagning. Men pointen med en fastelavnsudklædning er jo heller ikke at den skal være original, den skal bare være det som barnet nu allermest har lyst til at være netop det år og så kan man for min skyld købe, hitte eller sy som det nu passer pung og barn bedst.

Maj Bjerre Dalsgaard

Skøn kanin, Marina!
Solbjørg vil være kanin til fastelavn, så jeg er ved at samle inspiration til det perfekte kaninkostume, og blev så henvist til dig af en anden på nettet. Det var da lidt sjovt, da jeg klikkede på linket og kom ind til dig :).

Marina

Ejj hvor sjovt. Anna var faktisk helt vild med det kanin kostume men jeg er sikker på at du der er så sej ved en symaskine sagtens kan lave en finere dragt. Hvis du ligger et billed op på bloggen og skriver lidt smider jeg gerne et link ind under kostumet til dig. Der skal nok ikke flere kaniner med i kostumebanken, tænker jeg.

I år vil Anna absolut være en nuttet kat. Både Mathilde og jeg synes det er lidt ærgeligt at hun kun vil klædes ud som nuttede dyr fastelavn efter fastelavn, men det er jo altså Anna der skal være klædt ud så det må vi respektere.

maj

Tak for din tiltro til mine syevner ;-).
Solbjørg er meget bestemt -hendes kostume skal være som Annas, så jeg er i fuld gang med en Badut kopi :)

Marina

Søde Maj.

Det lyder fuldstændigt som Anna! Glæder mig alligevel til at se din version.

Kram

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
OPSKRIFT PÅ LÆKRE ÆBLESKIVER
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN. GENNEMPRØVET OPSKRIFT PÅ RISENGRØD DER IKKE BRÆNDER PÅ:.
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
KÆMPE LINKSAMLING AF GRATIS TIL OG FRA KORT LIGE TIL AT PRINTE
LAV NEMT DIN EGEN SIRUP MED JULEKRYDDERIER OG BRUG DEN TIL PANDEKAGER, KLATKAGER, IS OG GLØGG
Nem og lækker julebrownie. Perfekt at medbringe til børnefester i skole og børnehave. Børn og voksne elsker den!
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
Masser af kreative juleideer til børn

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs