« Forårskriblen | Main | Vi gør indhuk »

February 25, 2012

Comments

Margith

Jeg forstår godt din datter kan savne limpistolen :-) i løbet af ganske kort kan der fabrikeres mange nye skatte.
Kan trøste dig med at hos os roder det også ganske tit, hvad gang på gang får min mand til at spørge hvad, især jeg, skal bruge det til. Mænd forstår ikke den slags.
Knus.

Anne Thompson

Dejligt glimt! Tak for det :-) Det er godt med gode ting som en limpistol. Den slags skal man ikke kimse ad, nej man skal ej. Det lyder hyggeligt sådan at forvandle skrald til skatte lige så hurtigt som skralden dukker op. Der er mange måder at rydde op på :-D

Marina

Kære Margith. Anna har mange gode venner men limpistolen er nok den allerbedste af dem der ikke er mennesker. Nu har vi faktisk tre så veninderne også kan gå igang når de kommer. Det er næsten altid et hit og det sker kun meget sjældent at vi har et barn der brænder sig lidt (for det jo de små knap så varme ellers fik de ikke lov at stå alene med dem). Hos os roder det ikke bare tit men simpelthen hele tiden....

Kære Anne. Ja heldigvis er der mange forskellige måder at ryde op. Detsværre er denne særligt dejlige ikke blandt de mest effektive.

Anna og jeg har haft en helt særligt dejlig dag. Rasmus blev inviteret til at overnatte og Anna og jeg har gjort alle de ting vi holder mest af at gøre sammen. Vi har været på broen og smide med pinde, vi har gået tur i solnedgangen, vi har lavet mad sammen, vi har spillet Monopoly, vi har spist is og vi har læst en masse gode historier. Til sidst sang jeg hende i søvn. Anna sagde helt spontant da vi spiste at det har været den bedste dag i hendes liv, endnu bedre end fødselsdag og jul. Tænk. Så kan man da kun blive glad. Tosomhed er bare noget helt særligt.

KirstenK

Jeg forstår faktisk rigtig godt hvor meget hun kan savne sin limpistol- jeg savner også min limstift og min saks eller mine strikkepinde så det næsten ikke er til at holde ud...Og heldigvis er vi så forskellige - nogen elsker at gå på kaninjagt ...andre elsker at lime dimser sammen... God dimsedag til jer!

Tanya

Så en historie læser jeg meget gerne....det er altid en emotional balancing act for mig mellem at ryde up og at lad det være. Mine børn kan bedst lide det når jeg er klar til at lad det være. :-) Og det er jo vigtigt at have forskellige ting at bruge til forvandle noget til skatte....that warms my heart!!!

Marina

Kære Kirsten. Nemlig. Det er godt at mennesker er forskellige og der skal være plads til at vi holde af forskellige ting. Håber du snart finde tid til limstift og saks for det er så fint alt det du får klippet.

Kære Tanys. Jeg burde helt sikkert ryde mere op og prøver også virkeligt, men det er alligevel hele tiden som om rodet vokser hurtigere end jeg (og børnene) kan rydde op.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.