« Vi gør indhuk | Main | Forfløjen »

February 27, 2012

Comments

Tanya

Hun er meget kreativ....og hvor er det GREAT at hun har tid og plass til det!! Hun har altså en meget kreativ og sød mor :-)

Dingenotlandskab...det er mit favoritt.

Camilla

Tror jeg skal prøve at lade Karoline lege lidt med min limpistol - skrammel, det vil hun nemlig gerne samle på.

Marina

Kære Tanya.

Jeg tror Anna først og fremmest har lært meget af at have en meget kreativ storesøster der altid har gang i at finde på løsninger og lave opfindelser. Anna kan godt tegne pænt og nuttet men når det kommer til skrammeldingenotter er det fortællingen der betyder mest og meget mere end udseendet af det hun laver. Jeg synes det er super for mange piger blokerer dem selv med krav om at det der bliver lavet skal være pænt.

Med hensyn til tid og plads er det højt prioriteret at der skal være det til selvstændig kreativitet. Det der virkeligt solgte dette hus til mig var f.eks. at der er en hel stue ovenpå hvor børnene kan gi den gas med limpistolen og et værksted hvor der kan males små figurere. Problemet er selvfølgelig bare at det hele ustandseligt sander til i rod for mig...

Kære Camilla. Det vil hun elske. Alle Annas veninder elsker at lime når de er her så nu har vi faktisk flere limpistoler.

Anita

Hvor er hun sjov og god til det. Hun må være lidt af en juniorudgave af Shane Bronx :-)

stine

Sikke mange skønne fantasi-skrammel-opstillinger din datter har fået lavet, herligt.

Herhjemme er vi også ret glade for limpistolen.
Brugte den f.eks til at lime grankogler på en stykke træ som vi bagefter malede i de vildeste farver. Koglerne lignede små træer og mellem disse limede vi en plastik-zebra fast:)) Vildt og festligt!!

God aften Marina, knus Stine

Anne D

Min datter har et "opfinderbord" i vores bryggers. Her samles alt skrammel, stofrester, maling osv. Hun elsker det. Jeg har ind i mellem også vist det på min blog. Men du har ret - det vigtigste er at lytte til historierne :-)

ThinkingSpace

Orv, nogle skønne ting hun bygger! :-)

Camilla

Det her er endnu et indlæg, der i sandhed gør at jeg ELSKER badut. Det her er for mig kernen af det hele.
Jeg beundre dig virkelig og respektere dig, at du kan lade din datter sidde og være så kreativ. Jeg ser meget af mig selv i dig og dine børn, men selv er jeg vokset op i et hjem, hvor der ikke måtte rodes, og skulle man absolut rode, så var det inde på værelset for lukkede døre. Derfor synes jeg det er så fantastisk at du lader dine børn være dem selv, og lader dem udvikle sig kreativt.
Jeg tyvstjæler denne ide over i kassen fuld af dine gode ideer.

Marina

Kære Anita. Å det vil hun blive stolt over. Shane er i høj kurs her i huset.

Kære Stine. Ja der er næsten ikke grænser for alt det man kan skabe med limpistolen, det er det der er så skønt. Jeres landskab lyder både vildt og festligt.

Kære Anne. Et opfinder bord er alletiders gode ide og vil nok stå højt på mange børns hitliste.

Kære Thinking Space. HUn bygger jo noget nyt hele tiden så det er mest sådan et udpluk. Personligt elsker jeg at det ikke behøver at være så pænt og færdigt når hun leger med limpistolen, på den måde får fantasien virkelig fuld gas.

Kære Camilla. Med denne kommentar rør du mit hjerte tak. Det er den slags kommentarer der får mig til at blive ved med at blogge for det er jo netop den slags der giver mig en tro på at jeg får formidlet lidt af det jeg gerne vil. Hjemme hos os roder vi helt vildt, også for meget, for når det kommer til børnenes kreativitet er jeg meget large. De laver tit sjov med mig for mens jeg ikke synes det er ok at rode bare fordi man ikke gider at ryde op så tilgiver jeg næsten alt hvis det er en del af en kreativ leg.... Mennesker der ikke kan rode bare lidt gør mig faktisk lidt utryg.

Irene

Hej. Jeg sidder og ser på dette med beundring.... Men limpistoler er jeg ikke bekendt med som børnelegetøj... Her har vi bare brugt almindeligt lim... Er det sådan en fra byggemarket der er sat ind i stikkontakten? Hvad er fordelen? At limen sættes hurtigerer? Jeg bor i UK, og her kan jeg se at de koster alt lige fra 5 til 50 pund (50 til 500 kr for at runde af).... Hvilken skal jeg gå efter for en 4 og en 7 årig? Med Venlig hilsen Irene

Marina

Kære Irene. Du må så mange gange undskylde at jeg ikke har set din kommentar før. Det sker nogen gange når det er kommentar på gamle indlæg. Limpistoler er meget anderledes end almindeligt lim. Tingene sidder fast stort set øjeblikkeligt mens man med almindeligt lim skal vente på at limen tørre. Desuden er limen ret stærk. Ulempen er at det er ret kluntet så det skal helst være ting hvor det ikke gør noget. Du skal endelig ikke købe en hundedyr limpistol, de er til de professionelle og helt sikkert for varme. Det du skal have fat i er en lille limpistol der ikke bliver så varm. Limpistoler sættes ganske rigtigt i stikkontakten det er sådan man får strøm til at smelte limen. der findes vistnok også batteridrevne limpistoler men de er svære at finde og helt sikkert unødigt dyre.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.