« Klar til småkravl | Main | Collager med Smilebox »

March 14, 2012

Comments

Mor-til-Tre

perfekt ide, tager to minutter at lave og ligner en million - og får mig til at ligne en overskudskvinde ;-) og i virkeligheden også føle mig som en sådan - det altsammen på få minutter. Tak for tippet

Marina

Kære Mor til tre. TAK. Det er jo netop det der er tanken: at man på ingen tid kan trylle sig forårsglad. I det hele taget er det hele meningen med Badut at alt hvad jeg viser skal være super nemt og lige til!

Mine kopper har nu stået inde i en uge og selvom hornvioler helst vil være ude så klare de det faktisk fint. Hvis de begynder at mistrives bytter jeg dem bare ud med nogen andre (de koster jo meget lidt og i hvertfald ingenting i forhold til de hundedyre tulipaner). De hornvioler der har været inde vil helt sikkert klare sig fint ude i en krukke, så det er en helt igennem fin, hurtig og billig løsning også hvis man skal bruge mange kopper f.eks. til en konfirmation.

Tanya

Det er en drøm hvor du bor..... :-)

Og jeg var så fokuseret på frøer og regnormer i det sidste post, at jeg glemmte at skrive noget om dit havehus. Jeg læste fra arkiverne sidste uge, og fand sådan dejlige billeder og historier om havehuset i din haven. Hvor er det fint!!!! En legehus til ikke bare børnene, men også til mama! Sigh.

Billeder her med kopperne og hornvioler er smukke...det hele ser ud som en scene fra Wind in the Willows. Mmmmmmmm....

Lene

Tænk jeg troede, jeg havde kommenteret i morges. Nu står der to kopper hos mig og jeg bliver så glad af at se på dem :-)

Marina

Kære Tanya. TAK. Vi kendte jo slet ikke byen da vi skulle finde hus, men faldt for beliggenheden helt inde i centrum men i sådan en lille lomme der mest virker som om vi er langt ude på landet. Vi har åen i baghaven og masser af egern og fugle i haven. Det er dejligt og det er også dejligt at min mand lige kan smutte hjem også selvom han kun har en halv time mellem arbejdesdagen og aftenmøderne. Det har vi aldrig prøvet før og det er virkeligt dejligt fordi vi tit kan spise sammen eller ihvertfald lige få et knus. Huset er jeg måske knap så forelsket i. Det er kæmpestort og med plads til kreative ting, men jeg vil jo allerhelst have et gammelt hus fra 30erne med masser af stemning.

Kære Lene. HVor er jeg bare glad og beæret over at du kunne bruge ideen. Det ser rigtigt hyggeligt ud hos dig. Min blog er sær iøjeblikket. Jeg har meget svært ved at få lov til at skrive indlæg og bliver smidt af hele tiden og der er flere der har klaget over at det er svært at kommentere. Jeg beklager! Det er ellers år siden at jeg sidst havde bøvl med bloggen.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.