« Jubiiiiii | Main | Lille April »

March 31, 2012

Comments

Frøken Frida

En god idé at sige farvel til Marts og velkommen til april !
tak for dit bidrag til'favorit- koppen' det var rigtigt fint :o)
- må jeg linke til din opskrift på 'Lys i kopper' - Det var meget inspirerende ?

Her får du en ny udfordring fra mig:
'Vis din bedste og sødeste Påskepynt'

I denne uge kan du sætte din Påskepynt frem til display
Vær med - og send et indlæg eller din blogpost

knus fra Frøken-frida

Marie-Louise

Sikke fine billeder du har taget i Marts. Jeg har desværre så stor besvær med at få lov til at tage gode billeder af mine piger. De sidste par år har de stillet de mærkeligste smil op når jeg har forsøgt mig...har sågar prøvet at undlade at fortælle dem at jeg tog billeder, men de opdager det som regel inden billedet er taget. Ih. Hvad fotografere du med?

Evi

ingen kan som du beskrive månederne så smukt, det er poesi, der rører mig dybt og giver rare tanker.

Marina

Kære Frøken Frida. Hvor hyggeligt. Jeg bliver selvfølgelig super glad for et link og hvis du vælger billeder uden børn er du også altid velkommen til at låne et billed til illustration af linket. Jeg er vild med at u har valgt påskepynt som din nye udfordring. Jeg slår jo et kærligt slag for hjemmelavet påskepynt her på Badut og glæder mig til at se de andres input. Påskeklem.

Kære Marie-Louise. TAK. Jeg pukler med at blive bedre til at tage billeder og arbejder med det hver eneste dag. Alle mine nye billeder er taget med mit nye Nikon D7000 som jeg fik i oktober. De fleste er taget med 50 mm mens de billeder hvor jeg går virkeligt tæt på er taget med mit helt nye macroobjektiv (og det er svært men sjovt). Mine børn bestemmer selv med hensyn til billederne for jeg hader selv at blive fotograferet. De to store har f.eks. vetoret over alle billeder jeg tager og jeg viser KUN billeder de har sagt ok til hvilket er en grund til at der ikke er så mange billeder af dem for så kan jeg jo ikke bare lave et hurtigt indlæg. Som oftest tager jeg billeder af dem når de selv har noget de gerne vil have billed af eller har noget de gerne vil vise frem.

Å TAK Evi. Den kommentar gjorde mig meget glad. Jeg tænker meget over mine månedsportrætter og håber sådan jeg får alle 12 nogenlunde helskindede i havn....

Påskekram

Frøken Solhat

.....der er bare ingen som dig der kan beskrive følelsen af en helt fantastisk marts måned vi nu vinker farvel til. Smukke ord, smukke billeder, smukke tanker og smukke børn :0)

Knus Dorthe

Marie-Louise

Jeg har faktisk ikke fornemmelse af at de ikke kan lide at få taget billeder. De stiller gerne op, men har så dette her morsomme smil på, som slet ikke ligner deres smil ellers.
Måske det lige pludselig kommer igen.
:-)

Marina

Tak allersødste Dorthe. Jeg hygger med vældigt med at lave billedcollagerne hvor jeg dels gerne vil have månedens traditioner repræsenteret og dels gerne vil have en lille bid landskab og lidt årstidsblomster. Endelig skal det jo helst gå op med farverne så det er en lille sjov udfordring. Allerede nu først i april tænker jeg i farver til april måneds collage. så er det bare spændene om jeg når at finde et program der kan lave collagerne nu Picnik når at lukke inden April er til ende.

Kære Marie.Louise. Ja det er der ikke rigtigt noget at gøre ved. Rigtige fotografer siger altid at man aldrig må bede børn stille op men bare skal fotografer dem når de leger men det kræver jo at man har kameraet klar når de er allersødest og at man kan lokke dem til at lege et sted hvorbaggrunden er god.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.