« Mit yndlings vejr i disse dage | Main | Pixlr express »

March 03, 2012

Comments

Tove

Det har virkelig også været en skøn og solrig dag i dag.

Og dine billeder lyser bare af forår :)

Tanya

Er det muligt at have en bedre lørdag? Og den første lørdag i marts...ude i haven, med blomster og et barn. Det ser ud som I havde solskinn også....hvor er det dejligt!

Af og til, taenker jeg at det er lidt uretfærdig for de som bor hvor der ikke kommer fire forskellige årstider. Jeg er rigtig taknemlig nu i disse dager med skiftet fra vinteren til foråret.

PS: er det et havehus??!?? lucky, lucky, lucky you. :-)

Marina

Kære Tove . Ja hele formiddagen havde vi dejligt solskin selvom det var koldt. Hen på eftermiddagen blev det overskyet, men der var vi også trætte. Vi vidste jo godt at det nok vil gå sådan så derfor gjorde jeg en ekstra indsats for at komme ud mens der stadigt var sol derude.

Kære Tanya. Det var så dejligt. Og Anna er så skøn i haven. Hun elsker alle blomsterne og prøver at huske hvad de allesammen heder. Hun var ude allerede før mig og skrev en kærlig hilsen med kridt på fliserne, men så fandt hun at det var alt for koldt og var næsten ikke til at lokke ud igen. Heldigvis lykkes det for hun var begyndt at gå de store piger lidt på nerverne og jeg savnede hende derude. Jeg havde jo lovet at hun måtte plante alle de små fine stedmorblomster og der er ingen der kan vande som hende.

Havehuset er så fint også selvom det efterhånden trænger til lidt nyt træ hist og pist (og maling). Det er faktisk tegnet til at matche huset som det engang så ud og et så avangseret havehus har jeg aldrig før ejet! Det er endag i to etager med legehus øverst.

Frøken Solhat

En af de dage vi aldrig glemmer :0) Hvor ser det bare hyggeligt ud hos jer - og hvor er det et usædvanligt smukt bord du har fået lavet dig.......whau ;0)

Knus Dorthe

Losarinas mor

Hvor er det skønne billeder:-)

Marina

Søde Dorthe. Å ja det var en super dejlig dag og jeg er så glad for at ihvertfald nogle hjørner af haven nu er i forårshumør. Jeg synes jeg slæber kasser med blomster til huse, men jeg kan sagtens bruge flere....
Jeg holder mig til planter hvor man får meget for pengene for det er lidt en udskrivning. Til gengæld bliver man også bare så glad når man kan gå omkring i haven og der er blomster rundt omkring.

Jeg går næsten ud fra at du mener symaskinebordet? (for det andet er da ikke kønt...). Det er mit gamle salgsbord fra Fejø og der er røget nogen kilo æbler og figner fra det i tidens løb.... Jeg tror vi fandt stellet i en lade og bordpladen er en rest af den bordplade vi satte op i bryggers.

Marina

Tak søde Miri.

Tina Dalbøge

Dejlige billeder - man kommer helt i stemning. Håber du får en go´ blog-pause. kh T

Marina

Kære Tina. TAK. Forår er nu bare helt vidunderligt. Jeg er netop ved at kikke på Badut og næste uges indlæg og jeg kan mærke at det virkelig har været dejligt for mig med blogpause.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.