« Plads til pausen | Main | Et år i en kop: marts »

March 12, 2012

Comments

Madame

Det er skønt at have mulighed for at følge frøerne i alle stadier! Jeg kan godt forstå, dine børn glæder sig til at se haletudser. Her i haven har vi kun store tykke tudser, og jeg har netop set en, der er vågnet af vinterdvalen. Forårsklem

Silla

Det er så dejligt med de forskellige forårs gøremål i haven og man kan tydeligt mærke at det kribler i hele kroppen efter det skønne,skønne forår:)
Angående sidste indlæg, så er jeg helt enig med dig at lille pause skal der til ind imellem :)Men du kan da tro at mig kan du i hvert fald ikke skræmme væk med en pause:) jeg kigger forbi dig hver dag og ALTID med lige så stor glæde.

Forårs knus og kram herfra

KirstenK

Jeg elsker frøer og tudser...vi bor i et lavtliggend eengområde så vi har frøer og tudser i massevis...Jeg kunne rigtig godt lide dit indlæg om pauser...hvor har du dog ret!

Frøken Solhat

Det må da være helt fantastisk at være barn i din have med sådan et bassin.....og vand og frøer drager :0) Det ser super hyggeligt ud Marina.

......og jo pauser skal der til ;0)

Marina

Kære Madame. Jeg troede faktisk at vi var ude i god tid med forårsrengøringen af den dam men som man kan se på billedet er det vist på høje tid at den bliver gjort klar. Gamle kloge tusser er nu heller ikke det værste man kan have i haven. De får mig altid til at tænke på eventyr.

Kære Silla. Hvor er du sød. Alle dine kære kommentarer gør mig altid så glad.

Kære KIrsten. Engområder er skønne på så mange måder som I er heldige.

Kære Dorthe. Din kommentar vil ikke vise sig her i kommentarfeltet men den er omme i maskinhuset så jeg har læst den. Jeg har også prøvet på flere måder at få den til at vise sig her, men det vil den slet ikke. Min blog er i det hele taget ret sær iøjeblikket. Det indlæg jeg bøvlede med at skrive midt i børnekaos i går forsvandt ganske og så blev jeg faktisk lidt træt af det.

Nå men tak for kommentaren. MIn have er jo ikke så fin som din men den er rigtig skøn og god for børnene. Dammen her under magnoliaen er vist tænkt som en rigtig pryddam med beplantningen og den fine magnolia der hænger ned over og smider blade ned i dammen. Det ser pænt ud, men nødvendiggør rengøringen om foråret. På den anden side skal det jo heller ikke blive så rent at frøerne ikke kan lide dammen for det er dem der er den store attraktion.

Marina

Nå Dorte, dér kom din kommentar jo. OM jeg fatter det!

Tanya

Oh...oh...how wonderful!! :-)

Jeg er altid glad at have tid i haven med børnene, og det er særlig sød og dejligt hvis man gør noget hyggeligt for fuglene eller dyrene. Nettop i dag var vi på vej i skolen, og min datter ville rette (? save) alle regnorme på fortovet. Det taaaarrrrr tiiiiiiddddd, og af og til vil jeg at vi skynder os. Men efter, er jeg altid glad at vi gjorde sammen noget godt til dyrene.

Jeres frøer....how wonderful!!!

Marina

Søde Tanya. Hæ hvor jeg kender det. Det er slet ikke altid at man rigtigt synes man har tid til børnenes mange gøremål frem og tilbage fra børnehave/skole og man kan godt blive utålmodig mens man går der. MEN, de dage hvor man alligevel finder tiden bliver man altid glad bagefter. Jeg tror faktisk jeg engang skrev et indlæg om det.

The comments to this entry are closed.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
Få årets bedste hjemmelavede gløgg med din egen hjemmelavede gløgg ekstrakt. Nem opskrift til den dejligste rødvinsgløgg.
Lav lækre kandiserede æbler. Opskrift med tips og tricks.
OPSKRIFT PÅ SKØNNE ÆBLESKIVER
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
Scroll ned for sjove ideer til kalenderlyset.
Opskrift på langtidsstegt andesteg med æbler og svesker. Masser af tips og tricks.
Print gratis numre til julekalenderen og andre ideer til pakkekalendre. Scroll ned for at finde numre til print.
BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS. TRIN FOR TRIN DIY.
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad
Masser af juleideer til adventskransen, gaveindpakningen og hjemmelavet julepynt.

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs
Ekstra dejlig drømmekage med den skønneste topping. Tante novembers yndlingskage!
Masser af opskrifter og ideer til varm chokolade og kakao. Efterårets hyggeligste drik.