« Broderet påskekanin | Main | Gækkebrevets historie »

March 16, 2012

Comments

Marianne Andersen

Hej Badut.
Du bringer glæde i mit hjerte med din blog. Fortsæt det fantastiske arbejde her på din blog. Dejligt at vide at der er andre derude i verden der fejre de små ting og forsøger at se det positive i alting... :-) Thumps up! Din blog gør mig glad.

Evi

du lyder trist, håber det er forbigående. du fortjener lykken

Tanya

Hvor er det vidunderligt at du kan påvirke mine tanker på dansk....at dine ord møder mit hjerte bedre end de kunne oversatt til engelsk? Forstår du hvad jeg mener? Hvad jeg læser her er som noget at jeg ikke viste jeg har manglet. Og det er dejligt, Marina. Du påvirker. Jeg er taknemlig for det, og alt du minder mig om.

Jeg håber du sover godt :-)og har det rigtig hyggeligt i weekenden. Med de andre comments er jeg enig!!!!

Marina

Kære Marianne. Mange, mange tak for den dejlige kommentar. Jeg kan jo se i statestikken at folk kommer igen og igen og igen, men der er så sjældent nogen der kommenterer og derfor kan det nogen gange føles lidt som at tale til sig selv at skrive Badut. Heldigvis er der jo så mennesker der pludselig lægger en kommentar som du gør det nu eller sender mig en mail.

Kære Evi. Det har været en dum uge, der er hul i mig som der faktisk ofte er det og når der er det er det som om glæden ikke vil blive indenbords selvom jeg stadigt arbejder på det hver eneste dag. Jeg har faktisk meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle udgive dette indlæg, men jeg synes også at det er vigtigt at vise at jeg ikke bare altid er jublende glad men derimod til stadighed skal arbejde for de små tings magi og de daglige glæder. Jeg tror på at man skal vælge glæden og det er det jeg gerne vil formidle, men jeg har aldrig sagt at det var nemt.

Kæreste Tanya. Hvor er du bare sød. Jeg er faktisk et par gange blevet spurgt om ikke Badut hellere burde være på engelsk men selvom jeg sagtens kan se alle de små kreative projekter oversat så ved jeg at jeg ikke kan skrive mellem linjerne på engelsk sådan som jeg altid har gjort det på dansk. Giver det mening? At halvdelen af hvad der står slet ikke er de sorte bokstaver, men derimod de hvide mellemrum?

Håber også du får en dejlig weekend. Vi skal jage vinteren væk fordi jævndøgn i år ligger på en dag hvor ingen er hjemme, men så flytter vi det jo bare til en dag hvor det passer bedre.

Annette

Kære Marina. Dit indlæg rammer mig dybt - den formulering... et tåget hjerte - det er jo lige sådan, jeg har det!
Knus fra et tåget hjerte til et andet - håber solens stråler må sprede varme og lys i dig...

The comments to this entry are closed.

Årstidsblog

  • HVERDAGSMAGI: OPSKRIFTER, KREATIVE IDEER OG SMÅ TANKEFRØ.
OPSKRIFT PÅ LÆKRE ÆBLESKIVER
OPSKRIFT PÅ RISENGRØD TIL NISSEN. GENNEMPRØVET OPSKRIFT PÅ RISENGRØD DER IKKE BRÆNDER PÅ:.
Opskrift på børnevenlige udstiks småkager. 1 dej 5 slags småkager.
KÆMPE LINKSAMLING AF GRATIS TIL OG FRA KORT LIGE TIL AT PRINTE
LAV NEMT DIN EGEN SIRUP MED JULEKRYDDERIER OG BRUG DEN TIL PANDEKAGER, KLATKAGER, IS OG GLØGG
Nem og lækker julebrownie. Perfekt at medbringe til børnefester i skole og børnehave. Børn og voksne elsker den!
Opskrift på brunede kartofler. Lykkes hver gang!
Opskrifter på min nye blog Marinas Mad

Søg på Badut


  • WWW
    example.typepad.com
Klik på nissens dør for ideer til nissedrillerier
Masser af kreative juleideer til børn

stats

LinkWithin Related Stories Widget for Blogs